Sarah Engels & Pietro Lombardi - singiel "I Miss You"
- Peter
Sarah Engels & Pietro Lombardi - singiel "I Miss You"
http://www.amazon.de/2-Track-Sarah-Lomb ... 975&sr=1-4
Wychodzi 17 czerwca 2011, ciekawe jak brzmi? Ale fajnie, że Sarah będzie miała nowy przebój. Piosenka pewnie trafi na jej album.
Wychodzi 17 czerwca 2011, ciekawe jak brzmi? Ale fajnie, że Sarah będzie miała nowy przebój. Piosenka pewnie trafi na jej album.
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Re: Sarah Engels & Pietro Lombardi - singiel "I Miss You"
Odpowiednie sznureczki zostały pociągnięte i Pietro z Sarą zaprezentują swój duet 18 czerwca w Wetten dass.
Obok nich gośćmi będą m.in. J.Lo, Status Quo, Cameron Diaz i Sebastian Vettel.
Jak piszesz tak cię widzą.
- edmund1974
- Członek TAFC Polska
O jejku, program "Wetten, daß..." schodzi na psy zapraszajac do siebie takich "artystow". Oczywiscie moja ironia tyczy sie tych "gwiazdeczek" z "Deutschland sucht dn Superstar" a nie J.Lo, Status Quo czy Cameron DiazArCrack pisze:Odpowiednie sznureczki zostały pociągnięte i Pietro z Sarą zaprezentują swój duet 18 czerwca w Wetten dass.
Kiedys zapraszano tam naprawde znanych i cenionych ludzi - teraz dzieki ukladom i ukladzikom w niemieckiej branzy telewizyjno-fonograficznej mozna tam promowac beztalencia...
Pozdrawiam!
You Can Win, If You Want.
- Peter
Ja myślę, że ta piosenka będzie balladą, czy ktoś z Was myśli podobnie? Fajnie, że wystąpią w "Wetten dass". Może któreś z nich zrobi dzięki temu karierę na miarę Marka Medlocka? Ciekawe czy J Lo posłucha sobie piosenki Bohlena?
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Ballada wydawana w środku czerwca i prezentowana podczas letniego show na Majorce miałaby raczej ciężkie życie. Zobaczymy czy odzew publiczności będzie taki jak przy You Can Get It, czy raczej jak przy A La La La La Long.
Pietro zanotował ostatnio sporą wpadkę w mediach - zapytany w radio ile wynosi 3% ze 100 odparł, że sto nie dzieli się przecież przez trzy. Odrzucił też wszelkie sugestie dotyczące podobieństwa Call My Name do Marchin On i stwierdził, że nie wyobraża sobie żeby Bohlen mógł ukraść cokolwiek z innej piosenki. Nie wiem na ile jego fanki są zapatrzone w tę postać, ale mam nadzieję że wkrótce jego gapowatość zacznie być problemem. Ten facet nie ma żadnych zadatków na poważnego muzyka i moim zdaniem nie powinien był przejść nawet pierwszej fazy eliminacji, kiedy to koncertowo wyłożył się na (hehe) Marchin On.
Pietro zanotował ostatnio sporą wpadkę w mediach - zapytany w radio ile wynosi 3% ze 100 odparł, że sto nie dzieli się przecież przez trzy. Odrzucił też wszelkie sugestie dotyczące podobieństwa Call My Name do Marchin On i stwierdził, że nie wyobraża sobie żeby Bohlen mógł ukraść cokolwiek z innej piosenki. Nie wiem na ile jego fanki są zapatrzone w tę postać, ale mam nadzieję że wkrótce jego gapowatość zacznie być problemem. Ten facet nie ma żadnych zadatków na poważnego muzyka i moim zdaniem nie powinien był przejść nawet pierwszej fazy eliminacji, kiedy to koncertowo wyłożył się na (hehe) Marchin On.
- Peter
Jak to będzie z tymi gwiazdami w tym show? czy wystąpią i pójdą sobie, czy będą po występie siedzieć na widowni? bo jak to drugie, to J Lo będzie mogła zobaczyć co stworzył jej odpowiednik z telewizyjnego show z Niemiec... pewnie jest wpatrzona w Dietera jako w jasnowidza, który przewidział jej sukces w Niemczech, a ta piosenka (przypuszczam, że ukradziona będzie od jakiegoś wykonawcy) mogłaby zdjąć jej klapki z oczu....
- Peter
Mam pomysł: skoro Dieterowi brakuje już pomysłów na nowe piosenki, to mogliby zrobić cover piosenki Blue System z 1997, wtedy ten utwór miałby mimo kiepskiego wokalu P. ręce i nogi. A aranżacja dobrze się nadaje na lato....
- kate
Ja się bardzo cieszę,że razem zaśpiewają bo na to liczyłam od samego ogłoszenia wyników. Szczególnie po ich duecie w DSDS. Tamta piosenka wyszła cudownie i myślę,że z tą będzie tak samo.
Give me peace on earth-Please try
We stil have dreams-Dreams about Modern Talking
It's your smile-Dieter's smile
Run to you- I run to Thomas
I love them For always and ever
We stil have dreams-Dreams about Modern Talking
It's your smile-Dieter's smile
Run to you- I run to Thomas
I love them For always and ever
- Peter
Jednak ballada, w dodatku gitarowy utwór w stylu "Feels like the first time"
http://www.rtl.de/cms/unterhaltung/supe ... ingle.html
http://www.rtl.de/cms/unterhaltung/supe ... ingle.html
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Lista utworów:
1. I Miss You 3:31
2. I Miss You - Clubmix 3:57
Na singlu "premium" zamiast remiksu możemy spodziewać się klipu wideo z występem w DSDS.
Na stronie http://www.clipfish.de/special/dsds/vid ... ou-teaser/ można obejrzeć 50-sekundową zajawkę do teledysku.
Jeśli komuś klip nie wyświetla się ze względu na polskie IP, można skorzystać ze strony v2load.com i jakiegoś odtwarzacza radzącego sobie z plikami mp4 (np. VLC).
1. I Miss You 3:31
2. I Miss You - Clubmix 3:57
Na singlu "premium" zamiast remiksu możemy spodziewać się klipu wideo z występem w DSDS.
Na stronie http://www.clipfish.de/special/dsds/vid ... ou-teaser/ można obejrzeć 50-sekundową zajawkę do teledysku.
Jeśli komuś klip nie wyświetla się ze względu na polskie IP, można skorzystać ze strony v2load.com i jakiegoś odtwarzacza radzącego sobie z plikami mp4 (np. VLC).
- Peter
Czy piosenka jest w pełni oryginalna? Bo ten podkład brzmi podobnie jak dzisiejsze produkcje z poplisty..... Za to refren jest boski i teledysk także.
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Oryginalna jak zawsze.
- Peter
Plagiat jest oczywisty, nawet nie wiedziałem, że Bohlen sięgnie do boysbandu by tam szukać inspiracji.... dzięki Bohlenowi można poznać nowe, ciekawe piosenki.
Kończ waść komponować nowe piosenki wstydu oszczędź!
- Peter
Odsłuch piosenek z singla:
http://www.jpc.de/jpcng/poprock/detail/ ... um/4927919
Gdyby wyciąć to jęczenie Pietro.....
http://www.jpc.de/jpcng/poprock/detail/ ... um/4927919
Gdyby wyciąć to jęczenie Pietro.....
- Peter
Cały klip i cała piosenka, jest fajna, mimo, że Pietro śpiewa zwrotki.
- Peter
Dzisiaj premiera. Piosenka jakoś tam ujdzie, szkoda jednak, że to duet z Pietro, który jęczy przez cały utwór tak, że źle się tego pojękiwania słucha. Pietro śpiewa jak Bohlen w zwrotkach, podoba mi się bardzo piosenka w wersji clubowej, brzmi jak muzyka z lat 90 tych.