W internecie pojawiła się wzmianka o współpracy Marco z Systemsami, byłaby to kolejna po "Weinachstman Parade'. Marco ma podobno zaspiewać "Jeannie Moviestar" i "Summer'97" które ma wyjść jako singiel. tracklista i data wydania póki co jeszcze nie są znane, ale przyznam, że tą wiadomość przyjąłem z wielkim zadowoleniem. Dawno już nie było tak dobrej letniej piosenki. Ostatnia taką było chyba "Cruel Summer"....
Jednym słowem SZAJS stare odgrzewane kotlety panom z SYSTEMSÓW chyba brak pomysłów.Obydawa utwory pochodzą z płyty Marka Ashleya z 2008r ktorą sami napisali
Ostatnio zmieniony pn cze 07, 2010 20:28 przez Jarasso, łącznie zmieniany 1 raz.
Peter pisze:Pierwsza piosenka nie wyszła na żadnej płycie Ashleya, to piosenka, która ukazała się na płycie fan Clubowej Systemsów z Ashleyem na wokalu.
No tak dokładnie masz racje Zamotałem się przez to że mam to zgrane w całości z płytką
A wiesz, że mnie zmyliło to Summer'97 bo podobna piosenka była na albumie Systemsów jak i u Ashleya, jeszcze ta okładka. Błąd systemsów. No faktycznie bez Koehlera nie mają już pomysłów, bo np: jeannie moviestar to odświeżone "Heaven an hell"... Szkoda gadać o nich. Dobrze to nazwałeś: stare odgrzewane kotlety.