Na tym Chińskim portalu jest trochę fajnych filmików, których nigdy nie widziałem na youtube, jak ktoś nie znał, to polecam, trzeba tylko trochę poszukać .
FMike pisze:Na tym Chińskim portalu jest trochę fajnych filmików, których nigdy nie widziałem na youtube, jak ktoś nie znał, to polecam, trzeba tylko trochę poszukać .
Fajnie,że tyle starych występów MT,Thomasa czy wcześniejszych projektów Dietera ludzie w swoich archiwach odkopują.Fajnie się ogląda,tylko szkoda,że czasami jakość jest tak daremna,że prawie nie widać twarzy ;/
Wielkie dzięki za ten link! Nigdy wcześniej nie widziałam tego clipu Ale zaintrygowała mnie jedna rzecz, a mianowicie data znajdująca się na dole Czy tam nie powinien być 1979 rok, zamiast 1989 ?? Moim zdaniem Thomas wygląda tam bardziej jak szesnastoletni chłopak, a niżeli dwudziestosześcioletni mężczyzna Jednakże to tylko moje przypuszczenia i mogą okazać się błędne
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
widzialam ten klip juz wczesniej, ale nie zauwazylam tej daty.
Faktycznie, FankoMT, chyba nie jest adekwatna. To wizerunek Thomasa, gdy spiewal np ''was macht das schon''. W 1989 wygladal zupelnie inaczej. jednakze ta data wyglada mi na naniesiona na nagraniu bezposrednio przez kamere, wiec nie wiem, czy ktos moglby pomylic sie w ustawianiu daty w kamerze o 10 lat. Wydaje mi sie, ze byla ona po prostu rozstrojona, wiec data jest kompletnie przypadkowa - dzien i miesiac tez nie musza sie zgadzac. Poprawcie mnie, jesli sie myle.
Niezły trup z szafy nam wyszedł
Ten pan to Uwe Borgwardt. Prawie osiem lat temu, jeszcze w czasach przed-YouTube'owych próbowaliśmy ustalić co to była za historia: viewtopic.php?p=664
No niezły pasztet Może warto by spytać Thomasa co tak naprawdę wtedy się działo?Bardzo jestem ciekawa co na ten temat ma do powiedzenia
Ann pisze:No comment
co to ma być???
No to teraz,możemy to zobaczyć na własne oczy
Czytałam gdzies na ten temat.Chyba w tłumaczeniu ksiazki Dietera "Nic tylko prawda".Ponoć Nora coś się wsciekła i zabrała Thomasa sprzed samego wystepu ,trzeba było zastepstwo poszukać,no i na miejscu Thomasa wystapił ten pan.