Miejsce, w którym możecie tworzyć sondy i ankiety. UWAGA - dyskusje na temat poszczególnych płyt i piosenek prowadzimy w tematach im poświęconych, tu jedynie głosujemy i komentujemy wyniki!
Zaznaczcie najlepszy według Was teledysk Blue System i króciutko opiszcie co Wam się w nim podoba .
Ja się waham między Sorry Little Sarah a That's Love-Dieter ma tu fajnie tlenione włosy-taki jakiego najbardziej lubię no i kojarzą mi się z wakacjami .Ale bardziej chyba jestem związana z Sorry Little Sarah. Sorry Little Sarah i My Bed Is Too Big oraz History i Operator musiałam zamieścić w tym samym punkcie z powodu ograniczającego miejsca na punkty w ankiecie.
Ja zagłosowałem na "My Bed Is Too Big" - świetne scenerie, Dieter w błyszczącym czerwonym Oldsmobile'u, nawet szczątkowa fabuła. W dodatku bardzo pasuje do klimatu utworu
Ja zagłosowałam na History/Operator Niby jakiejś strasznej akcji nie ma w tych teledyskach ale w teledysku do History rozwala mnie uśmiech Dietera a w Operator urzekła mnie sceneria. Uwielbiam takie miejsca.
Give me peace on earth-Please try We stil have dreams-Dreams about Modern Talking It's your smile-Dieter's smile Run to you- I run to Thomas
I love them For always and ever
Postawiłam na Love Suite - strasznie ten teledysk mi się podoba, fajny klimacik, plaża i dużo naturalnego uśmiechniętego Dietera
Równie wysoko oceniam For The Children - Dieter w swoim żywiole, studio i te dzieciaki - coś wspaniałego.