Bad Boys Blue w TVP 2

Rozmowy na temat wykonawców nie współpracujących z Thomasem i Dieterem.
Mike

Bad Boys Blue w TVP 2

Post autor: Mike »

Bad Boys Blue wystąpią w programie na żywo "Pytanie na śniadanie".
Emisja: 21 kwiecień, 9:00-11:10 (TVP 2).
Awatar użytkownika
Blue Forever
Kontakt:

Post autor: Blue Forever »

Niech ktoś to nagraaaa na DVD!!!!
Awatar użytkownika
Mateusz vel. Kokos

Post autor: Mateusz vel. Kokos »

kurde... w piatek.. szkoła :?

szkoda, ze nie obejrze...
Every Inch Of My Skin
Was Breathin' Her In..

www.thomasanders.fora.pl
Awatar użytkownika
Mateusz

Post autor: Mateusz »

a ja w piatek nie mam zajęć na uczelni :D yupiiii :)

ps. Mike a wiadomo jaki utwór zaśpiewają? (może nowy????) To by było mocne.
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
Mike

Mateusz pisze:Mike a wiadomo jaki utwór zaśpiewają? (może nowy????)
Jeśli TV nie zmieni nic w ostatniej chwili to BBB wykonają 3 piosenki. Na pewno będzie wśród nich "You're A Woman", być może w nowej wersji 2006, ale to raczej mało prawdopodobne, gdyż wczoraj nie była jeszcze ostatecznie zmasterowana. Co do dwóch pozostałych to w grę wchodzą: "Come Back And Stay" lub "A Bridge Of Heartaches" (ze względu na kobiece partie, gdyż obok Johna i Carlosa wystąpi również Sylwia) oraz "Cold As Ice" (zasugerowałem Johnowi ten kawałek :wink:). Dziś wieczorem powiniennem wiedziec dokładnie które kawałki będą wykonane na 100%, gdyż odpowiednio wcześniej musiał zostać przygotowany mini dysk z playbackiem.
Pozdrawiam
Alonedb

Post autor: Alonedb »

No Mike , lepszej niespodzianki nie można sobie po świętach zafundować:))))
Wielkie dzieki za info, już dziś przygotuję video:)))
Awatar użytkownika
Mateusz

Post autor: Mateusz »

Mike pisze: "Cold As Ice" (zasugerowałem Johnowi ten kawałek )
dzięki dzięki dzięki dzięki!!!! jestes wielki! :wink: mój ulubiony kawałek BBB!!
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
Awatar użytkownika
> SZOSA <

Post autor: > SZOSA < »

Kurcze nie będą tego powtarzać?? Akurat w piatek i to rano gdy wszyscy są po za domem. A tak bym chciał to zobaczyć :-( Człowiek czeka tylko na to, a jak jest okazja to nie może tego zobaczyć :-(

PS
Mike mam proźbe czy mógłbyś odpowiedzieć na mój wpis w księdze gości na twojej stronie. Z góry dzięki :-)
< Bad Boys Blue, Modern Talking, Blue System, Thomas Anders > < THE BEST > I tak zostanie do końca mojego życia :-)
Mike

> SZOSA < pisze:Mike mam proźbe czy mógłbyś odpowiedzieć na mój wpis w księdze gości na twojej stronie. Z góry dzięki
John nadal nie otrzymał potwierdzenia koncertów w Polsce, z tego wynika więc chwilowy zastój, jeśli chodzi o aktualizację terminów. Mogę jednak zdradzić, iż na 99% (ale nie mamy jeszcze ostatecznego potwierdzenia) BBB wystąpią 30 kwietnia w Mysłowicach oraz Katowicach.
Mike

Przed chwilą poleciało "A Bridge Of Heartaches" :wink:
Mike

Kolejny numer za nami - "Think About You"...
Mike

Dostałem właśnie sms od Johna - na 99,99% będzie nowa wersja You're A Woman !!!
Ariadna

Post autor: Ariadna »

Mike! Dzięki, że dzielisz się swieżymi wiesciami, bez nich byłby prawdziwy zastój! Jak zawsze - nic nie wiadomo :?:
Wiadomo, że kiedy ceni się czyjas twórczosć, to jednoczesnie budzi on zainteresowanie. Dlatego chce się wiedzieć wiecej...
Dzięki Tobie jest to możliwe.
Ale sa pewne luki na Twojej stronce... np. historia grupy BBB - już przecież bogata. Czy w tej kwestii sš trudnosci?
Dzisiejszy występ w Pytaniu na sniadanie - należało się tego spodziewać - nie wniósł wiele, bo historii też nie naszkicowano - przynajmniej w zarysie. Może dlatego, że grupa tak częto ewoluuje pomimo stałosci w muzycznej twórczosci?
Ostatnio zmieniony pt kwie 21, 2006 13:02 przez Ariadna, łącznie zmieniany 1 raz.
Ariadna

Alonedb! Dzięki za info o występie. Nagrywa się dobrze, problem polega tylko na tym, że nie ma za wiele do nagrywania.
Pogaduszki o odchudzaniu, błądzenie po rozmaitych wątkach na ten temat bez konkretnych rozwiązań - zresztą jak zawsze. jak ma się do tego obecność BBB :?:
Pewnie bedziesz zawiedziony, bo przeznaczyles na to cala kasete. Lepiej by bylo wycinac, mowie Ci. Ogolnie szkoda czasu, jesli ma sie go malo. Dobrze, ze grupa sie w ogole pojawila, to ewenement w skali swiatowej, ale skoro do tego doszlo, mozna bylo zadbac o zadowolenie fanow w wiekszym zakresie.
W zasadzie wystep wzruszajacy, choc wiesci praktycznie zadnych :)
Mike

Ariadna pisze:Ale sš pewne luki na Twojej stronce... np. historia grupy BBB - już przecież bogata. Czy w tej kwestii sš trudnoœci?
Pracujemy razem z Johnem nad nową stroną, gdzie przedstawiona zostanie historia zespołu oraz wiele, wiele ciekawostek. Cierpliwości :-)
Ariadna

>SZOSA<! Wierz mi, nic nie straciles! Nie ma czego powtarzac. Wiecej satysfakcji niesie jakikolwiek inny wystep czy nagranie.
SZOKO :? :shock: OSTATNIA PIOSENKA PRZERWANA!
Pytanie na sniadanie to worek rozmaitości bez ładu i składu.
W dodatku bez szacunku do gości.
ODPOWIEDZ