http://www.boys.art.pl/_media/photo/?v=news&i=250
Piszcie co Wy uważacie o tym zespole
labambino pisze:O ty durniu jeden! Nic się nie znasz na muzyce .Słoń ci debilku nadepnął na ucho . Powiem ci że nic się nie znasz na muzyce i słuchaj sobie Millera i Boys dziadygo .flipper_69 pisze:Nie mam najmniejszego zamiaru komukolwiek i czegokolwiek wybaczać. Jest mi to obojętne. Swoje zdanie na temat pana Bohlena przez te 24 lata zdążyłem sobie wyrobić. Jednego jestem jednak pewien, ze większość wypowiedzi na jego temat to zwyczajne bzdety wygłaszane przez zazdrośników i powielane prowokacyjnie między innymi przez takich jak Ty. Najśmieśzniejszym dla mnie jest jednak to, ze są one brane na poważnie. To, że jestem sceptyczny do wielu pogłosek to już moja sprawa i nie staraj się na siłę dyskredytować Bohlena, bo prawda jest taka jaką usłyszeliśmy na najnowszej płycie panów z SIB. Boys z Marcinem Millerem zrobili by to lepiej niż owe ,,woły robocze" Bohlena. Co do chórków to nikomu niczego nie probowałem wmówić. Dla mnie to możesz tam słyszeć nawet chorały niebiańskie. Jeśli jednak nie widzisz różnicy między tym co robią SiB a tym co było dawniej to proponuję wizytę u laryngologa, bo coś ze słuchem masz nie tak.