every day,every night-BS
- fan
- Użytkownik nieaktywny
- Kontakt:
every day,every night-BS
Słuchając ostatnio album BS Here I Am zauważyłem że Dieter nieźle "rapuje" w zwrotkach mi się to podoba ciekawie brzmi a wam?
- Mateusz vel. Kokos
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
- Dominik
- Peter
Re: every day,every night-BS
No cóż każdy ma o nim swoje zdanie, ja bardzo lubię tę płytę ze względu na różnorodność brzmienia utworów.ArCrack pisze:Pod względem technicznym nawet najlepszy - spora różnorodność i wszystko dobrze brzmi. Ale muzycznie jak dla mne ten album prezentuje się słabiutko
A co do Every night every day to Dieter pokazał, że potrafi śpiewać inaczej niż do tej pory i nieźle mu to wyszło. Bardzo lubię ten utwór.
- Mateusz
Ja "Here I Am" bardzo lubie i nalezy on do mojej czołówki najbardziej lubianych płyt Dietera. A utwór o którym tu mowa naprawde dobrze zrobiony i zaśpiewany.
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
T. Prachett
- Kudlaty
I ja sie przyłącze do "fanów" tego albumu
I żeby było ciekawiej, dla mnie najlepszym kawałkiem na płycie jest Love Will Drive Me Crazy.
co do Every Day, Every Night, to jest to dosć udany kawałek, ciekawy, nagrany w modnym wtedy stylu (podobnie jak You Are Lyin' i Baby Believe Me).
Osobiscie wole te drugie kawałki.
I żeby było ciekawiej, dla mnie najlepszym kawałkiem na płycie jest Love Will Drive Me Crazy.
co do Every Day, Every Night, to jest to dosć udany kawałek, ciekawy, nagrany w modnym wtedy stylu (podobnie jak You Are Lyin' i Baby Believe Me).
Osobiscie wole te drugie kawałki.
I need a woman. A woman to run to.
Someone who cares in the night.
Someone who cares in the night.
- Peter
Też uwielbiam ten kawałek i jest on jednym z lepszych na płycie ale najlepszymi są : I miss you, Don't do that, You are lyin' i właśnie Every night every day. Ten ostatni ma swój specyficzny klimat. Najsłabsze są Anything i Shame, shame, shame.Kudlaty pisze:I żeby było ciekawiej, dla mnie najlepszym kawałkiem na płycie jest Love Will Drive Me Crazy.
- MT_Online
- Kontakt:
e, Shame, Shame, Shame jest jednym z moich ulubionych z tej płyty, ale zagadką jest kto to wykonuje głos nie brzmi mi na DieteraPeter pisze:Też uwielbiam ten kawałek i jest on jednym z lepszych na płycie ale najlepszymi są : I miss you, Don't do that, You are lyin' i właśnie Every night every day. Ten ostatni ma swój specyficzny klimat. Najsłabsze są Anything i Shame, shame, shame.Kudlaty pisze:I żeby było ciekawiej, dla mnie najlepszym kawałkiem na płycie jest Love Will Drive Me Crazy.
Modern Talking 4EVA
www.modern-talking-online.prv.pl
www.modern-talking-online.prv.pl
- Peter
To na pewno nie jest Dieter.
- MichałT
To naprawdę wspaniały utwórMT_Online pisze:Shame, Shame, Shame jest jednym z moich ulubionych z tej płyty,
Ja tam ten rap Kochamfan pisze:zauważyłem że Dieter nieźle "rapuje" w zwrotkach mi się to podoba ciekawie brzmi a wam?
Pozdrawiam
Wielki Fan MichałT
Muzyczne noble dla Dietera:
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
- Daniel
Słabiutka ta płyta, słabiutka i cieniutka, malo przebojowa.
Jakbym mial ja wysluchac 2 razy pod rząd, to bym sie musial naprawde bardzo zmuszac.
Ale dzieki temu, ze ta plyta jest kiepska, to nastapila reaktywacja MT - wiec chwala jej za to!
Jakbym mial ja wysluchac 2 razy pod rząd, to bym sie musial naprawde bardzo zmuszac.
Ale dzieki temu, ze ta plyta jest kiepska, to nastapila reaktywacja MT - wiec chwala jej za to!