Boys

Rozmowy na temat wykonawców nie współpracujących z Thomasem i Dieterem.
Marcin87

Boys

Post autor: Marcin87 »

Co sądzicie o tym polskim dyskotekowym projekcie? Ja osobiście lubię ich piosenki. Za najlepsze uważam albumy Łobuz I Drań, O.K., Zadowoleni i Tak Czy Nie. Z innych płyt podobają mi się piosenki Dziewczyna Z Marzeń, Usłysz Wołanie, Wspólne Inicjały i parę innych. Z kolei słabsze już są te nowsze krążki jak Biba cz Jumpreza, ale i na nich znajduję coś dla siebie :wink: Na stronie zespołu znalazłem informację, że po jutrze (2 grudnia) powinna ukazać się ich nowa płyta XXX :) Oto tracklista:
http://www.boys.art.pl/_media/photo/?v=news&i=250

Piszcie co Wy uważacie o tym zespole :wink:
Obrazek
Awatar użytkownika
Jasmine

Re: BOYS

Post autor: Jasmine »

Uwielbiam ich, mam nawet autograf Marcina i zdjęcie z nim :D Przyjechał na Wianki albo Pożegnanie Lata do Pruszkowa, wszyscy się świetnie bawili, śpiewali i każdy tańczył :lol: Później grupka fanów (w tym ja, moja koleżanka i jej mama) poszliśmy 'za kulisy' i czekaliśmy aż wyjdzie. Długo się czekało, ochroniarze nas rozbawiali 'Proszę pana, kiedy Marcin wyjdzie? Jak wyjdzie to będzie' ale opłacało się czekać.
Bardzo lubię ich piosenki, można powiedzieć że od urodzenia :mrgreen: Moją ulubioną jest 'Ostatni dzień, ostatnia noc' i 'Wolność i swoboda'.
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

Masakra, jakaś ten temat na tym forum, ale każdy ma prawo do zakładania tematów o swoich idolach. ;) Nie słucham Millera, ale kiedyś była afera na forum, że ktoś powiedział, żeby chórki zaśpiewali lepiej od SIBów. :P
Awatar użytkownika
Jasmine

Serio? :shock:
Awatar użytkownika
Peter

Z naszego forum:
labambino pisze:
flipper_69 pisze:Nie mam najmniejszego zamiaru komukolwiek i czegokolwiek wybaczać. Jest mi to obojętne. Swoje zdanie na temat pana Bohlena przez te 24 lata zdążyłem sobie wyrobić. Jednego jestem jednak pewien, ze większość wypowiedzi na jego temat to zwyczajne bzdety wygłaszane przez zazdrośników i powielane prowokacyjnie między innymi przez takich jak Ty. Najśmieśzniejszym dla mnie jest jednak to, ze są one brane na poważnie. To, że jestem sceptyczny do wielu pogłosek to już moja sprawa i nie staraj się na siłę dyskredytować Bohlena, bo prawda jest taka jaką usłyszeliśmy na najnowszej płycie panów z SIB. Boys z Marcinem Millerem zrobili by to lepiej niż owe ,,woły robocze" Bohlena. Co do chórków to nikomu niczego nie probowałem wmówić. Dla mnie to możesz tam słyszeć nawet chorały niebiańskie. Jeśli jednak nie widzisz różnicy między tym co robią SiB a tym co było dawniej to proponuję wizytę u laryngologa, bo coś ze słuchem masz nie tak.
O ty durniu jeden! Nic się nie znasz na muzyce .Słoń ci debilku nadepnął na ucho . Powiem ci że nic się nie znasz na muzyce i słuchaj sobie Millera i Boys dziadygo .
Marcin87

Nie potrafię sobie wyobrazić Millera śpiewającego falsetem w chórkach :lol: A wracając do ich piosenek chciałem dodać, że jedna z kompozycji Marcina Millera przypomina China In Her Eyes Modern Talking :mrgreen: Piosenka nosi tytół Aniu, Kocham Cię. Link:

http://gucix88.wrzuta.pl/audio/8HqPlau8 ... kocham_cie
Obrazek
Awatar użytkownika
Jasmine

Re: Boys

O matko, ciekawe czy by się to sprawdziło w praktyce :lol:

No troszkę przypomina, ale podoba mi się :D
Awatar użytkownika
Peter

Chciałbym posłuchać chórków w ich wykonaniu, a muzycznie to jak dla mnie SIBy czy Collective stoją wyżej. Czy mi się zdaje czy Marcin Miller nie był kiedyś u Wojewódzkiego w czapeczce z logo Modern Talking?
Marcin87

Możliwe, bo z tego co wiem to Marcin jest fanem Thomasa Andersa a co za tym idzie pewnie też Modern Talking. Świadczy o tym ten artykuł z Super Expresu:

http://www.se.pl/rozrywka/plotki/marzy- ... 67487.html
Obrazek
Awatar użytkownika
mabuse89

Post autor: mabuse89 »

Oczywiście, że MM jest fanem Modern Talking wspomniał kiedyś o tym w programie Kuby Wojewódzkiego, ale nie pamiętam żeby miał tam czapeczkę; zaśpiewał tylko refren ,,You're my heart...'' :wink:
Dla mnie Boys to oczywiście legenda disco polo, a ,,Jesteś Szalona'' to mogę zaśpiewać od tyłu :D
Can't you feel the groove ?
Baby, I feel it in my shoes
Can't you feel the beat ?
Babe, try and touch the beat
Awatar użytkownika
Jasmine

O, to świetnie :D No tak, gdzieś widziałam to zdjęcie.
Mabuse, jak fajnie że mamy podobne zdanie na ich temat ^^ Byli częścią mojego dzieciństwa, bardzo ich lubię i cenię.
Awatar użytkownika
karuus

Post autor: karuus »

faktycznie, ta piosenka przypomina "China in her eyes".
Kiedyś też czytałam, że podobno MM jest fanem nie tylko MT, ale też Michaela Jacksona.
You can win if you want.!
Awatar użytkownika
FMike

Post autor: FMike »

Mój ulubiony zespół Disco Polo, multum wspaniałych piosenek których teksty znam na pamięć a Marcin to spoko gość.
"...I'm A Rough Boy..."
Awatar użytkownika
Jasmine

FMike, mogę to potwierdzić :lol: Trochę się na niego naczekaliśmy ale było warto :D A jak się wygłupiał na koncercie xD
Awatar użytkownika
Dami

Post autor: Dami »

Kaszana jak nic, większość piosenek to przeróbki hitów italo, euro disco.
Muzyka nie tylko daje nam ukojenie i dostarcza rozrywki. Jest czymś więcej. Można poznać człowieka po muzyce, jakiej słucha.
Marcin87

Zespół Boys Się rozpada :!: Tu jest informacja sprzed miesiąca n a ten temat:
http://www.boys.art.pl/news/?v=16&i=204
Obrazek
ODPOWIEDZ