Organizacja koncertów Thomasa

Temat poświęcony koncertowej działalności Thomasa Andersa
Awatar użytkownika
selena

Organizacja koncertów Thomasa

Post autor: selena »

Czy wiadomo już gdzie Thomas w tym roku bedzie koncertował? Czy trafią się jakieś koncerty w Polsce?
Husku
Członek TAFC Polska

Re: koncerty Thomasa

Post autor: Husku »

Na razie wiadomo tylko o koncercie 05.04 w Moskwie.
Awatar użytkownika
33ccd
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Kontakt:

Post autor: 33ccd »

Witajcie. Narazie plany się trochę pozmieniały. Są pewne pomysły ale oczywiście nie mogę ich ujawnić. Ale jak to wyjdzie to Wam bytu pospadają z radości!!! :lol:
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
Awatar użytkownika
ŁukaszekMT

Post autor: ŁukaszekMT »

a czy ktos wie kiedy odbędzie się diskotek 80' w moskwie???
Awatar użytkownika
MODERN JEANNE

Post autor: MODERN JEANNE »

33ccd pisze:Witajcie. Narazie plany się trochę pozmieniały. Są pewne pomysły ale oczywiście nie mogę ich ujawnić. Ale jak to wyjdzie to Wam bytu pospadają z radości!!!
O czuje ze wreszcie się coś ruszy bo ostatnio ani Thomas an Dieter niczym nas nie zaskakują i panuje chwilowy zastój. :D
I LOVE DB AND TA!
thomas1100
Członek TAFC Polska

Post autor: thomas1100 »

NO nie moge siępo prostu doczekać :D ciekawe co to będzie umieram z ciekawości!!!!!
Awatar użytkownika
xewela89x

Post autor: xewela89x »

nio ciekawe ciekawe :D
Awatar użytkownika
michal.czeslaw

Post autor: michal.czeslaw »

Super!uwielbiam niespodzianki!Dobrze by było gdyby Thomas znów zawitał do naszego kraju.Teraz jego kolej-my niedawno gościliśmy u niego.Pozdrawiam milutko fanów.
thomas1100
Członek TAFC Polska

Post autor: thomas1100 »

Ale ciekawe co to będzie-nikt z was nie ma jakiegoś pomysłu?
Ja się zastanawiałam wczoraj cały wieczór i nic nie wymyśliłam.
Husku
Członek TAFC Polska

Post autor: Husku »

Jeden Patryk wie... :lol:
Ja nie chcę psuć sobie niespodzianki domysłami.
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Post autor: Ann »

Już nie mogę się doczekać co to będzie ale mam nadzieję,że będę mogła w tym uczestniczyć.
MY DREAMS COME TRUE :D
usunięte konto #1786
Użytkownik nieaktywny

Post autor: usunięte konto #1786 »

Oby tylko nie była to znowu południowa część Polski...
Awatar użytkownika
33ccd
Kontakt:

Witaj krzysiubydzia_mt

Nie stać Cię na bilet? Taki jesteś fan że nie ruszysz się z domu? Oczywiście najlepiej gdyby zagrał przed Twoim domem byś za darmo z okna pooglądał. Nie poświęcisz się by pojechać dalej niż za granicę swojego miasta?
Ale gdybyś bardzo chciał to będzie losowanie dla prawdziwych fanów. Thomas powiedział ze zagra u szczęśliwca w domu gdzie kolwiek by to nie było po jubileuszowym 25 Fan Party.
Mam propozycję. Poszukaj sponsorów, zainteresuj Prezydenta swojego miasta, to koncert bedzie u Ciebie w Twoim mieście. Pomożemy Ci w organizacji i reklamie.
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
usunięte konto #1786
Użytkownik nieaktywny

Patryku... masz absolutną rację :!: Sam 2 lata temu intensywnie działałem, aby Thomas zagrał w Bydzi, trafiło nawet odpowiednie pismo do Urzędu Miasta, tylko że wtedy Bydzia miała ustaloną audycję Smooth Jazz Festival, którą wtedy prowadził najsłynniejszy przeciwnik MT - Marek Niedźwiecki. Więc chociażby z tego względu pomysł TA spisany był na automatyczną klęskę... :?

Ale to nic... we wrześniu 2009 roku będąc na spotkaniu mieszkańców z ówczesnym prezydentem Bydzi (Konstantym Dombrowiczem którego już nie ma :P), powiedziałem głośno o pomyśle zaproszenia TA. Dombrowicz zapisał, ale osobiście nie był przychylny temu projektowi... tak czy inaczej sprawa umarła śmiercią naturalną :wink:

Teraz mamy inne rządy, inne zapotrzebowanie, coraz więcej ludzi wraca do lat 80-tych i tego typu muzyki. Mógłbym znów spróbować, tyle tylko że musiałbym działać grupowo, a z co niektórymi fankami z Bydzi nie mam najlepszych relacji... ale myślę że w tym wypadku nie ma to większego znaczenia 8)

Ponadto w Dolinie Charolotty (czy jak to się pisze) ma w tym roku wystąpić m innymi Sammantha Fox :P Może by tak obstawiać aby właśnie TAM zagrał Thomas. Zawsze jakaś odmiana no i w końcu nie byłoby to oklepane południe... :)

P.S. A co się tyczy biletu i transportu to nie ma akurat absolutnie ŻADNEGO znaczenia. Jedynie drażni mnie, że Thomas w kółko wybiera "oklepane" miejsca Polski. Zagrał już w Bełchatowie, Kluczborku czy Kielcach... ale przecież ten rejon to nie jedyne zakątki naszego wspaniałego kraju :lol:
Awatar użytkownika
33ccd
Kontakt:

Witaj.
Zrozum Thomasa i jego Menago to za przeproszeniem "RYBKA" gdzie gra. Taka jest prawda. Liczy się kasa i to jest normalne. Emerytura coraz bliżej a dom na Ibizie kosztuje. Ostatnio na FP odpowiadał pewnej Włoszce na pytanie : Kiedy zagra we Włoszech? Odpowiedzial że" dzis powie jej że nie wie a jutro okaże się ze Lutz podpisze kontrakt i zagra za mieśiąc".
jeśli tylko będziesz potrzebowal Naszej pomocy i Solarisa to dawaj znać a POMOŻEMY.
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
usunięte konto #1786
Użytkownik nieaktywny

Ano jasne, Patryk :!: Pamiętasz jak w sierpniu rozmawialiśmy o tym że MT nie chcą puszczać polskie rozgłośnie radiowe? To teraz powiem Ci że całkiem nie dawno (bo w karnawale :!:) po MT sięgnęło radio Złote Przeboje :P A nie dawniej niż wczoraj i dziś usłyszeć można było największy hit MT na antenie Radia Plus :D

Czyżby zapotrzebowanie na taką muzę faktycznie u nas znów wzrastało :wink:
ODPOWIEDZ