Al Bano - 4 Track Bonus Single [Dieter Bohlen]
-
lapavlo
Al Bano - 4 Track Bonus Single [Dieter Bohlen]
Witam serdecznie.
Jestem ogromnym fanem Al Bano Carrisi, mam ponad setkę jego płyt zarówno na CD, winylach czy kasetach.
Do swojej kolekcji od kilku lat poszukuję już singla: Special Limited Edition - 4 Track Bonus Single - WEA/Warner Music 0927-42628-2 - 2001, którego opis znalazłem na waszej stronie.
Moje pytanie, czy może wiecie, gdzie można go dostać? kupić?
Pozdrawiam.
Jestem ogromnym fanem Al Bano Carrisi, mam ponad setkę jego płyt zarówno na CD, winylach czy kasetach.
Do swojej kolekcji od kilku lat poszukuję już singla: Special Limited Edition - 4 Track Bonus Single - WEA/Warner Music 0927-42628-2 - 2001, którego opis znalazłem na waszej stronie.
Moje pytanie, czy może wiecie, gdzie można go dostać? kupić?
Pozdrawiam.
- sebciu1974
- Kontakt:
Re: Al Bano - 4 Track Bonus Single [Dieter Bohlen]
Proponuję szukać na Ebay oraz wejść tutaj http://www.discogs.com/Al-Bano-Carrisi- ... se/2957946 a następnie zalogować się i dodać ten singiel do poszukiwanych. Jak się pokaże dostaniesz maila.
-
lapavlo
Witam,
Ebay zarówno włoski, niemiecki jak i polski przeglądam codziennie, od 3 lat, i do tej pory sie nie pojawił.
No a na serwisie discogs.com sam dodałem tego singla w oparciu o waszą stronę
Praktycznie to tylko tego singla brakuje mi do kolekcji.. dlatego ma dla mnie bardzo dużą wartość.
Ebay zarówno włoski, niemiecki jak i polski przeglądam codziennie, od 3 lat, i do tej pory sie nie pojawił.
No a na serwisie discogs.com sam dodałem tego singla w oparciu o waszą stronę
Praktycznie to tylko tego singla brakuje mi do kolekcji.. dlatego ma dla mnie bardzo dużą wartość.
- ROBERT_LATO
- Redaktor
- Kontakt:
lapavlo - tak jak napisał Sebciu mogę polecić jedynie discogs i ebay...
Niestety dość trudno zdobyć ten maxi - tak jak zresztą nadmieniłem o tym w opisie Special Limited Edition - 4 Track Bonus Single i jak sam pewnie już wiesz, nie myliłem się w tej ocenie.
Jest to edycja limitowana... a z edycjami tego typu bywa niełatwo.
Nie wiem czy Cię pocieszę, czy zmartwię ale ja szukałem tego maxisingla 6 lat... niemniej w końcu mi się udało
Mogę życzyć Ci jedynie wytrwałości i powodzenia - bo wierzę, że w końcu dorwiesz dla siebie ten singiel.
Pozdrawiam Robert
Niestety dość trudno zdobyć ten maxi - tak jak zresztą nadmieniłem o tym w opisie Special Limited Edition - 4 Track Bonus Single i jak sam pewnie już wiesz, nie myliłem się w tej ocenie.
Jest to edycja limitowana... a z edycjami tego typu bywa niełatwo.
Nie wiem czy Cię pocieszę, czy zmartwię ale ja szukałem tego maxisingla 6 lat... niemniej w końcu mi się udało
Mogę życzyć Ci jedynie wytrwałości i powodzenia - bo wierzę, że w końcu dorwiesz dla siebie ten singiel.
Pozdrawiam Robert
Its haahd se Dieter tuh bie 
-
lapavlo
Możesz powiedzieć, gdzie go kupiłeś, i jeżeli mógłbyś zdradzić też jego cenę?
Cholera jasna, mam wszystkie single Al Bano razem z promocyjnymi itp, i tylko tego mi brakuje,
jak zawsze znajdywałem coś po numerze katalogowym, to do wczoraj nawet tego nie znałem,
tylko dzięki waszej stronce odnalazłem dość istotne dane dotyczące tego singla.
Napisałem także do samego Al Bano, może on będzie w posiadaniu tego singielka,
w końcu na jego stronie jest napisane, że jest możliwość kupowania płyt, ale czy akurat tego singla..
Pozazdrościć tylko Panie Robercie, zapewne nie odsprzeda mi Pan tego
ale może otrzymam
jakieś namiary na innych ludzi, którzy mogą to mieć?
Cholera jasna, mam wszystkie single Al Bano razem z promocyjnymi itp, i tylko tego mi brakuje,
jak zawsze znajdywałem coś po numerze katalogowym, to do wczoraj nawet tego nie znałem,
tylko dzięki waszej stronce odnalazłem dość istotne dane dotyczące tego singla.
Napisałem także do samego Al Bano, może on będzie w posiadaniu tego singielka,
w końcu na jego stronie jest napisane, że jest możliwość kupowania płyt, ale czy akurat tego singla..
Pozazdrościć tylko Panie Robercie, zapewne nie odsprzeda mi Pan tego
jakieś namiary na innych ludzi, którzy mogą to mieć?
- ROBERT_LATO
- Redaktor
- Kontakt:
Nie pamiętam dokładnie, ale wyszło wówczas około 120 - 150 euro... Być może nie jest on tyle wart, niemniej płyta CD zawsze jest warta tyle, ile ktoś chce zapłacić... Dla mnie była tyle warta, a może nie chciałem czekać na kolejną okazję 
Dlatego masz rację - swojego egzemplarza nie sprzedam
Pomógł mi w znalezieniu tego MCD znajomy - mogę zapytać go czy może rozejrzeć się za nim... tylko do jakiej kwoty interesowałby Cię ten maxi ?
Pozdrawiam Robert
Dlatego masz rację - swojego egzemplarza nie sprzedam
Pomógł mi w znalezieniu tego MCD znajomy - mogę zapytać go czy może rozejrzeć się za nim... tylko do jakiej kwoty interesowałby Cię ten maxi ?
Pozdrawiam Robert
Its haahd se Dieter tuh bie 
-
lapavlo
Jakbyś mógł zapytać byłbym wdzięczny, może coś się znajdzie,
no powiedzmy, że setkę mogłbym wyłożyć za tego singla.
no powiedzmy, że setkę mogłbym wyłożyć za tego singla.
- Peter
Hej lapavlo, my się chyba znamy.
Jestem fanem Al Bano, ale nie tak wielkim jak Ty, ogromnie jestem ciekaw tej piosenki. "Lei" Ale Al Bano i niemiecki, tego sobie nie jestem w stanie wyobrazić, nawet w największych snach.
Edit:
na szczęście nie muszę, w zwrotce jest kobiecy szept, ta piosenka to jakby nie było typowy Bohlen:
Edit: