Spice Girls - Viva Forever

Rozmowy na temat wykonawców nie współpracujących z Thomasem i Dieterem.
ODPOWIEDZ
Marcin87

Spice Girls - Viva Forever

Post autor: Marcin87 »

Dzisiaj sobie przypomniałem po latach piosenkę Spice Girls "Viva Forever". Pamiętam doskonale gdy była na topie i leciała na Vivie czy MTV gdzieś 1998r; miałem wtedy 11 lat, ale zapamiętałem ją, bo ta piosenka jako jedna z nielicznych mi utkwiła w pamięci; miała taki "magiczny" teledysk i sama w sobie była ładna. W tamtym czasie vivę oglądali moi starsi bracia i chcąc nie chcąc musiałem oglądać to co oni a przez to poznałem ten utwór :wink: Kiedy pierwszy raz usłyszałem piosenkę Modern Talking "There's Too Much Blue In Missing You" to od razu przypomniała mi się ta "Viva Forever", bo dla mnie oby dwie mają ten sam magiczny klimat. A to ten teledysk, który mi utkwił w pamięci:
Obrazek
Awatar użytkownika
Romantic Warrior

Re: Spice Girls - Viva Forever

Post autor: Romantic Warrior »

fakt, klimatyczny, dobry utwór, choć Spice'tki raczej słynęły z szybszych numerów - największy girlsband i niesamowite 90's :)
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

1 rzecz: czy Twoja sygna nie przekracza dozwolonych rozmiarów? Bo jak miałem podobną to Arek mi zwrócił uwagę. Tak jest, że regulamin powinien obowiązywać wszystkich.
2 rzecz: ze SG lubię tylko Victorię, a pozostałych jakoś nie bardzo. Piosenka poprawna, ale nie wzbudziła we mnie zachwytu, jakoś nie lubię 90 s...
Awatar użytkownika
Jasmine

Post autor: Jasmine »

To moja ulubiona piosenka SG :D Pamiętam że zawsze mi się przykro robiło pod koniec.
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

Ta piosenka jest bardzo słaba, podobnie jak każda inna. Jedynie VB solo jakoś miała fajne piosenki, mnie w tym zespole denerwowała ta brytyjska Britney Spears, bóg jeden wie jak się nazywała. To co robiła solo to już wogóle przegięcie. Muzyką bym tego nie nazwał.
PS nie można tematu zmienić na prostszy: Spice Girls?
Awatar użytkownika
disco-man

Post autor: disco-man »

Też nie lubię tej piosenki,jest dla mnie nudna jak flaki z olejem,choć pamiętam że swego czasu podobała się wielu moim znajomym.Najlepszą piosenką byłych spicetek jest dla mnie I turn to yuo-Melanie C.-wspaniały,dyskotekowy,energetyczny kawałek.
ODPOWIEDZ