Dieter Bohlen znów ojcem :-)
- edmund1974
- Członek TAFC Polska
Dieter Bohlen znów ojcem :-)
Witam.
Jak podaje bild.de Dieter Bohlen po raz kolejny zostanie tata. Najszczersze gratulacje Dieter!
http://www.bild.de/BILD/unterhaltung/le ... arina.html
Pozdrawiam!
Jak podaje bild.de Dieter Bohlen po raz kolejny zostanie tata. Najszczersze gratulacje Dieter!
http://www.bild.de/BILD/unterhaltung/le ... arina.html
Pozdrawiam!
You Can Win, If You Want.
- Peter
Re: Dieter Bohlen zostanie znow ojcem :-)
Już raz tak pisali i okazało, się, że to plotki wyssane z palca! Oby tym razem mieli racje.
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Nie wiem czy gratulować Dieterowi czy współczuć Carinie.Oby ją nie zostawił tak jak robił to dotychczas z matkami i swoimi dziećmi.Dieter nie nadaje się na prawdziwego ojca,ale nie wiem czy z braku czasu czy po prostu dzieci go meczą 
- Peter
A skąd taka pewność, że się nie nadaje? Może zmądrzał na stare lata. Daj mu szansę. Ja się cieszę, bo wreszcie Dieter będzie miał prawdziwą rodzinę.
- kate
Zgadzam się i myślę,że Dieter nadaje się na ojca. To że zostawiał matki swoich dzieci nie świadczy o tym że ich nie lubi( dzieci oczywiście)> Po prostu w związku nie wyszło i kropka.Peter pisze:A skąd taka pewność, że się nie nadaje? Może zmądrzał na stare lata. Daj mu szansę. Ja się cieszę, bo wreszcie Dieter będzie miał prawdziwą rodzinę.
Gratuluję Dieter
Give me peace on earth-Please try
We stil have dreams-Dreams about Modern Talking
It's your smile-Dieter's smile
Run to you- I run to Thomas
I love them For always and ever
We stil have dreams-Dreams about Modern Talking
It's your smile-Dieter's smile
Run to you- I run to Thomas
I love them For always and ever
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Tak tylko ile razy może nie wyjść?kate pisze:Zgadzam się i myślę,że Dieter nadaje się na ojca. To że zostawiał matki swoich dzieci nie świadczy o tym że ich nie lubi( dzieci oczywiście)> Po prostu w związku nie wyszło i kropka.Peter pisze:A skąd taka pewność, że się nie nadaje? Może zmądrzał na stare lata. Daj mu szansę. Ja się cieszę, bo wreszcie Dieter będzie miał prawdziwą rodzinę.
Gratuluję Dieter
Nie mówię,że Dieter nie kocha swoich dzieci ale po prostu na dłuższą metę nie potrafi się nimi zajmować.Pokazywał to za każdym razem kiedy rodziło mu się dziecko.
Peter mam taką nadzieję,że kiedyś Bohlen zmądrzeje bo była by już najwyższa pora na to.
Napisałeś takie słowa "Ja się cieszę, bo wreszcie Dieter będzie miał prawdziwą rodzinę."A wcześniej to było co?Zakładał rodziny na niby?Dieter lubi się bawić (w clubach),a z dziećmi spędzać tylko wakacje,tłumaczy to tym,że brak mu czasu na częstsze spotkania-sorry-ale do mnie to nie przemawia.
- Peter
Jasne, że wcześniej miał, choćby z Eriką, bo na pewno nie z Veroną. Tylko mi chodzi o to, że Dieter od czasu rozstania z Eriką/Estefanią nie miał takiej prawdziwej rodziny i teraz jest na to szansa.
- Gasolina91
Może i coś w tym jest, bo skoro nie ma juz takiego nawału pracy jak to było za czasów MT czy BS mógłby posiedzieć w domu i trochę nadrobić tego co mu uleciało w ciągu życia. Choć oczywiście nie znamy go tak bardzo prywatnie...Peter pisze:Dieter od czasu rozstania z Eriką/Estefanią nie miał takiej prawdziwej rodziny i teraz jest na to szansa.
Point Of No Return
- phantomas
- Kontakt:
Czy Wam naprawdę się wydaje, że wszystkim ludziom zależy na tzw "domowych pieleszach"?
Jeśli tak, to jesteście w błędzie.
Jeśli tak, to jesteście w błędzie.
Stawiam świat na głowie do góry nogami, na odwrót i wspak bawię się słowami
- secret_girl
Jest dorosły,wie co robi...Mam taką nadzieję...
Trzymam za Ciebie kciuki,Dieter! 
pozdrawiam wszystkich fanów MT;*
- edmund1974
- Członek TAFC Polska
Z pewnoscia wie co robi. Robi tak, by to jemu bylo wygodnie, bez ogladania sie na to, czy swoim postepowaniem nie robi krzywdy najblizszym (swoim dzieciom czy swoim aktualnym zonom czy dziewczynom).secret_girl pisze:Jest dorosły,wie co robi...
Osobiscie mam ogromne watpliwosci, ze Dieter zmienil sie pod tym wzgledem na lepsze. Poki co nie widze ku temu zadnych przeslanek. Mysle. ze to tylko kwestia czasu, gdy Dieter porzuci Corine. Moze to potrwa rok, moze piec lat. Nie ma tu nic do rzeczy to, ze Corina nosi pod sercem dziecko Dietera. Dieter porzucil swa zone Erike, to samo spotkalo rowniez Estefanie.
Mam nadzieje, ze sie myle i Dieter jednak zmadrzal...
Czas pokarze, czy Corina bedzie ta ostatnia kobieta Dietera, czy tez za jakis czas Dieter znow sie na zaboj "zakocha"...
Pozdrawiam
- Peter
A skąd taka pewność, że Dieter porzuci Carinę? Wyglądają na bardzo szczęśliwych i wygląda na to, że wreszcie znalazł kogoś idealnego dla siebie... Zapomniałeś dodać o Nadji. Nie wiem czemu akurat ją porzucił? Może ze względu na jej pijaństwo. Dieter wszędzie w domu znajdował butelki... Myślę, że nowy potomek Bohlena będzie miał imię na literę M.
- edmund1974
- Członek TAFC Polska
Pewnosci oczywiscie nie mam zadnej - to jedynie moje spekulacje oparte na dotychczasowym zyciu Bohlena. Pamietam dokladnie wywiady TV, w ktorych Dieter pod niebiosa wychwalal swoj zwiazek z Estefania. Twierdzil, ze dopiero teraz jest szczesliwy, ze znalazl milosc swojego zycia itd. Sluchajac tego zaczynalem powoli wierzyc, ze moze tym razem Dieter mowi prawde. Uplynelo kilka lat i historia sie powtorzyla, czyli Dieter znalazl sobie kolejna "wielka milosc". Dlatego twierdze, ze nie mam najmniejszych podstaw, by sadzic, ze tym razem bedzie inaczej.Peter pisze:A skąd taka pewność, że Dieter porzuci Carinę? Wyglądają na bardzo szczęśliwych i wygląda na to, że wreszcie znalazł kogoś idealnego dla siebie... .
Dieter po prostu nie nadaje sie do monogamii. Za bardzo lubi wolnosc w sferze seksualnej - za nic ma wiernosc a to jak wiadomo jest jednym z warunkow trwalosci zwiazku (nie jedynym ale bez watpienia bardzo waznym). Mam artykul z jakiejs niemieckiej gazety, w ktorych sa zdjecia Dietera calujacego sie z jakas 19-latka - bylo to w czasach gdy byl z Estefania.
Poza tym Dieter jest moim zdaniem strasznym egoista - mysli wylacznie o sobie i swoich przyjemnosciach. Obym sie mylil, ale sadze, ze za jakis czas Dieter zmieni swoja dziewczyne na "mlodszy model"...
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Z każdą "nowa wielką miłością" Dieter wyglądał na najbardziej szczęśliwego faceta pod słońcem.Masz internet więc poprzeglądaj sobie fotki Dietera i jego dzizewczyn na każdej fotografii z każda dziewczyna wyglądają na bardzo szczęśliwych.Peter pisze:A skąd taka pewność, że Dieter porzuci Carinę? Wyglądają na bardzo szczęśliwych
To wiesz tylko i wyłącznie z filmu rysunkowego.Byłeś tam?Widziałeś?Sprzątałeś te butelki?A jeżeli nawet była by w tym szczypta prawdy to może Nadja miała ku temu powody?Jak by nie było to właśnie z Nadją Dieter był najdłużej w związku (12 lat).Peter pisze:Zapomniałeś dodać o Nadji. Nie wiem czemu akurat ją porzucił? Może ze względu na jej pijaństwo. Dieter wszędzie w domu znajdował butelki...
- rut
Żeby kobieta zaszła w ciążę niekoniecznie jest do tego potrzebna miłość. Wszyscy doskonale o tym wiedzą chwila uniesienia sekunda nieuwagi i po sprawie... Ja, Dieterowi i jego partnerce życzę szczęścia i wytrwałości w związku a dzieciątku dużo miłości obojga rodziców 
Pozdrawiam rut
- Peter
Hola, a to nie było tak, że to Estefania odeszła od Dietera? Tak mi się wydaje... wtedy też, myślałem, że znalazł tą jedyną. Ja myślę że jak dziewczyna to Margo a chłopiec to Marco.