Autograf - prośba o zidentyfikowanie

Szukasz piosenki? Chcesz zidentyfikować jakieś nagranie? Pisz tutaj.
ODPOWIEDZ
Unkas

Autograf - prośba o zidentyfikowanie

Post autor: Unkas »

Witam ;) 2 maja byłem na koncercie Thomasa Andersa w miejscowości "Nędza". Miałem nadzieję, że uda mi się zdobyć podpis tego wybitnego artysty, lecz niestety moja próba się nie powiodła. Udało mi się za to zdobyć podpis jednego z gitarzystów, który towarzyszył Thomasowi Andersowi w czasie występu. Niestety nie potrafię rozszyfrować jak ów muzyk się nazywa. Dlatego też zakładam ten temat i proszę Was o pomoc.

Oto skan (po kliknięciu na niego się powiększa):

Obrazek
Awatar użytkownika
IndependentGirl

Re: Autograf - prośba o zidentyfikowanie

Post autor: IndependentGirl »

To chyba będzie autograf od Larsa ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
Joanna91

Post autor: Joanna91 »

A pamiętasz jak wyglądał ten Pan, od którego dostałeś autograf?
Myślę, że to ułatwiłoby sprawę i nie byłoby żadnych wątpliwości od kogo jest ten autograf ;)
"Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty."
Awatar użytkownika
angel

Post autor: angel »

Unkas pisze:Witam ;) Udało mi się za to zdobyć podpis jednego z gitarzystów, który towarzyszył Thomasowi Andersowi w czasie występu. Niestety nie potrafię rozszyfrować jak ów muzyk się nazywa. Dlatego też zakładam ten temat i proszę Was o pomoc.
Na 100% masz autograf Larsa Ilmera.
Właśnie też udało mi się zdobyć jego autograf 8) .

Właśnie po koncercie Thomasa Lars bardzo chętnie rozdawał autografy i do niego właśnie kolejka fanów i (nie tylko) się ustawiała :) .
Ja zagadałam do niego po niemiecku pamiętam ,zapytał się też mnie jak mam na imię i dał mi autograf:) .Bardzo sympatyczny i miły człowiek :) .
Stojąc przy nim przyjrzałam się z bliska,że Lars wysoki,włosy czarne i bardzo opalony jak ze solarium wyglądał :wink: .
Jede Hoffnung, jede Träumerei
es ist vorbei...
Unkas

Post autor: Unkas »

Wygladal dokladnie tak samo, jak opisal go Angel :) Ja rowniez zamienilem kilka slow z Larsem, ale po angielsku. Bylem bodaj ostatni w kolejce po jego podpis. Bardzo sie ciesze, ze udalo mi sie zdobyc ten autograf 8)
Awatar użytkownika
angel

Post autor: angel »

Unkas pisze:Wygladal dokladnie tak samo, jak opisal go Angel :)
Jak "opisała" go Angel- jestem dziewczyną Unkas :wink: .
Unkas pisze: Bylem bodaj ostatni w kolejce po jego podpis. Bardzo sie ciesze, ze udalo mi sie zdobyc ten autograf 8)
Ja też bardzo się cieszę,że udało mi się zdobyć chociaż ten autograf od gitarzysty Modern Talking 8) .
Jede Hoffnung, jede Träumerei
es ist vorbei...
ODPOWIEDZ