Lars, Rob, Bernd, czy też Nick? Czyli mój ulubieniec z bandu

Temat poświęcony koncertowej działalności Thomasa Andersa

Lars, Rob, Bernd, czy też Nick? Czyli mój ulubieniec z bandu Thomasa :)

Lars
12
57%
Rob
5
24%
Bernd
2
10%
Nick
2
10%

Liczba głosów: 21

Awatar użytkownika
Fanka MT

Post autor: Fanka MT »

Drodzy forumowicze ;) Bardzo często mówimy o tym, jak bardzo uwielbiamy Thomasa i wspominamy wszystkie jego koncerty w Polsce. Często jednakże zapominamy o fakcie, że Anders nie przyjeżdża do nas sam. Tylko dzięki swojego bandowi może robić takie wspaniałe show, jakie było w Kielcach, Bełchatowie, czy też Nędzy. Chciałabym, abyśmy w tym wątku wskazali swojego ulubieńca z zespołu naszego idola. Można się kierować umiejętnościami (można je ocenić chociażby na podstawie solówek, jakie dają na występach), wyglądem (to już raczej kryteria dla Pań), czy też po prostu osobistymi odczuciami ;) W końcu każdemu z nas jeden z nich może wydawać się wyjątkowo sympatyczny ;)

Jeżeli chodzi o mnie to mam dwóch ulubieńców - Larsa i Roba. Być może dlatego, że to właśnie oni spośród wszystkich członków bandu mają największy kontakt z publicznością (idealnym przykładem może być show w Kielcach,kiedy panowie zaprosili Polaków pod scenę) ;) Poza tym, nie da się ukryć są bardzo przystojni :lol: no i sprawiają wrażenie bardzo przyjaznych ;) Np podczas ostatniego koncertu (a właściwie już na jego końcówce), stałam niedaleko Larsa i go zawołałam (machając przy tym białą różą) ;) Wówczas on do mnie podszedł, a ja wręczyłam mu kwiatuszka.Ukłonił się i z uśmiechem podziękował ;) Jeżeli zaś chodzi o Roba - to udało mi się rozmawiać z nim dwa razy ;) Tutaj także nawiążę do Kielc. Stałam przy nim z moją przyjaciółką, a on sam wyszedł z inicjatywą wspólnego zdjęcia ;)
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"

Dziękuję...

Thomas Anders Fan-Club Polska! ;)
Awatar użytkownika
Joanna91

Re: Lars, Rob, Bernd, czy też Nick? Czyli mój ulubieniec z b

Post autor: Joanna91 »

Z kobiecego punktu widzenia trzeba przyznać, że Lars jest przystojny, Rob również jest niczego sobie, ale nie podobają się tunele w uszach, które pan Rob posiada :P Lars i Rob najbardziej rzucają się w oczy, lecz jeśli chodzi o stronę muzyczną to uważam, że cała ekipa jest świetna, np. pan perkusista zawsze daje czadu ;)
"Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty."
Awatar użytkownika
MODERN JEANNE

Post autor: MODERN JEANNE »

Fanka MT pisze:Tutaj także nawiążę do Kielc. Stałam przy nim z moją przyjaciółką, a on sam wyszedł z inicjatywą wspólnego zdjęcia ;)
Łal ale czad :!: To znaczy że naprawdę fajny z niego człowiek i ma zrozumienie dla fanów Thomasa :D
I LOVE DB AND TA!
Awatar użytkownika
Fanka MT

Dokładnie ;) Najpierw rozmawiał z naszymi koleżankami (to było po sobotnim koncercie), zrobił sobie z nimi zdjęcie i widząc nas stojące obok, zapytał, czy też byśmy chciały wspólną fotkę na pamiątkę ;) Oczywiście od razu się zgodziłyśmy ;)

Dziękuję...

Awatar użytkownika
I-love-M-T

Post autor: I-love-M-T »

A ja żadnego z nich nie wyróżnię, bo uwielbiam wszystkich :!: :D Może to niezbyt oryginalne, ale za to prawdziwe :wink:
"Anna Maria, Maria, Maria,
you're such a beautiful but lonely señorita..."

Thomas, thank You sooooo much! :*
Awatar użytkownika
rut

Post autor: rut »

A jednak pojawił się taki temat nie pomyślałam go założyć ,byłam przekonana że nie ma zainteresowania..Już kiedyś o tym wspominałam nie tylko chodzi mi o sympatię w bandzie ,ale również o informacje o nich. :wink: W owym czasie został podany mi link (dzięki za to)na to drugie forum TA gdzie tam są wiadomości o chłopakach z bandu. ,ale ja tutaj jestem zalogowana i tutaj najwięcej przebywam nie tam.To co jest gdzie indziej mnie nie interesuje. A co do sympatii to również ją mam i sama nie wiem czy nie powinnam się wstydzić :oops: :oops: :oops: Na koncerty jeżdżę przecież dla Thomasa a nie dla Nicka ,ale jakby go nie było to brakowało by mi tych jego wariacji na tej perkusji .
Pozdrawiam rut
Awatar użytkownika
karuus

Post autor: karuus »

Hmmm.. trudny wybór. Każdy z nich wnosi coś od siebie do band`u ;) Osobiście urzekł mnie Rob :D ma w sobie coś takiego... przycigającego do siebie. Według mnie, zresztą już ktoś to napisał, wydaje się być osobą bardzo przyjazną ;) aczkolwiek inni chłopcy z zespołu też są bardzo sympatyczni ;)
Uwielbiam Nicka za to jego "szaleństwo". ;)
You can win if you want.!
thomas1100
Członek TAFC Polska

Post autor: thomas1100 »

Trudny wybór ja osobiście mówiac tak samo jak I-love-M-T uwielbiam wszystkich, każdy z nich ma swój jedyny i niepowtarzalny wkład w to co się dzieje na scenie i poza nią. Fanka MT też ma w swoi m rodzaju rację największy kontakt z publicznością mają być może gitarzyści, ale to dlatego, że oni są njabliżej ludzi. Ja uwielbiam ich wszyscy każdy ma w sobie coś wyjątkowego.
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Trudno wybrać "najfajniejszego" członka bandu Thomasa.Bernd jest przy Thomasie najdłużej,wydaje mi się jednak mało dostępny.Lars spodobał mi się już wtedy kiedy dołączył do Blue System-przy promocji Here I Am,podoba mi się jego gra,jego styl grania na gitarze,trudno to opisać.Nick zastąpił Michaela Rollin'a z początku nie podobało mi się to,ale teraz już się do niego przyzwyczaiłam fajnie kreci pałeczkami,a jeszcze lepiej jak nimi rzuca do publiczności,niestety jeszcze żadnej nie udało mi się złapać.Rob dołączył do grupy najpóźniej ale chyba przy Thomasie robi najlepsze show,jest zabawny i tez próbuje nawiązywać kontakt z publicznością.
Moja ulubiona fotka z Robem
Obrazek
ta też jest fajna
Obrazek
Awatar użytkownika
karuus

Post autor: karuus »

Zdjęcia bardzo fajne ;) Na pierwszym Thomas mega słodko wyszedł.! ;)

Reasumując każdy z nich ma swój urok, więc trudno jednoznaczenie określić, którego bym wybrala :)
You can win if you want.!
Awatar użytkownika
Fanka MT

Świetne fotki atlantyda ;o) ! Widzę, że wybór jednego z panów sprawia nie lada problem ;) W sumie to się nie dziwię ;)

Dziękuję...

Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Daria,może gdybyś utworzyła ankietę ze wskazaniem tylko 1 z muzyków to by się okazało,bo na któregoś trzeba by oddać głos ;)
Awatar użytkownika
Fanka MT

Zgodnie z propozycją atlantyda ;o) - stworzyłam ankietę ;) Zobaczymy, który z Panów jest najlepiej odbierany przez Polaków ;) Zapraszam do głosowania ;)

Dziękuję...

Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Zagłosowałam.Wahałam się między Larsem a Robem i mimo iż Robert jest nie złym showmanem to dałam swój głos na Larsa,chyba jakiś taki większy sentyment mam do tego pana ;)
Może wstawię fotkę na kogo głosujemy :)
od lewej :
Lars,Nick,Bernd,Rob.
Obrazek
Ostatnio zmieniony sob paź 30, 2010 20:48 przez atlantyda ;o), łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Fanka MT

Heh, to podobnie jak ja! :) Urzekło mnie, kiedy podczas wrześniowych koncerów Lars się do nas uśmiechał i kazał nam klaskać, po czym pokazywał, że jest ok ;) Później z nim śpiewałyśmy pod sceną :D m.in. "You're the only one, the soldier one" :D :lol: :lol:

Dziękuję...

Awatar użytkownika
Agata

Post autor: Agata »

Lars, Rob i Nick i ich popisy w Rosji:
ODPOWIEDZ