Spice Girls - Viva Forever
-
Marcin87
Spice Girls - Viva Forever
Dzisiaj sobie przypomniałem po latach piosenkę Spice Girls "Viva Forever". Pamiętam doskonale gdy była na topie i leciała na Vivie czy MTV gdzieś 1998r; miałem wtedy 11 lat, ale zapamiętałem ją, bo ta piosenka jako jedna z nielicznych mi utkwiła w pamięci; miała taki "magiczny" teledysk i sama w sobie była ładna. W tamtym czasie vivę oglądali moi starsi bracia i chcąc nie chcąc musiałem oglądać to co oni a przez to poznałem ten utwór
Kiedy pierwszy raz usłyszałem piosenkę Modern Talking "There's Too Much Blue In Missing You" to od razu przypomniała mi się ta "Viva Forever", bo dla mnie oby dwie mają ten sam magiczny klimat. A to ten teledysk, który mi utkwił w pamięci:
- Romantic Warrior
Re: Spice Girls - Viva Forever
fakt, klimatyczny, dobry utwór, choć Spice'tki raczej słynęły z szybszych numerów - największy girlsband i niesamowite 90's 
- Peter
1 rzecz: czy Twoja sygna nie przekracza dozwolonych rozmiarów? Bo jak miałem podobną to Arek mi zwrócił uwagę. Tak jest, że regulamin powinien obowiązywać wszystkich.
2 rzecz: ze SG lubię tylko Victorię, a pozostałych jakoś nie bardzo. Piosenka poprawna, ale nie wzbudziła we mnie zachwytu, jakoś nie lubię 90 s...
2 rzecz: ze SG lubię tylko Victorię, a pozostałych jakoś nie bardzo. Piosenka poprawna, ale nie wzbudziła we mnie zachwytu, jakoś nie lubię 90 s...
- Jasmine
To moja ulubiona piosenka SG
Pamiętam że zawsze mi się przykro robiło pod koniec.
- Peter
Ta piosenka jest bardzo słaba, podobnie jak każda inna. Jedynie VB solo jakoś miała fajne piosenki, mnie w tym zespole denerwowała ta brytyjska Britney Spears, bóg jeden wie jak się nazywała. To co robiła solo to już wogóle przegięcie. Muzyką bym tego nie nazwał.
PS nie można tematu zmienić na prostszy: Spice Girls?
PS nie można tematu zmienić na prostszy: Spice Girls?
- disco-man
Też nie lubię tej piosenki,jest dla mnie nudna jak flaki z olejem,choć pamiętam że swego czasu podobała się wielu moim znajomym.Najlepszą piosenką byłych spicetek jest dla mnie I turn to yuo-Melanie C.-wspaniały,dyskotekowy,energetyczny kawałek.