Mamy najlepszy album, więc czas na najlepszą piosenkę! ;)

Dyskusja o płytach Modern Talking
ODPOWIEDZ

Utwóry z "Ready for romance", które najbardziej przypadły mi do gustu ;)

Liczba głosów: 0

Awatar użytkownika
Fanka MT

Mamy najlepszy album, więc czas na najlepszą piosenkę! ;)

Post autor: Fanka MT »

Przeglądałam wątek odnośnie najlepszego albumu Modern Talking i 40% forumowiczów wskazało "Ready for romance" - to całkiem sporo, więc krążek musi cieszyć się niezwykłym poparciem w Polsce ;) Pomyślałam sobie, że warto by było poznać powody, dla których wskazaliśmy właśnie tę płytkę, a co za tym idzie - przedstawić naszym zdaniem NAJLEPSZE utwory, które zadecydowały, że wybór był taki, a nie inny ;) Proponuję wskazać 3-4 piosenki, gdyż z całą pewnością, większość wybierze "Brother Louie", albo "Atlantis is calling (S.O.S. for love)", więc jedna opcja raczej nie ma większego sensu ;) Zapraszam, więc do głosowania i podzielenia się z nami swoimi refleksjami dotyczącymi perełek z trzeciego albumu Modern Talking ;)

Według mnie, do najlepszych utworków pochodzących z "Ready for romance" można zaliczyć:

1. Brother Louie
- utwór, który odniósł sukces także w Wielkiej Brytanii ;)
2. Atlantis is calling (S.O.S. for love) - uwielbiam to "Ohho" :D he he :lol: , poza tym, bardzo podoba mi się clip i niska barwa głosu Thomasa w zwrotkach ;)
3. Just we two (Mona Lisa) - jedna z moich ulubionych piosenek Modern Talking ;)
4. Lady Lai - piękna ballada ;)
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"

Dziękuję...

Thomas Anders Fan-Club Polska! ;)
ODPOWIEDZ