Johnny Hates Jazz
-
PAWOKO
Johnny Hates Jazz
Nie widziałem tutaj wątku o tym zespole. Wydał on tylko dwa albumy. Pierwszy "Turn Back The Clock" jest jednym z moich ulubionych w dekadzie 80s, drugi "Tall Stories" jest troszke gorszy ale też dobry.
- MTalkingusia28
Re: Johnny Hates Jazz
Ja znam ten zespół z jednego hitu Shattered Dreams, ale bardzo chętnie sprawdzę resztę ich piosenek. Fajnie jest słuchać muzyki z lat 80. 
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
- Daniel
Zespół ma kilka świetnych piosenek, zresztą cały album jest rewelacyjny!
- Romantic Warrior
także kojarzę ich z "Shattered Dreams" - fajna muza
z nimi to było jakoś tak, że pojawili się, zdobyli ze swoją płytą ogrmoną popularność i słuch o nich zaginął, przynajmniej w tzw. szerszych kręgach, chociaż niektóre rozgłośnie radiowe do ww. utworu czasem wracają...
z nimi to było jakoś tak, że pojawili się, zdobyli ze swoją płytą ogrmoną popularność i słuch o nich zaginął, przynajmniej w tzw. szerszych kręgach, chociaż niektóre rozgłośnie radiowe do ww. utworu czasem wracają...
- Peter
na przełomie lat 80/90 tych właśnie była moda by piosenki brzmiały jak SAW, tak robiła choćby Kim Wilde czy JHJ. Nie przepadam za nimi, ale piosenka "Shatered dreams" mi się podoba.