Ps. To zdjęcie nie oddaje wszystkiego, aby zobaczyć prawdziwe efekty, trzeba zobaczyć program...
Bohlen jest coraz piękniejszy ! :-)
-
nado
Bohlen jest coraz piękniejszy ! :-)
Czy odkryję Amerykę, stwierdzając, że Dieter Bohlen szprycuje się botoxem, a może nawet zrobił sobie głębszy lifting twarzy ?
Ps. To zdjęcie nie oddaje wszystkiego, aby zobaczyć prawdziwe efekty, trzeba zobaczyć program...
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Re: Bohlen jest coraz piękniejszy ! :-)
Zdjęcie retuszowane.nado pisze:Czy odkryję Amerykę, stwierdzając, że Dieter Bohlen szprycuje się botoxem, a może nawet zrobił sobie głębszy lifting twarzy ?
Obejrzyj program to zobaczysz zmarszczki Dietera ,które mówią same za siebie
-
nado
Atlantyda, kij zdjęciu w ryj ! Każdy, kto przygląda się Bohlenowi w "Supertalent" musi zadać sobie pytanie - jak to się stało, że bruzdy policzkowe i "myszki" z twarzy starucha zniknęły. Unbeliveble !
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Wybacz,ale ja jakoś tego nie zauważyłam.nado pisze:Każdy, kto przygląda się Bohlenowi w "Supertalent" musi zadać sobie pytanie - jak to się stało, że bruzdy policzkowe i "myszki" z twarzy starucha zniknęły.
- Jasmine
Na tym zdjęciu z filmiku, co się wyświetla bez puszczania Dieter wygląda okropnie, jakby mu brakowało górnej warki, okropne
Może coś sobie ładuje, ale widać nie tak bardzo.
Może coś sobie ładuje, ale widać nie tak bardzo.
- MODERN JEANNE
Nado NIE PNIKUJ
-ON napewno szprycuje sie Botoxem ,tak jak i wiele gwiazd w jego wieku
A co Ty byś zrobił?.
A co Ty byś zrobił?.
I LOVE DB AND TA!
- Daniel
Haha, jakbyście mieli prawie 60tkę, a żonę 25 lat... to też byście się szprycowali 
O viagrze nie wspominając
- Kellok
i o zakładaniu peruczki na głowęDaniel pisze:Haha, jakbyście mieli prawie 60tkę, a żonę 25 lat... to też byście się szprycowali
Ludzie, Dieter to postać medialna. Jest znany ze swoich bruzd, więc te zatrzymał, a resztę sobie wygładził. Dlatego jego twarz wygląda, jakby była rozrywającą się, pogniecioną plasteliną
- sexythomas'slover
Według mnie Dieter jest naturalny, pewnie używa świetnych kremów dlatego jego twarz jest taka jędrna! Nie oczerniajcie człowieka jak nie wiecie czy poddawał się jakimś zabiegom! Najwyraźniej nie tylko kobiety są jak wino czyli im starsze tym lepsze, nasz Dieter potwierdza że z mężczyznami jest tak samo!!!! Pozdro Forumowicze! 
You're my heart, you're my soul ...
MODERN TALKING FUN CLUB KIELCE

MODERN TALKING FUN CLUB KIELCE
- i_love_poptitan
Zgadzam się z przedmówczynią! Dodam jeszcze, że oglądając programy z udziałem Dietera (np. DSDS) nietrudno zauważyć u niego zmarszczki! Pozdrawiam 
-
Husku
- Członek TAFC Polska
Bo gdyby "zakleił" sobie wszystkie zmarszczki wyglądałoby to nieco komicznie, nie sądzisz? chociaż zachował umiar...i_love_poptitan pisze:Zgadzam się z przedmówczynią! Dodam jeszcze, że oglądając programy z udziałem Dietera (np. DSDS) nietrudno zauważyć u niego zmarszczki! Pozdrawiam
- MODERN JEANNE
Najbardziej to było widoczne że przeszedł jakąś operację lub szprycował się botoxem ,gdy przed jedną z edycji DSDS dawał gdzieś wywiady , jego skóra wyglądała okropnie,pełna zmarszczek,zwiotczała a już podczas nowej edycji założył na siebie nową twarz gładziutką jak pupcia niemowlaka.
Zadziwiające są możliwości współczesnej kosmetologii.Pewnie gdy dożyje 100 lat nadal będzie wyglądał lepiej niż czterdziestolatki...
Zadziwiające są możliwości współczesnej kosmetologii.Pewnie gdy dożyje 100 lat nadal będzie wyglądał lepiej niż czterdziestolatki...
I LOVE DB AND TA!
- DorkaWawa
- Członek TAFC Polska
To, co kto robi ze swoją twarzą, to oczywiście tylko i wyłącznie jego sprawa. Ja jednak stawiam na naturalność. Metryki się nie da oszukać. A jeżeli chodzi o Dietera, to najbardziej mi się podobał w latach 80-tych z blond czupryną 
Don’t Give Up!
- MODERN JEANNE
No starość nie radość każdego czekają bruzdy pod oczami i nie tylko tam...Ja tam bym wolała tą naturalność jakoś wyeliminować dzięki odkryciom w dziedzinie medyny również tej kosmetologicznej...
Ps. Kto by chciał mieć obwisłą twarz
Ps. Kto by chciał mieć obwisłą twarz
I LOVE DB AND TA!