Wiecie..? Przyszedł mi do głowy taki pomysł... Czy byłaby możliwość zorganizowania czegoś DLA Thomasa..? Np.zorganizowania "TA Fan Club Fiesta" (to hiszpańskie słowo pasowałoby, biorąc pod uwagę częste wplatanie przez Thomasa hiszpańskich rytmów do muzyki ) Wyobrażam to sobie tak, że ustalamy termin i miejsce, zbieramy się w jak największej liczbie a zaproszonym Gościem jest właśnie Thomas Można ułożyć naprawdę fajny program takiej Fiesty; byłby czas na zaprezentowanie Thomasowi - jeśli ktoś przygotuje - piosenek czy wierszy dla Niego... Może jakieś duety..? ;p
Pewnie jakimś problemem byłoby sfinansowanie czegoś takiego, ale może można pomyśleć nad tym...?
Co sądzicie o pomyśle?
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Parę tysięcy EURO to jednak pewna przesada, chyba że chcielibyśmy, żeby zamiast być GOŚCIEM - dawał koncert... Mógłby zajrzeć przy okazji jakiegoś swojego koncertu w Polsce,w Kielcach był 2 dni przecież... W jakimś mieście byłby koncert a potem my byśmy Go zaprosili na takie spotkanie, jako niespodzianka dla Niego.
Jeszcze raz powtarzam - trzeba być realistą!
A uwierz, że wiem co piszę...
Z Fanami Thomas bezpośrednio spotyka się tylko na jednym jedynym spotkaniu - raz w roku: Fan-Club Party w Koblencji!
O innych tego rodzaju przypadkach nie słyszałem...
No fakt jakby się nasi Idole chcieli spotykać ze wszystkimi fanami to by Im życia brakło to cóż morał jest jeden - trzeba jechać na FCP do Koblencji i mieć nadzieję na bliskie spotkanie z Thomasem właśnie wtedy
Pozdrawiam gorąco
" So much, my tears remember,... "
.. Tonight I'm gonna have myself a real good time
I feel alive and the world turning inside out Yeah! .. ;D
No tak, wątpię, że doszłoby to do skutku, aczkolwiek czemu nie spróbować.
Ciężka sprawa, bo jak już powiedzieliście, gdyby Thomas chciał się spotykać z wszystkimi fanami to na prawdę by mu zycia zabrakło hehe
Z pewnościa na takie spotkanie możemy liczyć w Koblenz
Pomysł bardzo fajny Tym bardziej, że po koncercie we Wrześni moim koleżankom i mnie nie udało się zaśpiewać Thomasowi piosenki na melodię Atlantis is calling (S.O.S. for love), do której sama napisałam słowa - oczywiście w języku angielskim Obawiam się jednak, że Pkmodern ma sporo racji... No cóż, trzeba będzie poczekać na inną okazję do śpiewania Pozdrawiam
"Anna Maria, Maria, Maria,
you're such a beautiful but lonely señorita..."
I-love-M-T pisze:No cóż, trzeba będzie poczekać na inną okazję do śpiewania
Dokładnie Mam nadzieję, że kiedyś takowa się nadarzy
Fajny pomysł. Ale tak jak moje poprzedniczki uważam że nierealny ale pomarzyć zawsze można a bywa tak że marzenia się spełniają Fanka MT sama się o tym przekonała
I tak uważam, że jesteśmy w lepszej sytuacji niż fani innych artystów, mamy przynajmniej FCP w Koblencji, gdzie możemy realizować marzenia o osobistym spotkaniu z NIM !!! Inni artyści nie są aż tak dostępni dla swoich fanów!!!
Pozdrawiam wszystki i do zobaczenia w Koblencji:):)
ttdziewiec pisze:I tak uważam, że jesteśmy w lepszej sytuacji niż fani innych artystów, mamy przynajmniej FCP w Koblencji, gdzie możemy realizować marzenia o osobistym spotkaniu z NIM !!! Inni artyści nie są aż tak dostępni dla swoich fanów!!!
Dokładnie, Thomas jak nikt inny troszczy się o swoich fanów! No, wskażcie mi drugą gwiazdę, która organizuje raz do roku takie spotkanie z fanami!
ttdziewiec pisze:I tak uważam, że jesteśmy w lepszej sytuacji niż fani innych artystów, mamy przynajmniej FCP w Koblencji, gdzie możemy realizować marzenia o osobistym spotkaniu z NIM !!! Inni artyści nie są aż tak dostępni dla swoich fanów!!!
Dokładnie, Thomas jak nikt inny troszczy się o swoich fanów! No, wskażcie mi drugą gwiazdę, która organizuje raz do roku takie spotkanie z fanami!
Akurat kilka by się znalazło
Ale wskażcie mi drugą gwiazdę, która tak szaleje z paniami na scenie... Daria, my już wiemy, o co chodzi...