Kupie płyty MT
-
Joanna Wilczyńska
Kupie płyty MT
Kupię płyty MT, mogą być na kasetach. Nie interesują mnie maxisingle. Proszę o rozsądne oferty.
- Mateusz
-
Joanna Wilczyńska
-
jkris
polecam rowniez www.fan.pl
- ania sznajder
-
emar1
Poszukuje płyt MT
Poszukuję wszystkich płyt Modern Talking.Po kolei tak jak były wydawane ale bez singli czy płyt typu"największe przeboje"Jeżeli ktoś może mi pomóc,czekam na odpowiedź.Trzymajcie się fani,nara.
- dj.arturo
-
polaczek892
- Członek TAFC Polska
Re: Kupie płyty MT
No ja właśnie też szukam piątej płyty MT bo ja z lat 80-tych mam 1,2,3,4,6.
Oczywiście znalazłam na www.fan.pl tylko, że niestety jest już niedostępny pewnie został wycofany z katalogu dystrybutora.
Jakby ktoś będzie wiedział gdzie nabyć tą płytę lub ktoś ma ten egzemplarz do sprzedania tylko, że w wersji kompaktowej to bardzo proszę o odpowiedź na prw.
Oczywiście znalazłam na www.fan.pl tylko, że niestety jest już niedostępny pewnie został wycofany z katalogu dystrybutora.
Jakby ktoś będzie wiedział gdzie nabyć tą płytę lub ktoś ma ten egzemplarz do sprzedania tylko, że w wersji kompaktowej to bardzo proszę o odpowiedź na prw.
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Re: Kupie płyty MT
Album ten już dawno nie jest dostępny w normalnej sprzedaży, więc najlepszym wyjściem jest zakup na Allegro lub Ebayu. Istnieje co prawda jeszcze wydanie rosyjskie, ale "wzbogacono" je o dodatkowe napisy i ma raczej kiepskiej jakości poligrafię. Szukając niedobitków ostatniego europejskiego nakładu w sklepach stracisz mnóstwo czasu i nie ma gwarancji sukcesu.
Jak piszesz tak cię widzą.