Koncert Modern Talking Reloaded na Podkarpaciu
-
night auditor
- Członek TAFC Polska
Koncert Modern Talking Reloaded na Podkarpaciu
Witam
Tak przeglądałem internet i natchnąłem się na ciekawy artykuł o koncercie Modern Talking na Podkarpaciu w kwietniu:). Ciekawa informacja ale i zaskakująca; nie uważacie?. Psikus jakiś czy wczesna informacja o koncercie Thomasa w kwietniu.
Co o Tym myślicie?.
Pozdrawiam
Poniżej link:
http://www.wiadomosci24.pl/artykul/mode ... 79220.html
Tak przeglądałem internet i natchnąłem się na ciekawy artykuł o koncercie Modern Talking na Podkarpaciu w kwietniu:). Ciekawa informacja ale i zaskakująca; nie uważacie?. Psikus jakiś czy wczesna informacja o koncercie Thomasa w kwietniu.
Co o Tym myślicie?.
Pozdrawiam
Poniżej link:
http://www.wiadomosci24.pl/artykul/mode ... 79220.html
-
usunięte konto #1786
- Użytkownik nieaktywny
Re: Koncert Modern Talking na Podkarpaciu:) ?
Hmmm oby to była plotka.
A jeśli nawet nie, to oby wystąpił w końcu Dieter, bo skoro znowu Thomas ma klepać TO SAMO i znowu na południu Polski to... no comments 
- Adrian77
- Kontakt:
Podali numer telefonu: 696 475 057.
Dzwoniłem tam. Powiedziała, że wie tylko, że Modern Talking będzie występował. Coś mówiła, że 1 jest starszy, drugi młodszy. Coś o odmłodzeniu gadała. Więc mi się wydaje, że to będzie jakaś podróbka Modern Talking. Zespół co gra covery. Może ktoś jeszcze potwierdzi?
Dzwoniłem tam. Powiedziała, że wie tylko, że Modern Talking będzie występował. Coś mówiła, że 1 jest starszy, drugi młodszy. Coś o odmłodzeniu gadała. Więc mi się wydaje, że to będzie jakaś podróbka Modern Talking. Zespół co gra covery. Może ktoś jeszcze potwierdzi?
http://facebook.com/Heaven.Of.System
Adrian77
Adrian77
- skorpionek1975
- Członek TAFC Polska
Nie jest to Modern Talking, tylko Modern Talking Reloaded, informacja jest błędnie podana.
-
usunięte konto #1786
- Użytkownik nieaktywny
Ufff, to kamień z serca
Już myślałem że Thomas zacznie swoje coroczne "klepanie" tego samego na południu kraju, a fanki na GG w swych opisach znów zaczną te swoje dziecinne odliczanki 
- skorpionek1975
- Członek TAFC Polska
UFF, na całe szczęście, i nie szczęście wszystkich nieszczęśników i największych marud tego forum Thomas,przyjedzie kilka razy w tym roku do Polski i bedzie klepać swoje przeboje ku uciesze największych fanów.
Wracając do tematu, to Pani z organizacji charytatywnej,która jest organizatorem wyjaśniła sprawę.
I jak napisałam jest to Modern Talking Reloaded .
Bledną informacje podał autor artykułu strony wiadomości24
Wracając do tematu, to Pani z organizacji charytatywnej,która jest organizatorem wyjaśniła sprawę.
I jak napisałam jest to Modern Talking Reloaded .
Bledną informacje podał autor artykułu strony wiadomości24
-
usunięte konto #1786
- Użytkownik nieaktywny
No i bardzo dobrze, sam bym się pobawił jeszcze nie raz na koncercie Tomka, ale niech na litość boską artysta zagra W KOŃCU w innej części kraju a nie stale na południuskorpionek1975 pisze:UFF, na całe szczęście, i nie szczęście wszystkich nieszczęśników i największych marud tego forum Thomas,przyjedzie kilka razy w tym roku do Polski i bedzie klepać swoje przeboje ku uciesze największych fanów.![]()
-
night auditor
- Członek TAFC Polska
I bardzo dobrze że będzie na południu:). Wcale tych koncertów w tej części kraju nie jest dużo, a sporo Thomas w zeszłym roku występował z zdecydowanie innych częściach kraju: Zielona Góra, Września, Nędza to raczej nie południe:) 
-
usunięte konto #1786
- Użytkownik nieaktywny
No tak, ale na razie nic jeszcze nie jest ustalone, więc nie gdybajmy
Teraz Koblencja, potem myślę że powinna przyjść "odwilż", gdyż na serio co za dużo, to nie zdrowo 
- Joanna91
Sugerujesz, że Thomas za dużo koncertuje i że jest za bardzo dostępny dla fanów z Polski? Jeżeli Tobie to nie odpowiada to po pierwsze nikt Cię nie zmusza żebyś jeździł na jego koncerty, a pod drugie możesz omijać tematy związane z jego koncertami.krzysiubydzia_mt pisze:Teraz Koblencja, potem myślę że powinna przyjść "odwilż", gdyż na serio co za dużo, to nie zdrowo
Mnie odpowiada, że Thomas występuje na południu Polski, ale jeżeli wystapiłby w innej części kraju, a ja miałabym możliwość dotarcia tam, to bardzo chętnie bym pojechała. Poza tym to nie Thomas wybiera sobie miejscowości, w których będzie występować, tylko organizatorzy to załatwiają.
Night auditor słusznie zauważył, że takie miejscowości jak Września czy Zielona Góra nie są na południu Polski.
"Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty."
-
usunięte konto #1786
- Użytkownik nieaktywny
Sugeruję, że co niektórzy za bardzo przeżywają każdy koncert artysty w naszym kraju i to bynajmniej nie jest zdrowe podejście 
Tylko czekać aż TA zagra w Białymstoku, a doprawdy nie zdziwiłbym się gdyby nagle ogłoszono że za parę miesięcy tam wystąpi. Fakt, nie jest to południe kraju - ale ubocze - to na pewno
Tylko czekać aż TA zagra w Białymstoku, a doprawdy nie zdziwiłbym się gdyby nagle ogłoszono że za parę miesięcy tam wystąpi. Fakt, nie jest to południe kraju - ale ubocze - to na pewno
- Pkmodern
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
To jest jak najbardziej zdrowe podejście i jeśli takie podejście Ci nie odpowiada to wystarczy nie zaglądać do tego rodzaju tematów. Jeśli ktoś w ten sposób chce eksponować swoje emocje - ma do tego prawo.krzysiubydzia_mt pisze:Sugeruję, że co niektórzy za bardzo przeżywają każdy koncert artysty w naszym kraju i to bynajmniej nie jest zdrowe podejście
Nie odpowiada Ci - nie czytaj ani nie zaglądaj tu!
MODERN TALKING FOREVER!!!
-
usunięte konto #1786
- Użytkownik nieaktywny
No w porządku, spoko. Mi się po prostu NIE PODOBA fakt, że Thomas w kółko daje oklepane koncerty na południowym tarasie kraju i wyrażam na ten temat swoją opinię (w końcu to forum jest do tego i bynajmniej to uwzględnia) 
Ale faktycznie, po co posty mają lądować w koszu.... ważne że kwietniowy koncert na Podkarpaciu to była plotka i (niestety) MT w pełnym składzie nie wystąpią. Dlatego zapewne trzeba będzie zadowolić się oklepanymi koncertami solowego Thomasa, któremu koncertowanie coraz gorzej wychodzi i w dodatku oddziałuje destrukcyjnie na młode pokolenie
Ale co zrobić... takie jest życie...
Ale faktycznie, po co posty mają lądować w koszu.... ważne że kwietniowy koncert na Podkarpaciu to była plotka i (niestety) MT w pełnym składzie nie wystąpią. Dlatego zapewne trzeba będzie zadowolić się oklepanymi koncertami solowego Thomasa, któremu koncertowanie coraz gorzej wychodzi i w dodatku oddziałuje destrukcyjnie na młode pokolenie
- Dr Mabuse
Re: Koncert Modern Talking na Podkarpaciu? :)
Człowiek - czy Ty potrafisz wyciągać wnioski z zaistniałych faktów. Zauważ kto na forum przejmuje inicjatywę i odpowiedz sobie na pytanie: "Dzięki komu/czemu tak się dzieje?".krzysiubydzia_mt pisze:któremu koncertowanie coraz gorzej wychodzi i w dodatku oddziałuje destrukcyjnie na młode pokoleni
Jeżeli choć przez chwilę miałeś nadzieję, że będzie inaczej, tzn. Dieter i Thomas wystąpią razem na takiej rangi imprezie, to raczej nabijaj sobie licznik postów w innym temacie.krzysiubydzia_mt pisze:i (niestety) MT w pełnym składzie nie wystąpią
Poza tym pozdrawiam kujawsko-pomorskie

-
night auditor
- Członek TAFC Polska
Robi się niezdrowa atmosfera. Krzysiubydzia_mt ma dziwne podejście. Dla każdego z fanów idealnym rozwiązaniem jest że ich ulubiony artysta jest na wyciągnięcie ręki i prawie na każdą kieszeń w każdym zakątku kraju. Chyba zapominasz, bądź nie pamiętasz że kiedyś nie było tak dobrze. Pierwsza wizyta Thomasa w Polsce w 1987 a później 11 lat przerwy!!!. Później 1998, Bar i kolejne lata przerwy. Teraz każdy może wysłuchać na żywo Thomasa a dzięki TAFCP może nawet być na spotkaniu z Thomasem, zdobyć autograf i zrobić sobie z nim wspólną fotkę. Niezapomniane wrażenia gwarantowane. No chyba że inni mają zdecydowanie odmienne zdanie
.
-
usunięte konto #1786
- Użytkownik nieaktywny
Ja już napisałem... według mnie co za dużo, to nie zdrowo
, ale widzę że większość nie przyjmuje tego do wiadomości 
A atmosfera robi się niezdrowa... no cóż, może faktycznie zakończmy ten offtopic raz na zawsze. Tak nota bene to proponowałbym ZAMKNĄĆ ten wątek, gdyż nic on nie wnosi na chwilę obecną. Miał on dotyczyć koncertu MT na Podkarpaciu, który okazał się pomyłką (po prostu nie zagra MT tylko MT R a to zmienia postać rzeczy). Dlatego postuluję o zamknięcie tematu
A atmosfera robi się niezdrowa... no cóż, może faktycznie zakończmy ten offtopic raz na zawsze. Tak nota bene to proponowałbym ZAMKNĄĆ ten wątek, gdyż nic on nie wnosi na chwilę obecną. Miał on dotyczyć koncertu MT na Podkarpaciu, który okazał się pomyłką (po prostu nie zagra MT tylko MT R a to zmienia postać rzeczy). Dlatego postuluję o zamknięcie tematu