Afterparty po koncercie Thomasa w Katowicach

Temat poświęcony koncertowej działalności Thomasa Andersa
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
33ccd
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Kontakt:

Post autor: 33ccd »

Reklama radiowa pojawi się w radiach na Śląsku/Radio Piekary/ Kraków /Radio Alfa/ i Esce po 1 listopada.

Kolejna informacja to AFTER PARTY po koncercie z udziałem zespołu a może i samego Thomasa /może wpadnie na chwilkę/
Club 80 - Siemianowice Śląskie ul. Olimpijska. Impreza od 23 do rana. Dwa parkiety, multimedia itp itd. http://www.club80.com.pl
Obok znajduje się hotel gdzie można przenocować. http://www.stylehotels.pl/pl/vacanza/
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
Awatar użytkownika
michal.czeslaw

Re: 11.02.2012 Katowice - Thomas na Walentynki!!!

Post autor: michal.czeslaw »

33ccd pisze:Kolejna informacja to AFTER PARTY po koncercie z udziałem zespołu a może i samego Thomasa /może wpadnie na chwilkę/
Club 80 - Siemianowice Śląskie ul. Olimpijska. Impreza od 23 do rana. Dwa parkiety, multimedia itp itd. http://www.club80.com.pl
Obok znajduje się hotel gdzie można przenocować.
Wow! super wiadomość.Chętnie wezmę udział w tym spotkaniu.Miło by było gdyby Thomas nas zaszczycił swoją obecnością.Nawet pokuszę się i wypiję szampana za jego zdrowie!(a piję bardzo rzadko).Dzięki za namiar na hotel. :D
thomas1100
Członek TAFC Polska

Post autor: thomas1100 »

super wiadomość po prostu nie mogę się już doczekać
Genialnie
Awatar użytkownika
Evaalex

Post autor: Evaalex »

Czesc Wam
Mam jedno pytanie zwiazane z tta aftershow party. Ma kazdy mozliwosc do uczesnictwa w niej czy ona jest tylko dla czlonkow Fanclubu?
Awatar użytkownika
xewela89x

Post autor: xewela89x »

Mam nadzieje że to będzie impreza zamknięta tzn. chłopaki z zespołu i fanklub... i nikt więcej.
thomas1100
Członek TAFC Polska

Post autor: thomas1100 »

Patryku mam takie pytanie kiedy mniej więcej bedziesz wysyłał następną partię biletów i ile ich jeszcze zostało bo nie wiem mdo kiedy mam czas na ich zamówienie.
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Post autor: JoannaIzabella »

WOW!!!!!!!!!!!! Super!!!! Już się nie mogę doczekać!!!!!!! :))))))
polaczek892
Członek TAFC Polska

Post autor: polaczek892 »

O rany przecież z stąd do Katowic to kawał drogi :o .
Tylko nie wiem czy mi się uda tam dojechać o ile nie wypadnie znowu coś ważnego.
Awatar użytkownika
33ccd
Kontakt:

Evaalex pisze:Czesc Wam
Mam jedno pytanie zwiazane z tta aftershow party. Ma kazdy mozliwosc do uczesnictwa w niej czy ona jest tylko dla czlonkow Fanclubu?
Oczywiście jest to impreza otwarta ale napewno biletowana. Jest selekcja na bramce, więc dresy odpadają.
Eva może tam się wkońcu polskiej wódki napijemy razem :)?

thomas1100 pisze:Patryku mam takie pytanie kiedy mniej więcej bedziesz wysyłał następną partię biletów i ile ich jeszcze zostało bo nie wiem mdo kiedy mam czas na ich zamówienie.
Biletów pozostało około 50 sztuk, lecz wiem ze ekipa z radia top80 chce kupić około 20szt. Kolejną partię chciałbym wysłac około 15 listopada.
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Post autor: JoannaIzabella »

33ccd pisze:Oczywiście jest to impreza otwarta ale napewno biletowana.
No właśnie, a co z biletami na aftershow party? Kiedy i gdzie będzie można je kupić, no i jaka może być orientacyjna cena? A jeśli chodzi o noclegi, to czy i tym razem udało się (albo są czynione starania w tym kierunku), jak w Zielonej Górze, zawrzeć jakąś umowę dotyczącą promocyjnej ceny dla naszego grona? :)
Awatar użytkownika
33ccd
Kontakt:

JoannaIzabella pisze:
33ccd pisze:Oczywiście jest to impreza otwarta ale napewno biletowana.
No właśnie, a co z biletami na aftershow party? Kiedy i gdzie będzie można je kupić, no i jaka może być orientacyjna cena? A jeśli chodzi o noclegi, to czy i tym razem udało się (albo są czynione starania w tym kierunku), jak w Zielonej Górze, zawrzeć jakąś umowę dotyczącą promocyjnej ceny dla naszego grona? :)

Trwają właśnie ustalenia co do ceny biletów i gdzie będą sprzedawane. Może przez Fan Club.
Co do hoteli to Arek opracowywuje info jak zawsze z mapkami i hotelami.
Link do klubu i najbliższego hotelu podałem wcześniej.
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

http://www.moderntalking.pl/spodek/ - oto zapowiadana strona. Będziemy ją aktualizować w miarę pozyskiwania kolejnych informacji.
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Post autor: Ann »

Dzięki,super :) Jak zawsze wszystko profesjonalnie :)
MY DREAMS COME TRUE :D
Awatar użytkownika
rut

Post autor: rut »

Jeżeli dojdzie do skutku to spotkanie po koncercie w tym klubie nocnym to najlepiej było by żeby bilety były sprzedawane przez FAN-CLUB . :) W ten sposób zarząd ma kontrolę nad tym ile osób się zdecyduje i wtedy można by całą grupę zebrać na jednym poziomie w tym lokalu ponieważ są tam jakieś pomieszczenia na górze i na dole czy coś w tym stylu.Jeżeli grupa osób idzie to wszyscy powinni się trzymać razem.Nie wiem czy to jest klub dla młodzieży czy dla osób starszych...nie bywałam nigdy w takich miejscach więc mam prawo tego nie wiedzieć. :wink:
Pozdrawiam rut
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

rut pisze:Nie wiem czy to jest klub dla młodzieży czy dla osób starszych...nie bywałam nigdy w takich miejscach więc mam prawo tego nie wiedzieć. :wink:
Jak sama nazwa wskazuje Clu80 czyli spotykają się tam ludzie,którzy są wielbicielami muzyki lat 80 tych.Można tam spotkać 16 latka jak i 50cio latka ;).
rut pisze:Jeżeli dojdzie do skutku to spotkanie po koncercie w tym klubie nocnym to najlepiej było by żeby bilety były sprzedawane przez FAN-CLUB . :) W ten sposób zarząd ma kontrolę
Dokładnie mam takie samo zdanie w tej kwestii.Wiadomo,że nie będzie jakiejś bandy,która zrobi rozróbę,tylko zwolennicy tejże muzyki.Tym bardziej jeżeli będą się bawiły z nami ludzie z ekipy Thomasa a być może też sam Thomas to wiadomo,że trzeba zapewnić tym osobom maksymalne bezpieczeństwo.
Awatar użytkownika
33ccd
Kontakt:

To nie jest nasz klub tylko kogoś obcego i napewno będzie ta impreza wszędzie reklamowana. Przyjadą tam ludzie z okolicy i stali bywalcy. Nie mam przez internet wpłytu komu sprzedaję bilety. Selekcja i tak jest na bramce. Na 16 latki bym nie liczyl ale na 18-tki prędzej :). Nie wiem czy jest sens ubierać się w te bilety. A jak Thomas nie przyjedzie to do mnie będą kierowane wyrazy niezadowolenia :(
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
ODPOWIEDZ