Ulubione wokalistki
- Peter
Ulubione wokalistki
Jakie są wasze ulubione wokalistki?
U mnie 1 to CC Catch, 2 to Kylie Minogue, Sandra i Sophie Ellis Bextor exequo
a 3 to Malin i Jenny Berggren, Donna Summer i Kim Wilde.
U mnie 1 to CC Catch, 2 to Kylie Minogue, Sandra i Sophie Ellis Bextor exequo
a 3 to Malin i Jenny Berggren, Donna Summer i Kim Wilde.
Ostatnio zmieniony ndz paź 24, 2010 17:28 przez Peter, łącznie zmieniany 3 razy.
- angel
Re: ulubione wokalistki
Dla mnie oczywiście na pierwszym miejscu to C.C Catch,póżniej takie artystki jak:Agnieszka Chylińska,Celine Dion,Novaspace(mam na myśli Jessicę Böhrs) i Lady Gaga.
Jede Hoffnung, jede Träumerei
es ist vorbei...
es ist vorbei...
- Jasmine
Re: ulubione wokalistki
Hm... Ja lubię Nelly Furtado, Britney Spears, Ayumi Hamasaki (wykonuje j-pop, ma śliczny głos) i to raczej tyle, mało słucham kobiet.
- MODERN JEANNE
Re: Ulubione wokalistki
Ja raczej tez nie mam specjalnie ulubionych ale z tych co wymieniliście podobają mi się, piosenki
Britney Spears,Kim Wilde.
Lubie również wcześniejsze albumy Madonny oraz produkcje Dietera dla Nathalie Tineo i Yvonne Catterfeld.Dziewczyny maja niezwykle glosy.
Niedawno przesłuchałam trochę piosenek Sabriny i Samanthy Fox i tez niezwykle wpadły mi w ucho.Bardzo lubiłam tez Marie z Roxette.
Hm...jakby tak pomyśleć to trochę by tego wyszło wiec na razie kończę bo coraz więcej wykonawczyń zaczyna mi się nasuwać min.Ania Dąbrowska,Edyta Górniak i jednak dużo jeszcze
Britney Spears,Kim Wilde.
Lubie również wcześniejsze albumy Madonny oraz produkcje Dietera dla Nathalie Tineo i Yvonne Catterfeld.Dziewczyny maja niezwykle glosy.
Niedawno przesłuchałam trochę piosenek Sabriny i Samanthy Fox i tez niezwykle wpadły mi w ucho.Bardzo lubiłam tez Marie z Roxette.
Hm...jakby tak pomyśleć to trochę by tego wyszło wiec na razie kończę bo coraz więcej wykonawczyń zaczyna mi się nasuwać min.Ania Dąbrowska,Edyta Górniak i jednak dużo jeszcze
I LOVE DB AND TA!
- karuus
- Peter
Bonnie Tyler tak, ale tylko z Bohlenem.
Bez niego jest dla mnie mało interesująca, ja dorzucę jeszcze Sarah Brightman, Alison Goldfrapp i Alison Moyet.
- Gasolina91
-
Karna
Jeśli chodzi o mnie to, z pewnością C.C.Catch, Sandra, Kanon Wakeshima, Lady Gaga (to ostatnią jedynie ze względu na muzykę, po prostu taką lubię słuchać).
- Jasmine
A, właśnie, Sandra też 
- użytkownik #1463
Ja natomiast lubię Sophie Ellis Bextor, Sandrę, Edytę Górniak, Cher, Jennifer Rush, C.C.Catch i Marit Larsen.
- karuus
O tak, Cher obowiązkowo musi się pojawić na mojej liście 
You can win if you want.!
- Romantic Warrior
u mnie z lat 80.: C.C.Catch, długo długo nic, a potem Sandra, W. Houston, Gina T. i Kylie
z lat 90.: tutaj słabsza w moim odczuciu dekada pod tym względem, ale niech będzie: Anita z 2Unlimited, Whigfield, C.Waters, Britney i M.Carey
XXI wiek: Shakira zdecydowanie, ale także N.Bedingfield i A. Keys, może Katy Perry, Ch. Aguilera, Fergie z B.E.P.
z lat 90.: tutaj słabsza w moim odczuciu dekada pod tym względem, ale niech będzie: Anita z 2Unlimited, Whigfield, C.Waters, Britney i M.Carey
XXI wiek: Shakira zdecydowanie, ale także N.Bedingfield i A. Keys, może Katy Perry, Ch. Aguilera, Fergie z B.E.P.
- MODERN JEANNE
C.C. Catch tez kiedyś bardzo lubiłam.Dopóki niedowiedzialam się w jakich okolicznościach opuściła Bohlena.Przez to się do niej dość zraziłam.
Jennifer Rush musze dodac do ulubionych bo to byla ikona moich młodzieńczych lat.Kochałyśmy z koleżanką The Power OF Love.Chodzilysmy z magnetofonem po osiedlu i poszczałyśmy ta piosenkę w kolko.Fakt ze młode byłyśmy he he.
Lubie jeszcze Kate Ryan i Reni Jusis.W ich piosenkach da się odczuć niesamowita magie i klimat
Jennifer Rush musze dodac do ulubionych bo to byla ikona moich młodzieńczych lat.Kochałyśmy z koleżanką The Power OF Love.Chodzilysmy z magnetofonem po osiedlu i poszczałyśmy ta piosenkę w kolko.Fakt ze młode byłyśmy he he.
Lubie jeszcze Kate Ryan i Reni Jusis.W ich piosenkach da się odczuć niesamowita magie i klimat
I LOVE DB AND TA!
- Jasmine
No, też lubię Kate Ryan, świetne ma piosenki
Jeszcze lubię tą z E-rotic (nie wiem jak ma na imię, a na wikipedii też nie jestem pewna które nazwisko jest prawidłowe) no trochę jeszcze Fergie i Aguilerę przed 'Do not myself' bo po tej piosence straciłam zainteresowanie nią.
- Joanna91
Moją ulubioną wokalistką była, jest i będzie Mariah Carey. Nastepnie Whitney Houston, Christina Aguilera, Ciara, Beyonce, Shakira, Alicia Keys, Debbie Harry (Blondie)... a z polskich chyba tylko Doda 
"Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty."
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
C.C.Catch,Patty Ryan,Gina T.,Sandra-nie koniecznie w tej kolejności