Tak więc nastał ten moment. Muzyki MT, TA, BS słucham sporadycznie, żeby nie powiedzieć wcale. Słucham muzykę jak już to tylko z kompa, płyt wcale nie używam.
Postanowiłem, że spróbuję sprzedać moją kolekcję TA. Niżej podam link do allegro, a jak nie macie tam konta, to piszcie na PW w sprawie którejś z płyt/ całej kolekcji.
http://www.allegro.pl/item1081595429.html
[Sprzedam] 8 płyt Thomasa Andersa.
- you're my heart
- Joanna91
Re: [Sprzedam] 8 płyt Thomasa Andersa.
Może ja się na tym nie znam, ale według mnie trochę za drogo. Wychodzi 50 zł za używaną płytę, gdzie na Allegro nowa, zafoliowana płyta "Songs forever" razem z przesyłką jest za 30 zł. Ale może wydania kolekcjonerskie są droższe, nie wiem 
"Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty."
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Proponuję,żebyś wystawił te CD na osobnych aukcjach.
Przeważnie ludzie mają już jakieś CD Thomasa,a komuś brakuje tylko 1 albumu do kolekcji to nikt nie kupi 8 CD z powodu brakującego np.Whispers albo Barcos De Cristal.Za te CD możesz dostać nawet ponad 100 zł.
Powystawiaj je osobno w licytacji.
Przeważnie ludzie mają już jakieś CD Thomasa,a komuś brakuje tylko 1 albumu do kolekcji to nikt nie kupi 8 CD z powodu brakującego np.Whispers albo Barcos De Cristal.Za te CD możesz dostać nawet ponad 100 zł.
Powystawiaj je osobno w licytacji.
- you're my heart
Zamierzam tak zrobić. Własnie dlatego zaznaczyłem to w opisie aukcji ;]. Jednak najpierw poczekam, aż aukcja wszystkich się skończy.