Witam 2 maja byłem na koncercie Thomasa Andersa w miejscowości "Nędza". Miałem nadzieję, że uda mi się zdobyć podpis tego wybitnego artysty, lecz niestety moja próba się nie powiodła. Udało mi się za to zdobyć podpis jednego z gitarzystów, który towarzyszył Thomasowi Andersowi w czasie występu. Niestety nie potrafię rozszyfrować jak ów muzyk się nazywa. Dlatego też zakładam ten temat i proszę Was o pomoc.
A pamiętasz jak wyglądał ten Pan, od którego dostałeś autograf?
Myślę, że to ułatwiłoby sprawę i nie byłoby żadnych wątpliwości od kogo jest ten autograf
"Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty."
Unkas pisze:Witam Udało mi się za to zdobyć podpis jednego z gitarzystów, który towarzyszył Thomasowi Andersowi w czasie występu. Niestety nie potrafię rozszyfrować jak ów muzyk się nazywa. Dlatego też zakładam ten temat i proszę Was o pomoc.
Na 100% masz autograf Larsa Ilmera.
Właśnie też udało mi się zdobyć jego autograf .
Właśnie po koncercie Thomasa Lars bardzo chętnie rozdawał autografy i do niego właśnie kolejka fanów i (nie tylko) się ustawiała .
Ja zagadałam do niego po niemiecku pamiętam ,zapytał się też mnie jak mam na imię i dał mi autograf:) .Bardzo sympatyczny i miły człowiek .
Stojąc przy nim przyjrzałam się z bliska,że Lars wysoki,włosy czarne i bardzo opalony jak ze solarium wyglądał .
Wygladal dokladnie tak samo, jak opisal go Angel Ja rowniez zamienilem kilka slow z Larsem, ale po angielsku. Bylem bodaj ostatni w kolejce po jego podpis. Bardzo sie ciesze, ze udalo mi sie zdobyc ten autograf