Miley Cyrus
-
fanka009
Miley Cyrus
Co sądzicie na temat gwiazdy popularnego serialu Hanny Montany Miley Cyrus i jej muzyki
- Joanna91
Re: Miley Cyrus
A co to ma do rzeczy? Jeżeli ktoś lubi jej piosenki, to może ich słuchać bez względu na wiek. Na tym forum jest pełno młodych ludzi, słuchających muzyki z lat 70-tych i 80-tych, do których i ja się zaliczam. Wychodzi na to, że nie powinniśmy słuchać takiej muzyki, bo jesteśmy "za mali"Peter pisze:OMG, ile masz lat? 10 a może 12? (...) Nie słucham Miley bo jestem za duży.
Co do Miley - mnie osobiście nie interesuje jej tworczość ani osoba. Jakieś piosenki słyszałam - mogą być, ale szału nie ma. Zdecydowanie wolę zespół The Pretty Reckless, którego wokalistką jest inna nastolatka, również znana z filmów i seriali - Taylor Momsen.
"Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty."
- Jasmine
Nie lubię muzyki Miley, jej muzyka jest nieciekawa.
Jej samej też zbytnio nie lubię, szczególnie za tą jej przemianę- z grzecznej i ładnej dziewczynki w pseudorockową buntowniczkę.
Jej samej też zbytnio nie lubię, szczególnie za tą jej przemianę- z grzecznej i ładnej dziewczynki w pseudorockową buntowniczkę.
- Dami
Oj tylko nie to.Jest tylu ciekawych wykonawców czy zespołów o których można pisać, dlaczego właśnie o niej, według mnie nic nie reprezentuje.
Muzyka nie tylko daje nam ukojenie i dostarcza rozrywki. Jest czymś więcej. Można poznać człowieka po muzyce, jakiej słucha.
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Peter A co Ci przeszkadza,że ktoś lubi Miley Cyrus?Ja miałam 10 może 12 lat jak na serio zainteresowałam się twórczością Dietera a głównie zespołem MT. i z dużą grupą fanów tak było mniej więcej w tym właśnie wieku zaczęliśmy słuchać tej muzyk która przez niektórych uważana jest za "kicz" więc daj każdemu wielbić to co mu się podoba.Peter pisze:OMG, ile masz lat? 10 a może 12? Taki temat na tym forum, proponuję jeszcze żebyś sobie założyła temat o Justinie Bieberze i innych gwiazdkach Diosneya. Nie słucham Miley bo jestem za duży.
Muzyki Miley nie znam ,ale przyznam się,ze lubię oglądać seriale na Disney Chanel i wcale się tego nie wstydzę tak jak nie wstydzę się tego,że lubię słuchać Modern Talking.
I nie podoba mi się,że tak najeżdżasz na -jak Ty to nazywasz "gwiazdeczki Disneya"-nie w Twoim guście ok.Daj się cieszyć młodszym z tego skoro im się to podoba. a nie wyskakuj od razu z tekstami "ile Ty masz lat" a ile Ty masz lat,żeby się tak zachowywać,może ta osoba ma właśnie 10-12 lat.I co Ty na to?Tak starszy kolega powinien się zachowywać wobec młodszych?To nie jest w porządku,pomyśl czasami zanim z czymś podobnym wyskoczysz.Bo możesz komuś naprawdę młodemu sprawić wiele przykrości.
To tylko Twoje zdanie i stanę w obronie tego forumowicza.Dami pisze:Oj tylko nie to.Jest tylu ciekawych wykonawców czy zespołów o których można pisać, dlaczego właśnie o niej, według mnie nic nie reprezentuje.
Dla tej osoby widocznie to jest ciekawy wykonawca-ciekawszy może nawet od takich sław jak Madonna ,Jackson czy wielbiony niedawno Timbeland (nie wiem czy dobrze napisałam).
Nie wiem dlaczego ,ale drażnią mnie tego typu wypowiedzi jakie zacytowałam w swoim poście.
Mam tylko nadzieję,że nie wywiąże się z tego jakaś wojna.
- Dami
Wojna na tym forum trwa już od dłuższego czasu, a że moje zdanie jest takie a nie inne nic na to nie poradzę.
Muzyka nie tylko daje nam ukojenie i dostarcza rozrywki. Jest czymś więcej. Można poznać człowieka po muzyce, jakiej słucha.
- Joanna91
Zgadzam się z Atlantydą, w końcu tytuł tego działu to "Pozostali", każdy może pisać o artystach, których uważa za ciekawych. Dami, skoro według Ciebie Miley Cyrus nic sobą nie reprezentuje i nie masz na jej temat nic do powiedzenia, to nie trać czasu i pisz o tych, którzy są godni Twojej uwagi.
"Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty."