Znalazłem na stronie empiku składankę Modern Talking, a właściwie zbiór 5 albumów z lat 80. (albumy 1, 2, 3, 4, 6) zatytułowaną Original Album Classics. Ma się ona ukazać 25 lipca tego roku.
Fantastyczna wiadomość o tym pakiecie z albumami MT. Również cenę uważam za bardzo zachęcającą. Szkoda tylko że zabrakło "Romantic Warriors" bo np. "We Still Have a Dreams" to jedna z moich ulubionych pozycji z tego albumu. A czy ktoś z Forum podjąłby się może hurtowych zakupów dla nas ? Osobiście bardzo preferuje ten właśnie sposób nabywania płyt Choć jeśli składankę będzie można kupić w empicu, to raczej nie powinno być problemów z dostępnością
"Don`t let me down, take my hand
Now and forever, be my friend..."
Dla osób posiadających wszystkie te płyty może i jest bez sensu, ale są przecież i tacy, którzy ich nie mają i dla nich możliwość zakupu pięciu albumów naraz jest świetną sprawą (cena za jeden ~16zł).
Tym razem zbiorowe zakupy z Niemiec nie będą konieczne, pakiet można już teraz przedpremierowo zamawiać w polskich sklepach, choćby w Fanie, który jest tańszy niż Empik: http://www.fan.pl/katalog/p91749281_mod ... ssics.html.
ArCrack pisze:Dla osób posiadających wszystkie te płyty może i jest bez sensu, ale są przecież i tacy, którzy ich nie mają i dla nich możliwość zakupu pięciu albumów naraz jest świetną sprawą (cena za jeden ~16zł).
Tym razem zbiorowe zakupy z Niemiec nie będą konieczne, pakiet można już teraz przedpremierowo zamawiać w polskich sklepach, choćby w Fanie, który jest tańszy niż Empik: http://www.fan.pl/katalog/p91749281_mod ... ssics.html.
Masz rację Arek nie raz robię zakupy na tej stronie i jakoś nie narzekam .
To faktycznie bez sensu.To wręcz skandal,że brakuje 5go albumu,jak można było taką katastrofę zafundować.
Tym bardziej,że 5 album jest trudny w zdobyciu a jeżeli już jest to drogo nawet do 150 zł,na taki zakup nie wszyscy mogą sobie pozwolić.Wydawnictwo chcąc uszczęśliwić ludzi powinno pomyśleć o tym co robią.Chyba ,ze nie dostali zgody na wydanie 5 albumu w tym zestawie...tylko dlaczego miało by tak być?
Podobnie jak z wydaniem dvd Thomasa,nie ma na nim wszystkich clipów.
Popieram Cie Sebastian. Bez sensu, kolejny pomysł na zarobienie kasy i sie w jakiś sposób wypromowac. Jestem pewny że w najbliższych latach wyjdzie jeszcze nie jeden taki album..
Oh don't play with my heart
Don't do that again
If you're breaking apart
I cannot be your friend..
No szkoda wielka,że o tej piątce zapomnieli.Mam dwójkę,trójkę i od szóstki w górę.Czyli jak zdecyduję się na zakup to będę miała dwie płyty podwójne,a piątej będzie mi brakować.Cóż pomyślę może jednak warto,bo cena nie jest wysoka.