Organizacja koncertów Thomasa
- selena
Organizacja koncertów Thomasa
Czy wiadomo już gdzie Thomas w tym roku bedzie koncertował? Czy trafią się jakieś koncerty w Polsce?
-
Husku
- Członek TAFC Polska
Re: koncerty Thomasa
Na razie wiadomo tylko o koncercie 05.04 w Moskwie.
- 33ccd
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Kontakt:
Witajcie. Narazie plany się trochę pozmieniały. Są pewne pomysły ale oczywiście nie mogę ich ujawnić. Ale jak to wyjdzie to Wam bytu pospadają z radości!!! 
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
- ŁukaszekMT
a czy ktos wie kiedy odbędzie się diskotek 80' w moskwie???
- MODERN JEANNE
O czuje ze wreszcie się coś ruszy bo ostatnio ani Thomas an Dieter niczym nas nie zaskakują i panuje chwilowy zastój.33ccd pisze:Witajcie. Narazie plany się trochę pozmieniały. Są pewne pomysły ale oczywiście nie mogę ich ujawnić. Ale jak to wyjdzie to Wam bytu pospadają z radości!!!
I LOVE DB AND TA!
-
thomas1100
- Członek TAFC Polska
NO nie moge siępo prostu doczekać
ciekawe co to będzie umieram z ciekawości!!!!!
- xewela89x
nio ciekawe ciekawe 
- michal.czeslaw
Super!uwielbiam niespodzianki!Dobrze by było gdyby Thomas znów zawitał do naszego kraju.Teraz jego kolej-my niedawno gościliśmy u niego.Pozdrawiam milutko fanów.
-
thomas1100
- Członek TAFC Polska
Ale ciekawe co to będzie-nikt z was nie ma jakiegoś pomysłu?
Ja się zastanawiałam wczoraj cały wieczór i nic nie wymyśliłam.
Ja się zastanawiałam wczoraj cały wieczór i nic nie wymyśliłam.
-
Husku
- Członek TAFC Polska
Jeden Patryk wie...
Ja nie chcę psuć sobie niespodzianki domysłami.
Ja nie chcę psuć sobie niespodzianki domysłami.
- Ann
- Członek TAFC Polska
Już nie mogę się doczekać co to będzie ale mam nadzieję,że będę mogła w tym uczestniczyć.
MY DREAMS COME TRUE 
-
usunięte konto #1786
- Użytkownik nieaktywny
Oby tylko nie była to znowu południowa część Polski...
- 33ccd
- Kontakt:
Witaj krzysiubydzia_mt
Nie stać Cię na bilet? Taki jesteś fan że nie ruszysz się z domu? Oczywiście najlepiej gdyby zagrał przed Twoim domem byś za darmo z okna pooglądał. Nie poświęcisz się by pojechać dalej niż za granicę swojego miasta?
Ale gdybyś bardzo chciał to będzie losowanie dla prawdziwych fanów. Thomas powiedział ze zagra u szczęśliwca w domu gdzie kolwiek by to nie było po jubileuszowym 25 Fan Party.
Mam propozycję. Poszukaj sponsorów, zainteresuj Prezydenta swojego miasta, to koncert bedzie u Ciebie w Twoim mieście. Pomożemy Ci w organizacji i reklamie.
Nie stać Cię na bilet? Taki jesteś fan że nie ruszysz się z domu? Oczywiście najlepiej gdyby zagrał przed Twoim domem byś za darmo z okna pooglądał. Nie poświęcisz się by pojechać dalej niż za granicę swojego miasta?
Ale gdybyś bardzo chciał to będzie losowanie dla prawdziwych fanów. Thomas powiedział ze zagra u szczęśliwca w domu gdzie kolwiek by to nie było po jubileuszowym 25 Fan Party.
Mam propozycję. Poszukaj sponsorów, zainteresuj Prezydenta swojego miasta, to koncert bedzie u Ciebie w Twoim mieście. Pomożemy Ci w organizacji i reklamie.
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
-
usunięte konto #1786
- Użytkownik nieaktywny
Patryku... masz absolutną rację
Sam 2 lata temu intensywnie działałem, aby Thomas zagrał w Bydzi, trafiło nawet odpowiednie pismo do Urzędu Miasta, tylko że wtedy Bydzia miała ustaloną audycję Smooth Jazz Festival, którą wtedy prowadził najsłynniejszy przeciwnik MT - Marek Niedźwiecki. Więc chociażby z tego względu pomysł TA spisany był na automatyczną klęskę... 
Ale to nic... we wrześniu 2009 roku będąc na spotkaniu mieszkańców z ówczesnym prezydentem Bydzi (Konstantym Dombrowiczem którego już nie ma
), powiedziałem głośno o pomyśle zaproszenia TA. Dombrowicz zapisał, ale osobiście nie był przychylny temu projektowi... tak czy inaczej sprawa umarła śmiercią naturalną 
Teraz mamy inne rządy, inne zapotrzebowanie, coraz więcej ludzi wraca do lat 80-tych i tego typu muzyki. Mógłbym znów spróbować, tyle tylko że musiałbym działać grupowo, a z co niektórymi fankami z Bydzi nie mam najlepszych relacji... ale myślę że w tym wypadku nie ma to większego znaczenia
Ponadto w Dolinie Charolotty (czy jak to się pisze) ma w tym roku wystąpić m innymi Sammantha Fox
Może by tak obstawiać aby właśnie TAM zagrał Thomas. Zawsze jakaś odmiana no i w końcu nie byłoby to oklepane południe... 
P.S. A co się tyczy biletu i transportu to nie ma akurat absolutnie ŻADNEGO znaczenia. Jedynie drażni mnie, że Thomas w kółko wybiera "oklepane" miejsca Polski. Zagrał już w Bełchatowie, Kluczborku czy Kielcach... ale przecież ten rejon to nie jedyne zakątki naszego wspaniałego kraju
Ale to nic... we wrześniu 2009 roku będąc na spotkaniu mieszkańców z ówczesnym prezydentem Bydzi (Konstantym Dombrowiczem którego już nie ma
Teraz mamy inne rządy, inne zapotrzebowanie, coraz więcej ludzi wraca do lat 80-tych i tego typu muzyki. Mógłbym znów spróbować, tyle tylko że musiałbym działać grupowo, a z co niektórymi fankami z Bydzi nie mam najlepszych relacji... ale myślę że w tym wypadku nie ma to większego znaczenia
Ponadto w Dolinie Charolotty (czy jak to się pisze) ma w tym roku wystąpić m innymi Sammantha Fox
P.S. A co się tyczy biletu i transportu to nie ma akurat absolutnie ŻADNEGO znaczenia. Jedynie drażni mnie, że Thomas w kółko wybiera "oklepane" miejsca Polski. Zagrał już w Bełchatowie, Kluczborku czy Kielcach... ale przecież ten rejon to nie jedyne zakątki naszego wspaniałego kraju
- 33ccd
- Kontakt:
Witaj.
Zrozum Thomasa i jego Menago to za przeproszeniem "RYBKA" gdzie gra. Taka jest prawda. Liczy się kasa i to jest normalne. Emerytura coraz bliżej a dom na Ibizie kosztuje. Ostatnio na FP odpowiadał pewnej Włoszce na pytanie : Kiedy zagra we Włoszech? Odpowiedzial że" dzis powie jej że nie wie a jutro okaże się ze Lutz podpisze kontrakt i zagra za mieśiąc".
jeśli tylko będziesz potrzebowal Naszej pomocy i Solarisa to dawaj znać a POMOŻEMY.
Zrozum Thomasa i jego Menago to za przeproszeniem "RYBKA" gdzie gra. Taka jest prawda. Liczy się kasa i to jest normalne. Emerytura coraz bliżej a dom na Ibizie kosztuje. Ostatnio na FP odpowiadał pewnej Włoszce na pytanie : Kiedy zagra we Włoszech? Odpowiedzial że" dzis powie jej że nie wie a jutro okaże się ze Lutz podpisze kontrakt i zagra za mieśiąc".
jeśli tylko będziesz potrzebowal Naszej pomocy i Solarisa to dawaj znać a POMOŻEMY.
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
-
usunięte konto #1786
- Użytkownik nieaktywny
Ano jasne, Patryk
Pamiętasz jak w sierpniu rozmawialiśmy o tym że MT nie chcą puszczać polskie rozgłośnie radiowe? To teraz powiem Ci że całkiem nie dawno (bo w karnawale
) po MT sięgnęło radio Złote Przeboje
A nie dawniej niż wczoraj i dziś usłyszeć można było największy hit MT na antenie Radia Plus 
Czyżby zapotrzebowanie na taką muzę faktycznie u nas znów wzrastało
Czyżby zapotrzebowanie na taką muzę faktycznie u nas znów wzrastało