Britney Spears

Rozmowy na temat wykonawców nie współpracujących z Thomasem i Dieterem.
Awatar użytkownika
Peter

Britney Spears

Post autor: Peter »

Przez wielu krytykowana, ale uważam, ze nie słusznie. Wiele jej piosenek pisanych na początku przez Maxa martina jest chwytliwych, gorzej z następnymi płytami robionymi przez Danję. Tego nie polecam. Niemniej jednak Britney ma wiele także tanecznych piosenek w dobrym stylu. Obecnie pracuje z Davidem Guettą nad nowym albumem.

Nagrodzone grammy:

i fajny duet:
Awatar użytkownika
Jasmine

Re: Britney Spears

Post autor: Jasmine »

Ja również uważam że nie słusznie krytykowana.
To jedna z pierwszych piosenkarek jakie znam od dzieciństwa :D

Oooo, jak z Guettą to może coś niezłego wyjdzie ^^
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Swego czasu bardzo lubiłam posłuchać sobie Britney.Wylansowano ją chyba w 1998 roku bo pamiętam,że w tym samym czasie co na RMFie Hop Bęc było You're My Heart '98 -Modern Talking to Britney startowała z Baby One More Time miała wtedy 17 czy 18 lat-świetny teledysk i chwytliwy kawałek.Do tej pory lubię (jak gdzieś leci) podgłosnić Born To Make Your Happy,Lucky,Oooops!I Did It Again i inne.Miała piosenki wpadające w ucho.Jak jest teraz nie wiem.Odkąd zablokowali na kablówce niemiecką Vivę,nie oglądam Polskiej.Szkoda tylko,że jak szybko znalazła się na szczycie tak jeszcze szybciej spadła,ale wiadomo z jakich powodów.Najważniejsze,że mimo wszystkich tych kłopotów i problemów jakie ja spotkały doszła do formy,potrafiła się pozbierać i kontynuuje karierę.
Uważam,że jest to piosenkarka godna podziwu i polecenia.
Awatar użytkownika
Jasmine

Post autor: Jasmine »

Tak, widać że nawet po wielkim upadku da się radę podnieść- ona jest tego przykładem. Teraz 1 na 3 nowe piosenki mi się podobają, ale mimo wszystko ją lubię, bardzo się o nią martwiłam gdy miała problemy, cieszę się że udało jej się z tego wyjść :D
Wszystko przez tego dupka, już nie pamiętam imienia- nie lubię go, on jest be :x :lol:
Awatar użytkownika
Peter

Kevina Federline'a? A Brit nie spadła ze szczytu bo tak się nie nazywa kolejnego numeru 1 na amerykańskiej liście z piosenką "3". :P
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Peter pisze:A Brit nie spadła ze szczytu bo tak się nie nazywa kolejnego numeru 1 na amerykańskiej liście z piosenką "3"
Był czas ,ze spadła i dobrze o tym wiesz.Chyba przez 2 albo 3 lata było z nią bardzo źle i chyba nie ma osoby,która by o tym nie czytała czy nie słyszała w mediach.Wszyscy już myśleli,że to koniec,a najbardziej martwili się Ci co na niej najwięcej zarabiali.
A nr 1 na Amerykańskiej liście świadczy tylko o tym,że powróciła w wielkim stylu!
Awatar użytkownika
MTalkingusia28

Post autor: MTalkingusia28 »

Rzeczywiście było z nią źle jednym czasem, m.in. wpadła w narkotyki, ale na szczęście się pozbierała. W dodatku miała problemy przez tego Federline`a. Pamiętam, że miałam cały stos plakatów i wycinków z Brit. Miałam nawet 2 kasety: Baby...One More Time i Stronger.Jeszcze wtedy miała takie fajne, takie melodyjne piosenki, a teraz te nowsze prawie w ogóle mi się nie podobają. Mój 14-letni brat słucha jej piosenek od kilku miesięcy na okrągło i dzięki niemu przypomniałam sobie czasy kiedy to ja jej nagrań słuchałam. Teraz chyba znowu zacznę jej słuchać. :wink:
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *

ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR

POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
Awatar użytkownika
Peter

Hmm co rozumiesz przez to, ze było z nią źle? Na pewno miała jakieś problemy w życiu prywatnym, ale nie znaczy, że nie miała przebojów. Chyba nie utożsamiasz tych dwóch rzeczy? :P
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Peter pisze:Hmm co rozumiesz przez to, ze było z nią źle? Na pewno miała jakieś problemy w życiu prywatnym, ale nie znaczy, że nie miała przebojów. Chyba nie utożsamiasz tych dwóch rzeczy? :P
Peter dobrze wiesz o czym mowa.
Britney miała przez 2-3 lata problemy z narkotykami i alkoholem,były na to dowody,leczyła się i nie mów mi,że w tym czasie była na szczytach list przebojów.
Awatar użytkownika
Peter

No teraz już wiem o co Ci chodziło (mój błąd :oops:), o okresy, gdzie po prostu nic nowego nie nagrywała, fakt, miała między 2003 rokiem a 2007 chyba dłuższą przerwę, zajęła się wtedy układaniem życia osobistego, ale pech sprawia, że źle trafiła. I wtedy faktycznie nie miała przebojów, a tak z każdej płyty były jakieś hity. Btw. o czym wiem a o czym nie to chyba ja wiem sam a nie Ty, co nie?

Tu macie jeszcze jakieś hity od tej pani ostatniego albumu:

Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Peter pisze:Btw. o czym wiem a o czym nie to chyba ja wiem sam a nie Ty, co nie?
Wszyscy, którzy czytają Twoje posty od dłuższego czasu wiedzą, ze uwielbiasz rżnąć głupia, więc nie ciągnij proszę już tej dyskusji.
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
Peter

Nowe wydawnictwo singlowe od Brit:
Awatar użytkownika
Peter

O wrażeniach słuchowych wolę się nie wypowiadać, zupełna porażka... A tak liczyłem na współpracę z Guettą...
Nowy album będzie nosił tytuł "Femme fatale" i ukaże się 25 marca br:
Obrazek
Chyba jedyne co dobre to okładka, ale poczekajmy na album.
Awatar użytkownika
Peter

http://www.madmadness.pl/forum/artysci- ... tml#p37423
Bryśka dzisiaj wyciekła do sieci...
Tu można odsłuchać wszystkich piosenek z nowego albumu, jest nawet piosenka o osobliwym tytule "Gasoline". O wrażeniach wolę jednak nie wypowiadać się, słabe to jest....
Awatar użytkownika
Peter

Posłuchajcie sobie za darmo nowego albumu:
http://music.aol.com/new-releases-full-cds/#/1
jest kiepski, zbyt Blackoutowy jak dla mnie.
Awatar użytkownika
Peter

Fajna piosenka, a dzisiaj ma premierę wideo do niej. Fajny klimacik taneczny:
ODPOWIEDZ