Bad Boys Blue w TVP 2
-
Mike
Bad Boys Blue w TVP 2
Bad Boys Blue wystąpią w programie na żywo "Pytanie na śniadanie".
Emisja: 21 kwiecień, 9:00-11:10 (TVP 2).
Emisja: 21 kwiecień, 9:00-11:10 (TVP 2).
- Blue Forever
- Kontakt:
- Mateusz vel. Kokos
- Mateusz
-
Mike
Jeśli TV nie zmieni nic w ostatniej chwili to BBB wykonają 3 piosenki. Na pewno będzie wśród nich "You're A Woman", być może w nowej wersji 2006, ale to raczej mało prawdopodobne, gdyż wczoraj nie była jeszcze ostatecznie zmasterowana. Co do dwóch pozostałych to w grę wchodzą: "Come Back And Stay" lub "A Bridge Of Heartaches" (ze względu na kobiece partie, gdyż obok Johna i Carlosa wystąpi również Sylwia) oraz "Cold As Ice" (zasugerowałem Johnowi ten kawałekMateusz pisze:Mike a wiadomo jaki utwór zaśpiewają? (może nowy????)
Pozdrawiam
- Mateusz
- > SZOSA <
Kurcze nie będą tego powtarzać?? Akurat w piatek i to rano gdy wszyscy są po za domem. A tak bym chciał to zobaczyć
Człowiek czeka tylko na to, a jak jest okazja to nie może tego zobaczyć
PS
Mike mam proźbe czy mógłbyś odpowiedzieć na mój wpis w księdze gości na twojej stronie. Z góry dzięki
PS
Mike mam proźbe czy mógłbyś odpowiedzieć na mój wpis w księdze gości na twojej stronie. Z góry dzięki
< Bad Boys Blue, Modern Talking, Blue System, Thomas Anders > < THE BEST > I tak zostanie do końca mojego życia 
-
Mike
John nadal nie otrzymał potwierdzenia koncertów w Polsce, z tego wynika więc chwilowy zastój, jeśli chodzi o aktualizację terminów. Mogę jednak zdradzić, iż na 99% (ale nie mamy jeszcze ostatecznego potwierdzenia) BBB wystąpią 30 kwietnia w Mysłowicach oraz Katowicach.> SZOSA < pisze:Mike mam proźbe czy mógłbyś odpowiedzieć na mój wpis w księdze gości na twojej stronie. Z góry dzięki
-
Ariadna
Mike! Dzięki, że dzielisz się swieżymi wiesciami, bez nich byłby prawdziwy zastój! Jak zawsze - nic nie wiadomo
Wiadomo, że kiedy ceni się czyjas twórczosć, to jednoczesnie budzi on zainteresowanie. Dlatego chce się wiedzieć wiecej...
Dzięki Tobie jest to możliwe.
Ale sa pewne luki na Twojej stronce... np. historia grupy BBB - już przecież bogata. Czy w tej kwestii sš trudnosci?
Dzisiejszy występ w Pytaniu na sniadanie - należało się tego spodziewać - nie wniósł wiele, bo historii też nie naszkicowano - przynajmniej w zarysie. Może dlatego, że grupa tak częto ewoluuje pomimo stałosci w muzycznej twórczosci?
Wiadomo, że kiedy ceni się czyjas twórczosć, to jednoczesnie budzi on zainteresowanie. Dlatego chce się wiedzieć wiecej...
Dzięki Tobie jest to możliwe.
Ale sa pewne luki na Twojej stronce... np. historia grupy BBB - już przecież bogata. Czy w tej kwestii sš trudnosci?
Dzisiejszy występ w Pytaniu na sniadanie - należało się tego spodziewać - nie wniósł wiele, bo historii też nie naszkicowano - przynajmniej w zarysie. Może dlatego, że grupa tak częto ewoluuje pomimo stałosci w muzycznej twórczosci?
Ostatnio zmieniony pt kwie 21, 2006 13:02 przez Ariadna, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Ariadna
Alonedb! Dzięki za info o występie. Nagrywa się dobrze, problem polega tylko na tym, że nie ma za wiele do nagrywania.
Pogaduszki o odchudzaniu, błądzenie po rozmaitych wątkach na ten temat bez konkretnych rozwiązań - zresztą jak zawsze. jak ma się do tego obecność BBB
Pewnie bedziesz zawiedziony, bo przeznaczyles na to cala kasete. Lepiej by bylo wycinac, mowie Ci. Ogolnie szkoda czasu, jesli ma sie go malo. Dobrze, ze grupa sie w ogole pojawila, to ewenement w skali swiatowej, ale skoro do tego doszlo, mozna bylo zadbac o zadowolenie fanow w wiekszym zakresie.
W zasadzie wystep wzruszajacy, choc wiesci praktycznie zadnych
Pogaduszki o odchudzaniu, błądzenie po rozmaitych wątkach na ten temat bez konkretnych rozwiązań - zresztą jak zawsze. jak ma się do tego obecność BBB
Pewnie bedziesz zawiedziony, bo przeznaczyles na to cala kasete. Lepiej by bylo wycinac, mowie Ci. Ogolnie szkoda czasu, jesli ma sie go malo. Dobrze, ze grupa sie w ogole pojawila, to ewenement w skali swiatowej, ale skoro do tego doszlo, mozna bylo zadbac o zadowolenie fanow w wiekszym zakresie.
W zasadzie wystep wzruszajacy, choc wiesci praktycznie zadnych
-
Mike
-
Ariadna