Kenny Rogers

Rozmowy na temat wykonawców nie współpracujących z Thomasem i Dieterem.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Peter

Kenny Rogers

Post autor: Peter »

Amerykański wokalista muzyki pop i rock, ma świetne piosenki:

Lubicie taką muzykę?
Awatar użytkownika
Peter

Re: Kenny Rogers

Czemu w tym temacie nie ma postów? Lubię u Kenny'ego tą charakterystyczną chrypkę i jego wokal. Czy wiecie, że współpracował z panami z Bee gees? Wyprodukowali mu nawet cały album:

A to znacie?

Prywatnie Kenny jest fanem Footballu Amerykańskiego i o dziwo kibicuje Anglii.
Marcin87

Post autor: Marcin87 »

Przyznam się, że nie miałem okazji jeszcze posłuchać tego artysty i stwierdzam, że te piosenki mi się nawet podobają :wink: Jak się wsłucham bardziej to je dokładniej skomentuję
Obrazek
Marcin87

Post autor: Marcin87 »

Tak jak obiecałem, teraz po przesłuchaniu komentarze do piosenek :wink: A więc zacznę od pierwszego nagrania wstawionego przez Petera "The Gambler"- jest to bardzo fajny kawałek pod nogę i chyba kiedyś go już słyszałem :mrgreen: Napewno spodobał by się mojej mamie. Ona lubi takie Country :) Piosenka "I Will Always Love You" jest też dobra, ale najbardziej mi się spodobała ballada "Lady"- jest przepiękna, zwrotki mają taki klimat, że gdy tego słucham to odpływam :!: Piosenka naprawdę na poziomie. Bardzo ładna jest też "Real Love" Piękny głos tej wokalistki dodaje uroku piosence :D Dodam, że Rogers ma też bardzo dobrą barwę głosu, świetnie pasującą do piosenek w stylu właśnie jego "The Gambler".
Ogólnie są to miłe dla ucha piosenki, podobają mi się
Obrazek
Awatar użytkownika
MODERN JEANNE

Post autor: MODERN JEANNE »

Tez przesłuchałam dopiero te piosenki.To dziwne ale w ogóle nie znam tego wykonawcy.A piosenki są fajne i milo się ich słucha
I LOVE DB AND TA!
Awatar użytkownika
Peter

A jak wam się podoba ta piosenka? Lubicie takie klimaty? Mi się bardzo podoba, czasem z miłą chęcią posłucham czegoś innego. Super chórki HPV:
ODPOWIEDZ