Miley Cyrus

Rozmowy na temat wykonawców nie współpracujących z Thomasem i Dieterem.
ODPOWIEDZ
fanka009

Miley Cyrus

Post autor: fanka009 »

Co sądzicie na temat gwiazdy popularnego serialu Hanny Montany Miley Cyrus i jej muzyki
Awatar użytkownika
Joanna91

Re: Miley Cyrus

Post autor: Joanna91 »

Peter pisze:OMG, ile masz lat? 10 a może 12? (...) Nie słucham Miley bo jestem za duży.
A co to ma do rzeczy? Jeżeli ktoś lubi jej piosenki, to może ich słuchać bez względu na wiek. Na tym forum jest pełno młodych ludzi, słuchających muzyki z lat 70-tych i 80-tych, do których i ja się zaliczam. Wychodzi na to, że nie powinniśmy słuchać takiej muzyki, bo jesteśmy "za mali" ;)
Co do Miley - mnie osobiście nie interesuje jej tworczość ani osoba. Jakieś piosenki słyszałam - mogą być, ale szału nie ma. Zdecydowanie wolę zespół The Pretty Reckless, którego wokalistką jest inna nastolatka, również znana z filmów i seriali - Taylor Momsen.
"Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty."
Awatar użytkownika
Jasmine

Post autor: Jasmine »

Nie lubię muzyki Miley, jej muzyka jest nieciekawa.
Jej samej też zbytnio nie lubię, szczególnie za tą jej przemianę- z grzecznej i ładnej dziewczynki w pseudorockową buntowniczkę.
Awatar użytkownika
Dami

Post autor: Dami »

Oj tylko nie to.Jest tylu ciekawych wykonawców czy zespołów o których można pisać, dlaczego właśnie o niej, według mnie nic nie reprezentuje.
Muzyka nie tylko daje nam ukojenie i dostarcza rozrywki. Jest czymś więcej. Można poznać człowieka po muzyce, jakiej słucha.
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Peter pisze:OMG, ile masz lat? 10 a może 12? Taki temat na tym forum, proponuję jeszcze żebyś sobie założyła temat o Justinie Bieberze i innych gwiazdkach Diosneya. Nie słucham Miley bo jestem za duży.
Peter A co Ci przeszkadza,że ktoś lubi Miley Cyrus?Ja miałam 10 może 12 lat jak na serio zainteresowałam się twórczością Dietera a głównie zespołem MT. i z dużą grupą fanów tak było mniej więcej w tym właśnie wieku zaczęliśmy słuchać tej muzyk która przez niektórych uważana jest za "kicz" więc daj każdemu wielbić to co mu się podoba.
Muzyki Miley nie znam ,ale przyznam się,ze lubię oglądać seriale na Disney Chanel i wcale się tego nie wstydzę tak jak nie wstydzę się tego,że lubię słuchać Modern Talking.
I nie podoba mi się,że tak najeżdżasz na -jak Ty to nazywasz "gwiazdeczki Disneya"-nie w Twoim guście ok.Daj się cieszyć młodszym z tego skoro im się to podoba. a nie wyskakuj od razu z tekstami "ile Ty masz lat" a ile Ty masz lat,żeby się tak zachowywać,może ta osoba ma właśnie 10-12 lat.I co Ty na to?Tak starszy kolega powinien się zachowywać wobec młodszych?To nie jest w porządku,pomyśl czasami zanim z czymś podobnym wyskoczysz.Bo możesz komuś naprawdę młodemu sprawić wiele przykrości.
Dami pisze:Oj tylko nie to.Jest tylu ciekawych wykonawców czy zespołów o których można pisać, dlaczego właśnie o niej, według mnie nic nie reprezentuje.
To tylko Twoje zdanie i stanę w obronie tego forumowicza.
Dla tej osoby widocznie to jest ciekawy wykonawca-ciekawszy może nawet od takich sław jak Madonna ,Jackson czy wielbiony niedawno Timbeland (nie wiem czy dobrze napisałam).
Nie wiem dlaczego ,ale drażnią mnie tego typu wypowiedzi jakie zacytowałam w swoim poście.
Mam tylko nadzieję,że nie wywiąże się z tego jakaś wojna.
Awatar użytkownika
Dami

Post autor: Dami »

Wojna na tym forum trwa już od dłuższego czasu, a że moje zdanie jest takie a nie inne nic na to nie poradzę.
Muzyka nie tylko daje nam ukojenie i dostarcza rozrywki. Jest czymś więcej. Można poznać człowieka po muzyce, jakiej słucha.
Awatar użytkownika
Joanna91

Post autor: Joanna91 »

Zgadzam się z Atlantydą, w końcu tytuł tego działu to "Pozostali", każdy może pisać o artystach, których uważa za ciekawych. Dami, skoro według Ciebie Miley Cyrus nic sobą nie reprezentuje i nie masz na jej temat nic do powiedzenia, to nie trać czasu i pisz o tych, którzy są godni Twojej uwagi.
"Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty."
ODPOWIEDZ