Gary Moore nie żyje

Rozmowy na temat wykonawców nie współpracujących z Thomasem i Dieterem.
ODPOWIEDZ
usunięte konto #1786
Użytkownik nieaktywny

Gary Moore nie żyje

Post autor: usunięte konto #1786 »

Klasyczny wokalista rockowy, wirtuoz gitary Gary Moore zmarł nagle dnia 6 lutego :(

Do największych przebojów wokalisty z lat 80-tych należą utwory: "Over The Hills And Far Away" oraz ballady "Still Got The Blues (For You)", "Empty Rooms"

Więcej informacji o śmierci piosenkarza...

Miał 58 lat... [*] :?
Awatar użytkownika
Maro_D

Re: Gary Moore nie żyje

Post autor: Maro_D »

Przykra wiadomość...Gary to był (aż z trudem pisze się te słowo "był") wielkim artystą...i w sumie jest, bo w pamięci tłumu pozostaje. Nie ukrywam, że lubię odskocznię od dyskotekowego Modern Talking do takich gitarowych riffów. Gary potrafił czarować riffami na gitarze, co można było usłyszeć w takich klasykach, jak: "Parisienne Walkways", "Over The Hills And Far Away", "After The War" czy nieśmiertelnym "Still Got The Blues".

Szkoda...[*]
Czuję się wolnym człowiekiem, kierującym się własnym instynktem, własną hierarchią potrzeb, świadomością i podświadomością (z akcentem na to pierwsze), własnym upodobaniem i tak samo patrzę na inne osoby, dopóki nie narzucą mi swoich wartości i przekonań
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

"Still got the blues", "Empty rooms".... teraz już będą puste bez niego. Jakoś do mnie nie dociera, że ten człowiek już nie żyje... Znałem go bo mój tata jest fanem i mam w domu jego płyty... Polecam "The ballades".
Spoczywaj w pokoju [*]
Awatar użytkownika
Romantic Warrior

Post autor: Romantic Warrior »

odszedł zbyt wcześnie... wielki i oryginalny artysta... szkoda :(
Awatar użytkownika
sara_cieszko
Członek TAFC Polska

Post autor: sara_cieszko »

Jest takie powiedzenie..."Jedno umiera, a drugie się rodzi".. Niestety niektórzy odchodzą zbyt szybko :( [*][*][*][*][*][*][*][*][*]
;D Dobrze jest znać porządek świata, i Twoje w nim miejsce ;D
ODPOWIEDZ