Powrót Systems In Blue
- Peter
Powrót Systems In Blue
SIBy powracają, jeszcze nie wiadomo w jakim składzie, ale ich OS podaje, że coś ostatnio nagrali. mówi się też o współpracy z Marco.
-
Marcin87
- Peter
Re: Powrót Systems In Blue
Ja mam do tego zespołu osobliwy stosunek, bo dla mnie SIB to tylko Koehler, a bez niego to jakiś dziwny twór. Bo jak można tworzyć coś sensownego jeśli się nie ma kompozytora, wokalisty i tekściarza? Widać, że dryfują teraz na wezbranym morzu odgrzewając stare kotlety..... Wybrałem opcję nr 1.
-
Marcin87
Jeżeli chodzi o Koehlera to uważam, że jest dobrym wokalistą. Myślę, że ma lepszy głos od Bohlena. A kto pisał piosenki dla SIB? Koehler?Peter pisze:dla mnie SIB to tylko Koehler
- Jaro25
- Członek TAFC Polska
Podobnie sądzę że bez Rolfa nie mają żadnych szans ale racze stawiam na 1 opcjeMarcin87 pisze:Jeżeli chodzi o Koehlera to uważam, że jest dobrym wokalistą. Myślę, że ma lepszy głos od Bohlena.Peter pisze:dla mnie SIB to tylko Koehler
- Peter
Niby wszyscy trzej pisali muzykę, ale najwięcej przy produkcji i masteringu robił Koehler.Marcin87 pisze:Jeżeli chodzi o Koehlera to uważam, że jest dobrym wokalistą. Myślę, że ma lepszy głos od Bohlena. A kto pisał piosenki dla SIB? Koehler?Peter pisze:dla mnie SIB to tylko Koehler
- Peter
Chyba z powrotu nici, bo zamknęli forum. Dla mnie to nie jest jakaś wielka strata, ot podrzędny zespolik udający Blue System. A może to przez to, że ostatnio panowała tam niesłychana kłótnia?