Koncert Thomasa w Zabrzu (01.06.2011) - oprawa

Temat poświęcony koncertowej działalności Thomasa Andersa
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Koncert Thomasa w Zabrzu (01.06.2011) - oprawa

Post autor: ArCrack »

Jako, że koncert Thomasa w Zabrzu będzie miał charakter w pełni otwarty i nie będzie na nim wydzielonego sektora dla członków fanklubu, także kwestia oprawy niech będzie sprawą otwartą. Temat ten niech służy wyłącznie sprawom organizacyjnym w kwestii tego, co fani przygotowują dla Thomasa.
Wewnątrz fanklubu pojawiły się pewne pomysły, których autorzy mogą je tu zaprezentować. Mile widziane są pomysły innych osób, które także będą obecne w Zabrzu.
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
KarinaMaria
Kontakt:

Re: Koncertowe akcje Fan

Post autor: KarinaMaria »

No ja mam pewnie pomysł, ekonomiczny i wydaje mi się że efektowny :)
No to tak: sreberko pociąć na paseczki czy coś tym rodzaju i każdemu dać woreczek i w odpowiednim momencie bierzemy konfetti z woreczka i rzucamy :) Takie sreberko to ok. 3zł za 10 metrów :) A efekt chyba fajny by był, no nie? :D I co o tym sądzicie? :) :)
Ostatnio zmieniony śr maja 18, 2011 20:18 przez KarinaMaria, łącznie zmieniany 1 raz.
...because You are the KING OF LOVE..!
Awatar użytkownika
xewela89x

Re: Koncert w Zabrzu - oprawa

Post autor: xewela89x »

Pomysł niezły tylko obawiam się że takie sreberko pociętę w paski raczej nie doleciałoby do sceny.
Awatar użytkownika
KarinaMaria
Kontakt:

Hmmmm......No racja ale może chociaż tak w górę rzucić żeby był jakiś efekt.......?
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Post autor: JoannaIzabella »

A bańki mydlane..? Są takie plastikowe urządzonka, nie drogie, które same je robią, nie trzeba dmuchać; jakby parę osób je miało, to też byłoby fajnie. Sreberka rzucane w górę - też będzie efekt, przecież nie trzeba bombardować tym sceny, po prostu rzucić w górę. Są też wyrzutnie konfetti, takie tuby, w sklepach po około 5 zł. W wysyłkowej widziałam też wyrzutnie płatków róż :) ale kosztują około 14zł.
Awatar użytkownika
33ccd
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Kontakt:

Post autor: 33ccd »

JoannaIzabella pisze:A bańki mydlane..? Są takie plastikowe urządzonka, nie drogie, które same je robią, nie trzeba dmuchać; jakby parę osób je miało, to też byłoby fajnie. Sreberka rzucane w górę - też będzie efekt, przecież nie trzeba bombardować tym sceny, po prostu rzucić w górę. Są też wyrzutnie konfetti, takie tuby, w sklepach po około 5 zł. W wysyłkowej widziałam też wyrzutnie płatków róż :) ale kosztują około 14zł.

6zł było problemem w ZG nawet w sektorze fan za balony, światełko i róże, oraz za kwiaty dla Thomasa na scenie. Niestety wszyscy wszustko chcą za darmo.
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
pjotrek

Post autor: pjotrek »

Moim zdaniem każdy fanklubowicz który mógł dołożyć się do oprawy ale tego nie zrobił - mam na mysli koncert w Zielonej Górze - nie jest prawdziwym fanem Thomasa na przyszłość proponowałbym robić listę osób, które wsparły taką akcję i na koniec roku nagradzać takie osoby upominkami albo innymi gadzetami z logo Thomasa. :wink:

Jest całkiem spore grono osób które o wiele bardziej angażują się w koncerty Thomasa w naszym kraju i nie tylko niż niektórzy fanklubowicze ale z różnych względów nie chcą wchodzić w ... to bagienko, być może jakaś zmiana w regulaminie fanklubu by się przydała...ale to już temat na inną rozmowę... :wink:
Awatar użytkownika
33ccd
Kontakt:

Witajcie.
Koncert niebawem i chciałem zaproponować by fani wybierający się na koncert zorganizowali się jakoś.

Koncert odbedzie się po 19/ tak naprawde jest planowany między 19-20 to informacja dla tych co potem idą na PKP/

Proponował bym jeśli oczywiście chcecie spotkanie zorganizować około godziny 16. Powinno odbyć się gdzieś blisko. Napewno to centrum ma jakieś miejsca na obiad jak KFC czy inne. Pamiętajcie że inne osoby co nie są w temacie też będą chciały stać przy samej scenie. Kolejny fakt to taki, że od 9 rano na tej scenie coś się będzie działo i zawsze tam ktoś będzie stał zanim przyjdziecie. Bardzo chciałem zalatwić sektor FAN , ale na darmowych koncertach nie jest to łatwe, gdyż to są koszty dodatkowych barierek a po co w nie inwestować ma organizator. Ja pewnie będę jak zwykle zajęty ale uda mi sie na chwilkę do was podejść.
Około 17 powinniście być pod sceną by zająć dogodne pozycje.
Chciałem poruszyć jeszcze jedną kwestię i to właśnie w tym wątku by wszyscy, nie tylko z Fan Clubu to przeczytali.

Jak zawsze myślimy co zrobić by być widoczni na koncertach jako osoby które tam nie są przez przypadek.
Aby nie przesadzić proponował bym jakiś kosz upominkowy dla Thomasa, z polską wódeczką, markowymi słodyczami, oraz jak zwykle kwiaty które dostanie przed i po koncercie na scenie.

Jeśli macie chęć to proszę o wpłatę na nasze konto kwoty po 15 zł lub wiekszą. Kwota dlatego jest wysoka bo wiem że odzewu wielkiego nie będzie, a około 300-400zł potrzebujemy. Osoby zainteresowane uczestniczeniem w akcji proszę o kontakt. Podam konto Fan Clubu. W opisie przelewu należy napisać "darowizna prezent dla Tomka" i Nick. Osoby te zostaną potem wymienione w podsumowaniu koncertowym. Czlonkowie TAFCPL nr konta znają.

Liczę że uzbieramy jakąś kwotę. Jak się uda to chciałbym dla wszystkich z Forum i TAFCPL , lub choć dla tych co coś wysłali kasę kupic róze na YMHYMS i rozdać pod sceną. Jeśli starczy to załatwie zimne ognie i balony.
Jeszcze jedna prośba. Prosił bym by tym razem nie robić dowodów dla "MARYSIEK". Może coś innego nowego można by zorganizować?

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
Awatar użytkownika
adamanders
Członek TAFC Polska

Post autor: adamanders »

A może by tak uhonorować Thomasa jakąś pamiątkową statuetką? Mam namiary na pewną firmę która zajmuje się takimi rzeczami. Statuetka jest ze szkła grawerowanego ,na szklanych filarach jest umieszczona kula ziemska,prezentuje się imponująco,wysokość 35 cm. A pod nią strzelić napis po niemiecku "Dla najlepszego głosu na ziemi od TAFCP" i wręczyć po koncercie,miałby co postawić w swoim biurze :D namacalna pamiątka od polskich fanów. Cały interes nie jest tani bo wyszłoby jakieś 470zł ,tak po dwie dychy od łebka i by się nazbierało a im nas więcej tym taniej....
Awatar użytkownika
michal.czeslaw

Post autor: michal.czeslaw »

Pomysł bardzo dobry.Jestem za.Myślę,że jak nas stać na dojazd i ewentualny nocleg to te dwie dyszki nie doprowadzą do bankructwa.Co o tym sadzicie drodzy fani? :D
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Post autor: JoannaIzabella »

Jak dla mnie - fajny pomysł! Sądzę, że te 20zł to każdy wyłoży dla TAKIEGO efektu :) Tylko to więcej z nas musi się określić, czy się dołoży. Bo czasu coraz mniej! Gdzie przesłać pieniądze?
Awatar użytkownika
betiq_
Członek TAFC Polska

Post autor: betiq_ »

Myślę,że dla pewności powinieneś Patryku podać dane do przelewu.
Awatar użytkownika
fredka
Członek TAFC Polska

Post autor: fredka »

Hej. Ja na pewno dołożę się do każdego rodzaju akcji. 20 czy 30 zł to dla mnie nie jest problem.
Bardzo cieszę się, że będziemy mogli znowu się spotkać.
"Nie ten, który upada, jest przegranym, ale ten, który się nie podnosi"
radtok

Post autor: radtok »

Wydaje mi się, że wszelkiego rodzaju ozdobniki są niepotrzebne. Thomas i tak wie, że pod sceną gromadzą się przede wszystkim fani. Wystarczy spontaniczne wyciągnąć zapalniczkę kto akurat będzie ją miał lub po prostu dobrze się bawić. Polecam:)
Awatar użytkownika
KarinaMaria
Kontakt:

radtok pisze:Wydaje mi się, że wszelkiego rodzaju ozdobniki są niepotrzebne. Thomas i tak wie, że pod sceną gromadzą się przede wszystkim fani. Wystarczy spontaniczne wyciągnąć zapalniczkę kto akurat będzie ją miał lub po prostu dobrze się bawić. Polecam:)
Może nie wiesz ale na każdym koncercie Fan Club organizuje Fan Action i wydaje mi się, że teraz brak takowej może rozczarować Thomasa. Nasz "występ" to już tradycja, świetnie komponuje się z show dawanym przez Thomasa, stanowi po prostu jego część. Dlatego my, jako FANI nie możemy iść na łatwiznę, bo nie chce nam się wymyślić niczego... I śmiem twierdzić, że NIE CHCEMY iść na łatwiznę :)
Awatar użytkownika
33ccd
Kontakt:

Witajcie.
Ze wzdlędu na szybką reakcję dziękuję FANOM za wpłaty.
pierwsi zareagowali:

Atlantyda
XEWELA89X
MAKSIA21
ANN
GRENDEL
SEBCIU1974
BETIQ_ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
E.K.
Michał.Czesław
AT-omka

WIELKIE DZIĘKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!