Mystery
-
piotras1272
Mystery
Witam
Jestem ciekawy co myślicie o piosence Mystery z albumu Universe. Miała ona być drugim singlem po TV Makes The Superstar, ale nie została wydana ze względu na rozpad MT w 2003. Co o niej sądzicie
Jestem ciekawy co myślicie o piosence Mystery z albumu Universe. Miała ona być drugim singlem po TV Makes The Superstar, ale nie została wydana ze względu na rozpad MT w 2003. Co o niej sądzicie
-
Marcin87
-
piotras1272
Re: Mystery
Ciekawe co by było jakby został wydany jako drugi singiel
Hit lata 2003??
Hit lata 2003??
- użytkownik #1463
Dobra piosenka. Jej początek to ''aaa iii jooo'' w bardzo podobnej formie pojawiło się chwilę potem, bo chyba jeszcze w tym samym roku, albo rok później w jednej z piosenek Black Eyed Peas, ale nie pamiętam już jaki nosiła ona tytuł. A więc mały plagiacik? czy po prostu typowy latynoski okrzyk? czy jak to tam nazwać.
Bardzo mnie ciekawi jak by wyglądał do niej teledysk.
Bardzo mnie ciekawi jak by wyglądał do niej teledysk.
- Jasmine
Bardzo mi się podoba ta piosenka. Szkoda że nie została wydana jako singiel.
-
piotras1272
Co do teledysku. To Ibiza. Pełno skąpo ubranych kobiet (jak w Sexy Sexy Lover) jakiś klub na plaży no i nasi Thomas i Didi
- Jasmine
Haha, zapewne tak
Ja bym bardziej stawiała na coś w stylu "Juliet" albo "TV makes a superstar"
Ja bym bardziej stawiała na coś w stylu "Juliet" albo "TV makes a superstar"
-
piotras1272
No to by było ciekawe. Bo nuta strasznie fajna ; )
- MTalkingusia28
Szczerze powiedziawszy to ta piosenka była na początku dla mnie jedyną piosenką jaka do tego albumu nie pasuje. Teraz mi wszystko jedno, jednak nie lubię latynoskich rytmów a ta piosenka bardzo zajeżdża muzyką latyno. W sumie jest tak nagrana jakby nie było. Poza tym, gdy po raz pierwszy przesłuchałam Universe to bardziej na tę piosenkę zwróciłam uwagę niż na Blackbird, która też jest w innym stylu niż pozostałe ale ta przynajmniej mi się podoba od samego początku. A Mistery od razu wyeliminowałam ze słuchania. Teraz już się do niej przyzwyczaiłam i już mi przestała przeszkadzać, gdy słucham Universu.

Nie cierpię tego teledysku właśnie ze względu na te porozbierane panienki. Nie cierpię oglądać tego typu teledysków i takowych unikam jak ognia.piotras1272 pisze:Co do teledysku. To Ibiza. Pełno skąpo ubranych kobiet (jak w Sexy Sexy Lover) jakiś klub na plaży no i nasi Thomas i Didi
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
- Malediwy
Ja nie specjalnie byłem od początku przekonany do tego utworu. Piszecie latynoski styl... Może i tak ale taki właśnie nieco nie pasujący do całego albumu ten kawałek. To co mi się najbardziej podoba w tym utworze to nagłe jego zakończenie (bez jakiegoś wyciszenia) i przejście do znacznie lepszego utworu "Everybody Needs Somebody"...
Spokojem można kamień ugotować...
- ewka_si
- Kontakt:
Latino Americano
) piękna miłosna historia w tej piosence się mieści
) Lubię tą piosenkę.
,,Your good Karma,
everytime I leave you, something bad happens
good karma,
Are you just trying to tell me, that I can´t stay
I don´t need to deal with all this drama