Źródła ArCrack'a

Rozmowy zupełnie nie na temat.
Awatar użytkownika
fan
Użytkownik nieaktywny
Kontakt:

ÂŹrĂłdÂła ArCrack'a

Post autor: fan »

Kurde,ArCrack denerwóje mnie na twojej stronie to że piszesz że żródło newsów masz np z www.bild.de a Ty poprostu żrniesz newsy z innym stron np z mojej kolejność postów jest prawie taka sama napisałem o Eurowizji finałach dla Rumunii a ty poprostu rżniesz mój post i piszesz że masz z tvr.ro nie mówie że kopiujesz to co ja napisałem ale to nie jest prawda że masz tego newsa z tvr.ro i poco o tym piszesz jak już o tym napisałeś??!!
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Drogi Mikołaju, uspokój się.
Doprawdy na żadnej stronie nie znalazłem jeszcze tłumaczenia tego wywiadu (bo sam tłumaczyłem...), wiec nie mam pojęcia o co Ci chodzi. A że źródłem jest bild.t-online.de? No bo tak jest, gdzie indziej znajdziesz ten wywiad w oryginalne?
Żródłem informacji o Rumuńskiej Eurowizji jest z kolei Telewizja Rumuńska. Co w tym dziwnego?
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
Pioetrek
Kontakt:

Post autor: Pioetrek »

Odnośnie tej sprawy mam taką refleksję. Informacje z reguły pojawiają się w kolejności zdarzeń. Więc wyciąganie wniosków na postawie newsów podanych w tej samej kolejności nie jest czymś istotnym.
Z drugiej strony fanie, Ty na swoim blogu źródła prezentujesz sporadycznie (np. podałeś linki do różnych klipów video tak jakby były umieszczone na Twoim serwerze, w istocie jest jednak inaczej).
A poza tym, rozumiem że nie napiszesz o wizycie Dietera i Nathalie na ARD, gdyż taki news już na stronie ArCracka jest.
A wiesz dlaczego napisałem to wszystko powyżej? Bo przyczepiłeś się newsów, a ja wciąż mam w pamięci Twoją nowinę z 30 stycznia zamieszczoną na forum (dotyczącą Thomasa Andersa)

Pozdrawiam

Piotrek
"Dieter is unbending - in his soul he is a rock-n-roller"
jkris

Post autor: jkris »

Arcrack - ile placisz swojemu adwokatowi? :shock:
Momentami jest to zalosne jak kolega Pioetrek staje sie twoja zywa tarcza :roll:
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

jkris, o co Tobie chodzi?
Wyjaśnij mi proszę, bo nie wiem dlaczego wciąż pojawiają się tu Twoje zaczepki.
Awatar użytkownika
Pioetrek
Kontakt:

Jesteś w błędzie. :D Poprostu uważam to co uważam. To że w kilku ostatnich tematach moje zdanie się pokrywało ze zdaniem ArCracka, no cóż tak akurat było. Ja staram się zawsze wyrażać swoje własne zdanie.
Jkris, dlaczego wykorzystałeś moją osobę do hmmm...ataku(?) na Administratora forum? Czemu pytasz "ile ArCrack mi płaci"? Czy wiesz, że ten post sugeruje, że Administrator mi płaci tylko Ty nie wiesz ile?
Czy potrafisz wyjaśnić mi jaki masz w tym cel? A może ja czegoś niezrozumiałem?

Pozdrawiam

Piotrek
jkris

i nie usuwal moich odpowiedzi
Awatar użytkownika
Pioetrek
Kontakt:

Wszelkie personalne ataki, lub opowieści z gatunku nieprawdziwych o innych użytkownikach będę usuwał. Poczułem się zaatakowany jako użytkownik, post przeniosłem do archiwum jako moderator. Wysłałem Ci wiadomość na PW z wyjaśnieniem.

Pozdrawiam

Piotrek
jkris

jest to tak smieszne, ze nie bede tego komentowal :lol:
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

I całe szczęście. Jeśli Twoja obecność na forum ma skupiać się na osobistych wycieczkach pod adresem innych i przedstawianiu własnych opinii jako niepodważalnych faktów - nie komentuj nic.
jkris

jesli kazdy tu mam miec takie zdanie jak ty to nie prowadz forum
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Każdy z nas ma inny gust muzyczny, a mimo to wszyscy się dogadujemy. A to dlatego, że szanujemy wzajemnie zdanie innych oraz ich samych. Jeśli chcesz być częścią społeczności forum, musisz dostosować się do warunków funkcjonowania w takiej społeczności. Każde forum się na nich opiera.
fazi

Post autor: fazi »

Ej ludzie nie macie czego sie czepiac co chcecie od arka bardzo dobze prowadzi strone nie ma takiej super stronki polskie ktura jeszcze przezyła reszte stron po upadku modern talking jusz nie istnieje a jego strona przedtrwała najogrsze a ze bieze infoemacie z inny ch stron to moim zdaniem nic dziwego po prostu dzieki jego wiedzy mamy przetymaczone z nie mieckiego na polski super strona czymaj tak dalej
Awatar użytkownika
fan
Użytkownik nieaktywny
Kontakt:

Post autor: fan »

fazi pisze:czymaj
tak własnie ArCrack "czymaj" tak dalej :lol:
Gość

Post autor: Gość »

powiem tylko tyle do fana i jkris. fan widac ze kieruje toba zazdrosc. nie czarujmy sie twojej stronce daleko do Arcracka. pozatym przychalam sie do zdania Pioetreka . ze nie wspomne o przekrecie z linkami video. chlopcy jak wam sie nie podoba to po cholere tu wchodzicie?????? i robicie nie potrzebne zamieszanie?????? nie stac was na wiecej??? chyle czola dla pracy Arcracka i Pioetreka. kawal dobrej roboty tak trzymac :)))
pozdrawiam . tomek
Awatar użytkownika
Pioetrek
Kontakt:

chyle czola dla pracy Arcracka i Pioetreka.
Z nas dwóch to pracę wykonuję ArCrack - tworząc to forum i stronę na aplus.pl a ja mu tylko pomagam w miarę możliwości jako moderator ponieważ mi to zaproponowano. :D

Pozdrawiam

Piotrek
Zablokowany