Dla autorów stron o MT...

Znajduje się tu regulamin. Tu też piszcie o forum. Plusy, minusy, uwagi oraz propozycje zmian. Komunikaty techniczne.
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Dla autorów stron o MT...

Post autor: ArCrack »

Obecnie do tego forum prowadzą linki z 4 stron:

www.moderntalking.4.pl
www.moderntalking.maxi.pl
www.moderntalking.w.pl
www.moderntalkingnet.prv.pl

Jeśli jesteś autorem polskiej strony o Modern Talking, Thomasie lub Dieterze i chciałbyś, aby na forum można było wejść także przez nią - zapraszamy do wrzucenia na nią linku do forum: http://www.vlo.gotdns.org/~arcrack/phpBB2. Będzie miło, jeśli uda się skupić rozmowy wszystkich polskich fanów w jednym miejscu.
Ostatnio zmieniony pt sty 05, 2007 13:41 przez ArCrack, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Yancioo
Kontakt:

Post autor: Yancioo »

nio - dobry pomysł - a moze mialbys ochote wykonac jakis bannerek lub przynajmniej buttona - zwiazanego z forum?
a calosc najlepiej w postaci html ;)
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Logo forum mamy w górnym lewym rogu, żeby zrobić z tego buttona wystarczy chyba tylko zmniejszyć. Jakiś baner postaram się zrobić w weekend.
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

<script language="JavaScript" type="text/javascript" src="http://www.vlo.gotdns.org/~arcrack/phpB ... "></script>

To skrypt, który wyświetla na dowolnej stronie w internecie 10 ostatnich tematów z naszego forum. Wszystkich zainteresowanych zachęcam do wstawiania na strony. Przykład już dzisiaj wieczorem pojawi się na mojej.
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Co prawda ten post nie odnosi się bezpośrednio do tego forum, ale chciałbym to pokazać wszystkim autorom stron ku przestrodze.
http://www.djsebartus.tk/
Nie chciałbym, żeby ktoś z nas tak skończył.
Gość

Post autor: Gość »

Po przeczytaniu info na tej stronie zacząłem się zastanawiać czy czasem Sebastiana nie spotkała podobna historia. Na swojej stronie chyba już dawno nie gościł, zrobił wielką wyprzedaż m.in. unikalnych singli Blue Systemu. A swego czasu wpisywał mu się w księdze pewien gość co tam się strasznie przyczepił do pewnego działu. Z drugiej strony - fakt, że to jest niebardzo legalne.

Pozdrawiam

Piotrek
Awatar użytkownika
Malediwy

Post autor: Malediwy »

Jestem bardzp żadkow w domu i nie mam czasu na uważne śledzenie forum. Czy tym pokrzywdzonym jest ten Sebastian który redagował najbardziej popularną kiedyś stronę o MT???
Spokojem można kamień ugotować...
Awatar użytkownika
Pioetrek
Kontakt:

Post autor: Pioetrek »

Raczej zbieżność imion przypadkowa chociaż jak napisałem wcześniej Sebastian niedawno na Allegro sprzedał sporo płytek, w tym unikalnych.

Pozdrawiam

Piotrek
"Dieter is unbending - in his soul he is a rock-n-roller"
Gość

Z wpisu Sebastiana w księdze wynika, że u niego wszystko w porządku - urodziła mu się mała pociecha :D

Pozdrawiam

Piotrek
Mikiki

Post autor: Mikiki »

Szkodea troche strony sebka!
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Obiecałem jakiś czas temu buttona i baner dla forum, zapomniałem o tym prawdę mówiąc :P
Oto moje propozycje, jeśli ktoś bardziej uzdolniony chciałby wykonać swoje, będzie to oczywiście mile widziane.
Obrazek
Obrazek
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
Malediwy

Post autor: Malediwy »

Baner jest OK! Mógłby zostać na stałe na tym forum!:-)
Spokojem można kamień ugotować...
Gość

Nowy buttonik już na stronie ;), jak dla mnie jest extra bo perfekcyjnie pasuje do bloku :)
Gość

Mam pytanie do ArCracka w sprawie skryptu pokazującego 10 ostatnich postów, czy da się tam zmienić kolor strzałki?
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Zdaje się, że te strzałki są pobierane bezpośrednio z szablonu graficznego forum. Ale myślę, że da się zrobić jego kopię w taki sposób, by pasowała do projektu graficznego Twojej strony. Podeślik obrazek, który chciałbyś mieć zamiast obecnego, ja pogrzebię w skrypcie i postaram sie dać Ci namiary na odpowiednią wersję.
Jak piszesz tak cię widzą.
Gość

Pasowało by coś takiego:
Obrazek
Zablokowany