Thomas na prywatnym koncercie?
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Thomas na prywatnym koncercie?
Przeczytałam recenzję z FCParty 2011 i co najbardziej mnie zastanawia od kilku dni to :
"Thomas przygotował specjalną atrakcję dla jednej z osób, która odwiedzi pięć kolejnych Fanclub Party (licząc od zeszłorocznego). Fan, który zbierze pięć kuponów potwierdzających udział w imprezie i wygra losowanie będzie miał okazję gościć Thomasa… u siebie w domu na prywatnym koncercie."
Jak by to miało wyglądać?Bo jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić.
Thomas w moim M5?-Koncert?
Może mnie ktoś oświecić?
"Thomas przygotował specjalną atrakcję dla jednej z osób, która odwiedzi pięć kolejnych Fanclub Party (licząc od zeszłorocznego). Fan, który zbierze pięć kuponów potwierdzających udział w imprezie i wygra losowanie będzie miał okazję gościć Thomasa… u siebie w domu na prywatnym koncercie."
Jak by to miało wyglądać?Bo jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić.
Thomas w moim M5?-Koncert?
Może mnie ktoś oświecić?
- 33ccd
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Kontakt:
Re: Thomas na prywatnym koncercie?
Też do końca nie wiemy o co chodzi. Tym bardziej uważam że powinien to ogłosić rok temu a nie teraz jeśli liczy od zeszłego roku.
Napewno to będzie akustycznie z samym pianinem lub fortepianem i pewnie zaśpiewa Songs Forever.
Napewno to będzie akustycznie z samym pianinem lub fortepianem i pewnie zaśpiewa Songs Forever.
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
- karuus
też tak uważam, jeśli ogłosił to w tym roku to wypadałoby , aby i od tego roku liczył33ccd pisze:Tym bardziej uważam że powinien to ogłosić rok temu a nie teraz jeśli liczy od zeszłego roku.
swoją drogą też mnie to zaintrygowało, zdecydowanie dobry pomysł:D
You can win if you want.!
- sebciu1974
- Kontakt:
Ja też poczułem się trochę oszukany, bo na zeszłorocznym mnie nie było, więc nie mam pierwszego stempla na karnecie. Może ktoś ma karnet z zeszłego roku a nie był w tym i chciałby sprzedać?
- Agata
Ja mam nadzieję, że Thomas da taki koncert z całym bandem
. A co do naklejek z zeszłego roku: koleżanka miała ten sam problem. Podobno można zamówić naklejkę tam, gdzie normalnie zamawia się bilet na party.
-
polaczek892
- Członek TAFC Polska
33ccd pisze:Też do końca nie wiemy o co chodzi. Tym bardziej uważam że powinien to ogłosić rok temu a nie teraz jeśli liczy od zeszłego roku.
Też bym tak chciała tylko, że u mnie nie ma miejsca na wszystkie instrumenty ponieważ mieszkam na osiedlu chyba, że na jakieś imprezie weselnej albo na spotkaniu klasowym.
I co wy na to?
- Jor
Tutaj przyklad jak taki koncert w domu u kogos mozy wygladac, w wykonaniu Pet Shop Boys:
Powodzenia!
Powodzenia!
- Evaalex
Czesc Wam
Z tym prywatnym koncertem sprawa ma sie tak ze w 2014 pozbieraja wszystkie pelnse blocki i bedzie losowanie. W losowaniu biora udzial tylko bloczki z 5 naklejkami
Z tym prywatnym koncertem sprawa ma sie tak ze w 2014 pozbieraja wszystkie pelnse blocki i bedzie losowanie. W losowaniu biora udzial tylko bloczki z 5 naklejkami
- sebciu1974
- Kontakt:
Wiem jak to zrobić. Trzeba następnym razem kupić dwa znaczki. Prawdopodobnie są takie same co roku, i jeden nakleić na rok 2010 jak się nie było a drugi na 2012. Czy ktoś z Was ma dwa znaczki na karnecie jeden z 2010 drugi z 2011? czy są one takie same? bo jeśli tak to każdy może uczestniczyć w losowaniu pod warunkiem że wykupi 5 znaczków.
- 33ccd
- Kontakt:
Znaczki co rok mają inną grafikę tak jak nawet u nas w TAFCPL. Proponuję by ktoś piszacy po niemiecku napisał gotowy teks, który każdy może skopiować i wysłać do biura Thomasa. W tym tekscie powinien znaleść się argument mówiący o tym, że jeśli podał taką informację teraz to powinno liczyc się to od tego roku. Informacją którą podał na wstępie odbiera możliwość uczestniczenia w losowaniu wielu osobą i zarazem ZNIECHęCA do przyjazdów w kolejnych latach.
Kto przyszykuje ten tekst tego typu po niemiecki i angielsku? Proszę o kontakt na PW by ustalić treść.
Kto przyszykuje ten tekst tego typu po niemiecki i angielsku? Proszę o kontakt na PW by ustalić treść.
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
- Evaalex
Nierubcie sobie takich problemow. W niemczech zawsze byl angielski jako pierwszy jezyk obcy. Kazdy inteligentny czlowiek wlada dobrym angielskim. Moja siostra i moj partner kiedys zaczeli po angielsku ze soba. Pierwsze pytanie czy chce mowic angielskim angielskim czy amerykanskim. Obydwoje obchodza sie tymi dwoma formami. Ja lepiej sie obchodze amerykanskim angielskim.
W klasie mialam dwoch pol amerkaninow. chopcy zaowarzyli ze mi nauka angielskiego przyjemnosc sprawia i mnie uczali. Jezyk mnieli od spwojego ojca, ktory byl amererykanskim zolniezem
W klasie mialam dwoch pol amerkaninow. chopcy zaowarzyli ze mi nauka angielskiego przyjemnosc sprawia i mnie uczali. Jezyk mnieli od spwojego ojca, ktory byl amererykanskim zolniezem
- sebciu1974
- Kontakt:
Najlepiej byłoby gdyby wystarczyły poprostu 4 znaczki. Wtedy Ci co byli rok temu a nie teraz mieliby szansę oraz Ci co byli w tym roku a opuścili w zeszłym mieli by motywację do kolejnych wizyt (a przynajmniej do wykupienia znaczka w kolejnych latach) Natomiast Ci którzy byli dwa lata z rzędu mogli by opóścić jeden rok. Co Wy na to. Czy jest ktoś kto podejmie się napisania takiej petycji?
- 33ccd
- Kontakt:
Nie mąćmy. Powiedzial 5 to 5. Powinno zwrócić mu się uwagę na to że 5 znaczków OK, ale licząc od 2011.
Co do angielskiego, amerykańskiego czy niemieckiego to najmniejszy problem. Ważne by dostał sporo takich maili od fanów.
Co do angielskiego, amerykańskiego czy niemieckiego to najmniejszy problem. Ważne by dostał sporo takich maili od fanów.
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
- sebciu1974
- Kontakt:
Nie da się mieć 5 znaczków na karnecie od 2010 roku nie posiadając pierwszego. To jest dopiero mącenie bo w grę wchodziłyby dwa karnety a to już nie ułatwia sprawy moim zdaniem. Myślę że mój pomysł z 4 jest najbardziej sprawiedliwy ze wszystkich.
- 33ccd
- Kontakt:
Mąceniem to jest jak najbardziej. Napisałem ze wypadało by zwrócić mu uwagę na to że jak chce te 5 to ok ale od 2011 liczac.
W takim przypadku masz pierwszy z tego roku a resztę dozbierasz.
Przeczytaj dokładnie co napisałem.
W takim przypadku masz pierwszy z tego roku a resztę dozbierasz.
Przeczytaj dokładnie co napisałem.
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
- sebciu1974
- Kontakt:
Ja bym to raczej nazwał wyrażeniem swojej opini lub podaniem propozycji ale żeby od razu mąceniem. Pozwólmy się wypowiedzieć na ten temat innym. Ja doskonale rozumiem Twoją propozycję zmiany reguł co nie znaczy że muszę się z nią w 100% zgadzać. Chyba że się mylę.