Spartaczył piosenkę jak nic. Ze złota w ......
Tak się nie wybije bo nie jest ani Dieterem ani Thomasem. Przykro mi chłopaczku.
Give me peace on earth-Please try We stil have dreams-Dreams about Modern Talking It's your smile-Dieter's smile Run to you- I run to Thomas
I love them For always and ever
Jaki ona ma głos?! Czy ona wogóle umie śpiewać? Kolejny raz widać że oryginał jest zawsze najlepszy i nic tego nie zmieni. Szczególnie w przypadku MT. Jeszcze nie znalazł się taki który wykonałby piosenkę MT lepiej niż oni i raczej nigdy się nie znajdzie.
Give me peace on earth-Please try We stil have dreams-Dreams about Modern Talking It's your smile-Dieter's smile Run to you- I run to Thomas
Kicha to mało powiedziane. To jest tragiczne. Jak można w tak okropny sposób zaśpiewać taki wspaniały i nieporównywalny utwór. Wierzyć się nie chce, tak wszyscy próbują ten utwór podrobić, a nijak nikomu to nie wychodzi. Jak dla mnie jedynie wersja Ashleya jest do odsłuchu, a cała reszta podrabiaczy może się schować do głębokiej nory i stamtąd nie wychodzić.
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
Cieszą się jak głupie. Wiem że zaśpiewanie YMHYMS to zaszczyt ale tylko dla wybranych. Na pewno nie dla nich. Co one sobie w ogóle myślały?
Wersja mi się podoba zwłaszcza głos Nic'a,szkoda tylko,że nie śpiewa po angielsku.
Powiem Wam, że mi to także przypadło do gustu. Wiadomo - wykonanie Modern Talking zawsze będzie number 1 i to się raczej nigdy nie zmieni, jednakże muszę przyznać, że gościu ma całkiem fajny głos i nawet mi nie przeszkadza ten niemiecki - wręcz przeciwnie, bardzo lubię owy język
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Modern Talking to zespół nie do zastąpienia, tak samo jak Michael Jackson czy Queen. Ich piosenki były wielokrotnie coverowane z marnym skutkiem, czasami wręcz tragicznym. Modern Talking sam odświeżył swoje piosenki w albumie Back For Good i to był powrót na dobre . Tutaj mam na myśli, że muzyka Modern Talking zawsze będzie bliska naszym sercom, tak jak sam Dieter Bohlen powiedział "Es gibt nie ein ende von Modern Talking". Lata mijają, a ja wciąż Ich słucham i nie zamierzam przestać. Ich piosenki nigdy się nie nudzą.