Czy chciałbyś zaprzyjaźnić się z Thomasem?

Rozmowy na wszystkie tematy związane z Thomasem i Dieterem - także pozamuzyczne.
polaczek892
Członek TAFC Polska

Czy chciałbyś zaprzyjaźnić się z Thomasem?

Post autor: polaczek892 »

Nawiązując do wątku ''Czy chciałbyś zaprzyjaźnić się z Dieterem'' zastanawiam się czy nie chciałabym przyjaźnić się z Thomasem.
Uważam, że jest miły, towarzyski i otwarty na sprawy społeczne( co świadczy o nim chęć zgłaszania się jako potencjalnego dawcę szpiku viewtopic.php?f=2&t=3524).
A jakie jest wasze zdanie niekonieczne jako gwiazdy muzyki lat 80-tych, ale jako o człowieku?
Awatar użytkownika
Peter

Re: Czy chciałbyś zaprzyjaźnić się z Thomasem?

Post autor: Peter »

Tutaj sprawa jest inna, człowiek ten jest niesłychanie sympatyczny i ugodowy, może za miękki na showbuisness ale dobry materiał na przyjaciela. Tak chciałbym być jego przyjacielem.
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Post autor: Ann »

Ja też bym chciała zaprzyjaźnić się z Thomasem ale wiem,że to niestety niemożliwe :(
MY DREAMS COME TRUE :D
Awatar użytkownika
I-love-M-T

Post autor: I-love-M-T »

Oczywiście, że TAK :!: Jak już wspomnieli "Peter" i "polaczek892", Thomas jest bardzo miłym, sympatycznym i wrażliwym człowiekiem. Myślę, a może nawet bardziej czuję, że to nie jest jakaś przykrywka, maska zakładana przez niego dla potrzeb występów ;) Niestety, nie znam go osobiście, ale bazując na tym, co widzę w mediach i tym, czego sama miałam niesamowite szczęście doświadczyć, mogę być pewna, że gdyby istniała taka możliwość, to bardzo chciałabym być przyjaciółką Thomasa :D
"Anna Maria, Maria, Maria,
you're such a beautiful but lonely señorita..."

Thomas, thank You sooooo much! :*
Awatar użytkownika
xewela89x

Post autor: xewela89x »

Ann pisze:Ja też bym chciała zaprzyjaźnić się z Thomasem ale wiem,że to niestety niemożliwe :(
Czemu tak uważasz, pozytywne myślenie to połowa sukcesu :wink:
malenstwo 066

Post autor: malenstwo 066 »

Ja też bardzo bym chciała zaprzyjaźnić się z Thomasem,ale myślę że nie jest to możliwe. Chociaż po ostatnim koncercie wiem, że marzenia się spełniają
Awatar użytkownika
kate

Post autor: kate »

Oczywiście. Thomas jest wspaniałym materiałem na przyjaciela. Myślę,że jego przyjaciele mają wielkie szczęście,że mogą mieć wsparcie naszego Tomaszka. :D
Give me peace on earth-Please try
We stil have dreams-Dreams about Modern Talking
It's your smile-Dieter's smile
Run to you- I run to Thomas
I love them For always and ever
Awatar użytkownika
michal.czeslaw

Post autor: michal.czeslaw »

:D Oczywiście,bardzo bym chciała.Miałam okazję poznać go osobiście.Zrobił na mnie niesamowicie dobre wrażenie.Odebrałam go jako człowieka o wielkim sercu,wrażliwego na drugiego człowieka.Mimo,że jest wielką gwiazdą nie "gwiazdorzy".Jest bardzo przystępny i miły,do tego wesoły i uśmiechnięty.Czuje się w jego towarzystwie lekko stremowana,ale szczęśliwa.Jednak na przyjazń z nim nie liczę,bo nie znamy się prawie wcale i odległość ogromna nas dzieli.Realna pozostaje relacja Idol-fanka i tak jest super. :D
Awatar użytkownika
Jasmine

Post autor: Jasmine »

Ja bardzo bym chciała się zaprzyjaźnić z Thomasem, Thomas wydaje się być bardzo otwarty na ludzi i, z tego co piszą osoby które się z nim spotkały, bardzo miły i sympatyczny, więc tym bardziej :D
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

"Zaprzyjaźnić" czy "zakumplować" ? bo to różnica-bynajmniej dla mnie.Thomas ma już swoich odwiecznych przyjaciół i na pewno nie szuka nowych. "Przyjaciel" to wielkie słowo i wielkie zobowiązanie.Ja osobiście chciałabym poznać Thomasa na tyle,żeby móc z nim od czasu do czasu pogawędzić,a nawet marzyła by mi się jakaś współpraca z nim czy chociażby z Claudią :) .Pomarzyć zawsze można :D
Awatar użytkownika
Jasmine

Post autor: Jasmine »

Ja zakumplować, przyjaciela, a raczej przyjaciółkę już mam, Thomas pewni też.
Awatar użytkownika
MTalkingusia28

Post autor: MTalkingusia28 »

Oczywiście, ze chciałabym mieć za przyjaciela kogoś takiego jak Thomas. W moich marzeniach on jest moim przyjacielem, bo marzenia są dla ludzi, ale w nadmiarze czasami wszystko może zaszkodzić, więc aż tak bardzo nie zatapiam się w swoich marzeniach. Ale fajnie jest od czasu do czasu sobie wyobrazić to i owo. Marzenia to nie grzech. Gdyby to było możliwe ale niestety nie jest, więc pozostają mi jedynie te marzenia. Spotkać go i uścisnąć jego dłoń to już byłby dla mnie ogromny zaszczyt. I jak napisała Atlantyda, Thomas ma swoich przyjaciół i zapewne niepotrzebni mu nowi. Zapewne to prawda. Rzeczywiście fajnie by było z nim od czasu do czasu usiąść i pogadać sobie tak od serca, jak przyjaciele, którzy się wzajemnie wspierają i sobie pomagają. Dla mnie przyjaźń to żadne wyrzeczeństwo, bo mam wielu przyjacół na których mogę liczyć i oni mogą liczyć na mnie. Tak więc dla mnie prawdziwa przyjaźń nie jest czymś bardzo trudnym i niedostępnym. Ja dla swoich przyjaciół jestem na wyciągnięcie ręki, więc gdyby Thomas mógł być moim przyjacielem co jest nijak niemożliwe to na pewno by się na mnie nie zawiódł. :wink:
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *

ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR

POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
Awatar użytkownika
Joanna91

Post autor: Joanna91 »

Ja chciałabym mieć możliwość nawiązania znajomości z Thomasem. Miło by było, gdyby kojarzył kim jestem, gdybym mogła od czasu do czasu porozmawiać z nim. Dopiero wtedy okazałoby się, czy nadajemy na tych samych falach ;) Myślę, że Thomas jest osobą, w której towarzystwie miło spędza się czas. Jeśli tylko udałoby mi się przełamać tremę, to na pewno fajnie by było nawiazać kontakt lub współpracę z taką osobą jak Thomas ;)
"Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty."
Awatar użytkownika
Fanka MT

Post autor: Fanka MT »

Wiecie co, możecie się ze mnie śmiać, ale dla mnie Thomas już jest przyjacielem i to od dobrych dwóch lat !! :) Dlaczego ?? No cóż, jego głos i rady, które zawiera w piosenkach towarzyszą mi w najtrudniejszych chwilach i najpiękniejszych momentach życia - tak jak przyjaciel :) Miałam okazję trzy razy stanąć z nim twarzą w twarz, z czego dwa mogłam z nim zamienić parę słów :) sprawia wrażenie niesamowicie ciepłego, kochanego i oddanego człowieka!! :) Moim zdaniem to idealny "materiał" na przyjaciela :)
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"

Dziękuję...

Thomas Anders Fan-Club Polska! ;)
Awatar użytkownika
pysia20
Członek TAFC Polska

Post autor: pysia20 »

Pewnie że bym chciała zaprzyjaznić sie z Thomasem :) bo mieć takiego przyjaciela jak on to wielkie szczeście i Ci co sa jego przyjaciółmi własnie maja to szczescie :)
ale dla mnie i tak Thomas jest moim przyjacielem w dobrych i złych chwilach poprzez jego muzykę :) zawsze mi towarzyszy jego muzyka naprawdę podnosi mnie na duchu :)
Pozdrawiam
You Are Not Alone..!!
Kawa Księżycowa

Post autor: Kawa Księżycowa »

Byłabym zainteresowana tą opcją i zobaczyć, co by z tego wyszło; przekonać się, jakie to byłyby wrażenia.
ANYTHING IS POSSIBLE - inna opcja mnie nie interesuje.
ODPOWIEDZ