Fan Club Party 17.03.2012

Temat poświęcony koncertowej działalności Thomasa Andersa
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
MiReK
Członek TAFC Polska

Fan Club Party 17.03.2012

Post autor: MiReK »

Jako jeden z pierwszych otrzymałem dzisiaj maila z informacją na temat International Fanday 2012.
Tak więc wiadomo już że odbędzie się w marcu 2012 w Koblenz w Rhein-Mosel-Halle,z udziałem Uwe,dokładny termin Thomas poda w październiku.
Oto dokładny tekst maila:

Dear fans,
surely you wait for the date of the "International Fanday 2012" in Koblenz, because some of you need the long term plan.
By the delay regarding the rebuilding of the Rhein-Mosel-Halle, I wasn't able to fix a date till now.
The party should take place in the new foyer of the Rhein-Mosel-halle. There we'll find the newest equipment and enough space.
My new partner Uwe will be at the party as well and likely some new fans of ANDERS I FAHRENKROG. The location of the former
Kulturfabrik would be to small anyway.
The "International Fanparty 2012" will take place in March 2012!
The exact day I will know by October and I will inform you right away.
There are still a few months til March, but hopefully we have the chance of "Springtime weather". :-))))
All the best and love

Thomas
Awatar użytkownika
michal.czeslaw

Re: Fan Club Party 2012

Post autor: michal.czeslaw »

Szkoda,że nie w Kulturfabrik.Tam jest taka specyficzna-rodzinna fanclubowa atmosfera.W tej wielkiej sali nie wiem jak będzie.Mam nadzieję,że obecność obu panów wypełni salę po brzegi.Z pewnością bilety też będą droższe.Liczę na to,że foto-akcja będzie i Thomas jak zawsze będzie cały dla nas!Uwe zapewne ma swoich fanów i spodziewają się większej ilości gości-stąd te zmiany.Może być impreza w marcu,chociaż lepiej by było wiosną,kiedy cieplej i Koblencja piękna,zielona.Tak więc czekamy na nowe wieści dot. konkretnej daty.Pozdrawiam fanów! :D
Awatar użytkownika
Evaalex

Post autor: Evaalex »

Ja tez maila z wielka uciecho otrzymalam i mysle ze nie bende nocowac w Koblenz. Wyjade o 5.45 autobusem na dwozec glowny i o 8.15 godz bende w Koblenz. Do Rhein Mosel Halli dotre za 10 Minut pierwszo. W droge powrotna wybiora sie ostatnim mozliwym pociagiem, W domu powinnam byc tak o 1.oo nastepnego dnia.Jak sie pociag spoznie czeka mnie pare godzin czekania na poloczenie w Koloni.Juz tak jedna noc na dworcu w Koloni spedzilam. Nie zlapalam ostatniego polaczenia jadac z licytaji Thomasa z Bad Ems. Bylo fajnie zimno. a ja 5 godzin siedzialam na dworcu
Awatar użytkownika
xewela89x

Post autor: xewela89x »

Noi bardzo dobrze ze FCP bedzie w marcu, z pewnoscia jeden koncert w lutym mi wystarczy :P
Awatar użytkownika
Joanna91

Post autor: Joanna91 »

xewela89x pisze:Noi bardzo dobrze ze FCP bedzie w marcu, z pewnoscia jeden koncert w lutym mi wystarczy :P
Dokładnie. W lutym będzie koncert w Katowicach więc lepiej, że FCP odbędzie się w marcu. Jest większa szansa na to, że uda się wziąć udział w obu imprezach. A i pogoda w marcu może będzie lepsza na taką podróż :)
"Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty."
Awatar użytkownika
Magdalena_92
Członek TAFC Polska

Post autor: Magdalena_92 »

Joanna91 pisze:
xewela89x pisze:Noi bardzo dobrze ze FCP bedzie w marcu, z pewnoscia jeden koncert w lutym mi wystarczy :P
Dokładnie. W lutym będzie koncert w Katowicach więc lepiej, że FCP odbędzie się w marcu. Jest większa szansa na to, że uda się wziąć udział w obu imprezach. A i pogoda w marcu może będzie lepsza na taką podróż :)
Dokładnie, zgadzam się w 100%. Oprócz w/w argumentów jestem zadowolona, że to marzec, bo będę po sesji na pierwszym roku studiów (więc przypuszczam, że to dobra wiadomość dla fanów-studentów), poza tym zawsze to jakaś odmienność :) Mam nadzieję, że większość członków naszego fan-clubu będzie miała możliwość pojawić się na IFD 2012 :)
Pozdrawiam
Pozdrawiam M.
Awatar użytkownika
adamanders
Członek TAFC Polska

Post autor: adamanders »

Zgłaszam wniosek żeby Fahrenkroga nie wpuszczać na Fanday bo popsuje całą impreze .Jeszcze przylezie z tą śmiertką na koszuli...
Awatar użytkownika
Fanka MT

Post autor: Fanka MT »

Przyznam szczerze, że ta wiadomość wywołała na mojej buzi uśmiech, gdyż właśnie w marcu będę obchodzić swoje 18-ste urodziny!! :) Ciekawa jestem tylko dokładnego terminu :) póki co, nie jestem w stanie powiedzieć, czy uda mi się przybyć, gdyż miesiąc wcześniej odbędzie się koncert w Katowicach, co niestety wiąże się ze sporymi wydatkami. Mieszkam w Bydgoszczy, więc mam kawał drogi, a paliwo nie jest najtańsze. No, ale zobaczymy jak to będzie :)
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"

Dziękuję...

Thomas Anders Fan-Club Polska! ;)
Awatar użytkownika
Malediwy

Post autor: Malediwy »

Ja w czasie koncertu w SPODKU będę bawił na innym kontynencie. Moją absencję na lutowym koncercie myślę jednak sobie zrekompensować wyjazdem na Fan Club Party. Daria! Jeśli będzie dane nam się tam spotkać to obiecuję sprezentować Ci urodzinowego szampana!:-)
Spokojem można kamień ugotować...
Awatar użytkownika
Fanka MT

Malediwy pisze:Daria! Jeśli będzie dane nam się tam spotkać to obiecuję sprezentować Ci urodzinowego szampana!:-)
He he :) bardzo dziękuję, Malediwy!!! :) Ciekawe, czy Thomas by wipił z nami za moje zdrówko :) he he :)

Dziękuję...

Awatar użytkownika
33ccd
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Kontakt:

Post autor: 33ccd »

Stawiam na 17 marca jako Fan Day w Koblenz z udzialem Uwe!!!
Wtedy odbędzie się ten pierwszy koncert w trasy.
Proponuję wszystkim co zamówili bilety by zamienili je na Koblenz gdyż prucz koncertu będzie jeszcze spotkanie Fan Clubowe i cala impreza.
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
Awatar użytkownika
Fanka MT

he he :) a dzień później obchodzę 18-ste urodziny!! :) to byłby numer!! :) świetna data :)

Dziękuję...

Awatar użytkownika
edmund1974
Członek TAFC Polska

Post autor: edmund1974 »

33ccd pisze:Stawiam na 17 marca jako Fan Day w Koblenz z udzialem Uwe!!!
Wtedy odbędzie się ten pierwszy koncert w trasy.
Proponuję wszystkim co zamówili bilety by zamienili je na Koblenz gdyż prucz koncertu będzie jeszcze spotkanie Fan Clubowe i cala impreza.
Szczerze mowiac ja bym sie tak za bardzo nie nastawial na te koncerty Anders&Fahrenkrog majace sie rzekomo odbyc w marcu 2012. Na dzien dzisiejszy jest to oficjalnie tylko "przesuniecie" dat koncertow. Byc moze za jakis czas, tak blizej nowego roku, gruchnie wiadomosc, ze koncerty zostana calkowicie odwolane. Coz bowiem mialoby sie takiego stac do marca 2012, ze nagle gwaltownie mialaby wzrosnac sprzedaz biletow na te koncerty?

Jakos kiepsko widze dalsza wspolprace obu panow. Obym byl kiepskim prorokiem...

Pozdrawiam!
You Can Win, If You Want.
Awatar użytkownika
Evaalex

Post autor: Evaalex »

Dostaliscie juz maila od Thomasa? Ja dzis maila od Thomasa dostalam.W tym mailu tlumaczy dlaczego koncerty zostaly odwolane
Turnee jest przeniesiona na Marzecu
Tu na poczatek pare dat
21.03.2012 Mannheim - Capitol
29.03.2012 Berlin - Columbiaclub
30.03.2012 Dresden - Alter Schlachthof
31.03.2012 Erfurt - Alte Oper

Z tego co Thomas pisze wynika ze w Koloni tez koncert sie odbedzie, Date podadza ale na drogi tydzien
Napisal tez ze organizator kolonskiego Koncertu zglosil insolvencje.
Thomas napisal ze koncert w Koblenz i Fanclub Party odbenda sie w jednym dniu
Zaproszenia na spotkanie Fanclubu benda za niedlugo wysylane
Awatar użytkownika
Fanka MT

Evaalex pisze:Thomas napisal ze koncert w Koblenz i Fanclub Party odbenda sie w jednym dniu
Zaproszenia na spotkanie Fanclubu benda za niedlugo wysylane
No to super! Jestem bardzo ciekawa dokładnej daty IFD 2012 ;)

Dziękuję...

Awatar użytkownika
karuus

Post autor: karuus »

Świetnie! Mam podobne zdanie, że skoro mamy koncert w lutym to fajnie, że FCP w marcu. Zrobię wszystko żeby być na FCP, tak jak w tamtym roku :)
You can win if you want.!
ODPOWIEDZ