Nieznana płyta Thomasa?

Tutaj rozmawiamy o muzyce Thomasa.
Awatar użytkownika
fan
Użytkownik nieaktywny
Kontakt:

Nieznana płyta Thomasa?

Post autor: fan »

W sieci znalazłem coś niesamowitego okładke prawdopodobnie albumu Thomasa Andersa.Nie wiem czemu ta płyta była nie wydana sądząc po zdjęciu Thomasa to mógłbyć rok 2003-2004.Okładke znalazłem z 3 tygodnie temu na jakieś stronie prasowej niemieckiej,i tak myślałem czy ją Wam pokazać bo pewnie uznacie że ją ja zrobiłem...ale się zdecydowałem i ją Wam pokazuje.A adresu strony na której ją znalazłem niestety nie pamiętam.

Obrazek
Awatar użytkownika
YaQb85
Kontakt:

Post autor: YaQb85 »

A tą płytę miałem na dysku jakiś czas ale niestety musiałem zrobić format ;)
pozdrawiam
Awatar użytkownika
Dominik

Post autor: Dominik »

a co to za płyta i jakie tam były piosenki?:)
>>> liefde is onwettig in deze eenzame hartbreukstad <<<
Awatar użytkownika
Pioetrek
Kontakt:

Post autor: Pioetrek »

When?...ok. trzy tygodnie temu? Może 1 kwietnia w prima aprilis?

Ale słyszłem też od pewnego człowieka, który bardzo dużo wie że ta płyta istnieje ale w kilku zaledwie egzemplarzach a jej posiadacze są nieustannie tropieni przez odpowiednie służby. Mówi się, że Thomas zawarł tam przesłanie odpowiadające na pytanie When... - jest więc o końcu świata w 2012, jest odkodowany przekaz z Fausta, jest też prawdziwa historia Bernda Weidunga. Wszystko to oczywiście zaszyfrowane. Zwykłe puszczanie od końca nic nie da. Dieter Bohlen próbował (na zlecenie wcześniej wymienionych służb) rozgryźć ten album ale jedyne co mu wyszło to Shooting Star. Wszystko wskazuje więc na to, że tajemnica album wciąż czeka na odkrycie...

Pozdrawiam (i jeśli ktoś poiczuł się urażony tym co powyżej napisałem - przepraszam)

Piotrek
"Dieter is unbending - in his soul he is a rock-n-roller"
Awatar użytkownika
Mateusz

Post autor: Mateusz »

Pioetrek pisze:Ale słyszłem też od pewnego człowieka, który bardzo dużo wie że ta płyta istnieje ale w kilku zaledwie egzemplarzach a jej posiadacze są nieustannie tropieni przez odpowiednie służby. Mówi się, że Thomas zawarł tam przesłanie odpowiadające na pytanie When... - jest więc o końcu świata w 2012, jest odkodowany przekaz z Fausta, jest też prawdziwa historia Bernda Weidunga. Wszystko to oczywiście zaszyfrowane. Zwykłe puszczanie od końca nic nie da. Dieter Bohlen próbował (na zlecenie wcześniej wymienionych służb) rozgryźć ten album ale jedyne co mu wyszło to Shooting Star. Wszystko wskazuje więc na to, że tajemnica album wciąż czeka na odkrycie...

huehuehuehue :shock: :shock: :D :D

jaki tekst!! :lol: jestem zabity!! potrzebuje tlenu, reanimacji...czegokolwiek... !!! :shock: :]

PS.
Pioetrek pisze:Wszystko to oczywiście zaszyfrowane.
w porównaniu z tą zagadką "Kod Da Vinci" jest niczym kalambury....
Ostatnio zmieniony pn kwie 17, 2006 18:37 przez Mateusz, łącznie zmieniany 2 razy.
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
Awatar użytkownika
Maro_D

Post autor: Maro_D »

To prawda...ta płyta ukazała się w kilku egzemplarzach. Ja mam jeden z nich ;) Wydana została jedynie na...winylowym nośniku! :) Można tam usłyszeć np Ebony Eyes w wersji Thomasa :)
Czuję się wolnym człowiekiem, kierującym się własnym instynktem, własną hierarchią potrzeb, świadomością i podświadomością (z akcentem na to pierwsze), własnym upodobaniem i tak samo patrzę na inne osoby, dopóki nie narzucą mi swoich wartości i przekonań
Awatar użytkownika
Elltoja

Post autor: Elltoja »

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

To uważaj na służby specjalne :D
Pieniądze szczęścia nie dają, ale jakże ułatwiają życie !!!

http://www.thomasanders.fora.pl/
Awatar użytkownika
Pioetrek
Kontakt:

Post autor: Pioetrek »

Jak znam życie to już go zwinęli ale dla niewzbudzania podejrzeń będą za niego utrzymywać aktywność internetową.

"...moich dzwięków było dwadzieścia,
wmieszało się tam sześć złych dzwięków,
które po okresie błogiego spokoju
znowu objawiły się złą cyfrą sześć,
a to daje razem dwanaście złych dźwięków
i w ten sposób objawił się koniec..."

Fragment ten jest tak tajny, że ho ho albo jeszcze bardziej. Jest to jedno z przesłań Thomasa, przekazane mi przez zaufaną osobę. Interpretował to on tak: dwadzieścia odnosi się do dwudziestu płyt nagranych przez Thomasa (jak pamiętamy dał nam sygnał opisując This Time jako 19th, płyta When... miała być dwudziesta, po jej wycofaniu miejsce dwudzieste zajęła płyta Songs Forever (która jak za chwilę wspomnę również zawiera przekaz). Złe dżwięki o których wspomina tekst to 6 płyt Modern Talking z lat osiemdziesiątych i 6 płyt po comebacku. Co daje nam w sumie 12 płyt MT określanych jako złe dźwięki. A wracając do początku mamy 20 i 12 co połączone daje nam rok 2012 - liczbę która objawia koniec.

Wrócę jeszcze do płyty Songs Forever. Otóż może wydać wam się, że piosenki tam zawarte są przypadkowe lub zostały wybrane ponieważ podobały się Thomasowi. Nic bardziej błędnego. Zwróćcie uwagę na tytułu.
Some Poeple - True (niektórzy poznali prawdę)
Cry for help - All around the World (wołanie o pomoc w każdym zakątku świata)
For your eyes only - True (prawda ta jest przekazana tobie, zachowaj ją i bądź przygotowany)
Sweet Dreams - Cry for Help (słodkie sny zamienią się w wołanie o pomoc)
Do you really want to hurt me (osobiste wołanie do Stwórcy)

Jeżeli obejrzycie okładkę to na ostatniej stronie (tej z fortepianem) widać wyraźnie odcinający się element w kolorze krwi (zakładam, że macie taką okładkę jak moja - w końcu płytę kupiłem w sklepie a nie specjalnymi kanałami).

Płyta ta kryje z pewnościa wiele jescze bardziej skomplikowanych zagadek i miejmy nadzieję, że kiedyś poznamy prawdę...

Informacje tutaj przekazane zachowajcie dla siebie. Nie podawajcie nigdzie linku do tego tematu. Nie przekazujcie tych wiadomości przypadkowym osobom. Bądźcie czujni i gotowi. Inaczej namierzą Was i mnie a wtedy prawdę kolejny raz spowije gęsta mgła tajemnicy...

Pozdrawiam

Piotrek
"Dieter is unbending - in his soul he is a rock-n-roller"
Awatar użytkownika
Mateusz

to było genialne.... :shock: w ciężkim szoku jestem, fragment o końcu świata - powalający :lol:
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
Awatar użytkownika
YaQb85
Kontakt:

Post autor: YaQb85 »

Dlatego wykasowałem ją z dysku, bo krążą plotki, że po przesłuchaniu dzwoni telefon i mówi, że za 7 dni umrzesz :lol:
Awatar użytkownika
Elltoja

Aż strach się bać :shock: :D

Awatar użytkownika
Mateusz

Po tym jak zadzwoni telefon przez 7 dni ma się koszmary w których Dieter Bohlen w duecie z Marylinem Mansonem wykonuje hardmetalowe satanistyczne utwory o końsu świata w 2012 roku. 7 dnia z monitora twojego komputera wychodzi coś przerażającego nawet bardziej niż Roman Giertych i Andrzej Lepper razem wzięci więc streżcie się posiadacze kopii albumu "When" brrrr.....
T. Prachett
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Post autor: Ann »

Ciekawe historie wymyślacie :wink:
Awatar użytkownika
Elltoja

szczególnie Pioetrek...można zacząć poważnie nad tym się zastanawiać. A jeśli sie jeszcze człowiek naczyta różności o 2012 roku....! :lol:

jkris

Post autor: jkris »

Maro_D pisze:To prawda...ta płyta ukazała się w kilku egzemplarzach. Ja mam jeden z nich ;) Wydana została jedynie na...winylowym nośniku! :) Można tam usłyszeć np Ebony Eyes w wersji Thomasa :)
jesli to prawda to co oprocz tego tam jest?
Awatar użytkownika
fan
Użytkownik nieaktywny
Kontakt:

Post autor: fan »

Dobra macie fajne pomysły :)

A teraz powiem że autorem okładki jest/em JA :D
ODPOWIEDZ