Strong (1CD)
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Strong (1CD)
Wraz z paroma osobami planuję wspólne zamówienie Stronga w wersji trzypłytowej bezpośrednio z rosyjskiego sklepu. Jeśli ktoś chciałby się dołączyć, proszę o kontakt na PW do piątku, jest szansa zakupu albumu po rozsądnej cenie.
Jak piszesz tak cię widzą.
- secret_girl
- Lúkx
Re: Strong (2CD+DVD)
Dobry pomysł.
Do mnie dziś przywędrowała płytka z Rosji, ze sklepu - po kosztach na pewno mniejszych niż mamy przyjemność oglądać na allegro aukcje:
nie jest to 100-150 zł,
nie jest to 30 EURO jak też widzieliśmy.
Realna cena płyty wraz z transportem waha się między 70 a 80 zł (w zależności od kursu dolara), więc jest o co walczyć, a podejrzewam że jeśli będzie zamówienie zbiorcze to jescze coś utargujecie. (Ja dostałem 5% rabatu na następne zakupy
)
Powodzenia! zatem
Do mnie dziś przywędrowała płytka z Rosji, ze sklepu - po kosztach na pewno mniejszych niż mamy przyjemność oglądać na allegro aukcje:
nie jest to 100-150 zł,
nie jest to 30 EURO jak też widzieliśmy.
Realna cena płyty wraz z transportem waha się między 70 a 80 zł (w zależności od kursu dolara), więc jest o co walczyć, a podejrzewam że jeśli będzie zamówienie zbiorcze to jescze coś utargujecie. (Ja dostałem 5% rabatu na następne zakupy
Powodzenia! zatem
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Nie jestem w stanie powiedzieć w jakiej, bo zależy to od ilości osób jakie zbierzemy. Ale celujemy mniej więcej w przedział podany przezLúkxa.
- Daniel
Za 75zł - to nic tylko zamawiać, bo za tyle nigdzie legalnie w Polsce się nie kupi.
Więc jeśli ktoś ma poszanowanie dla muzyki i dla Thomasa - zgłaszajcie się, bo im więcej chętnych, tym taniej.
Więc jeśli ktoś ma poszanowanie dla muzyki i dla Thomasa - zgłaszajcie się, bo im więcej chętnych, tym taniej.
- Lúkx
Jakby co mogę pomóc, mam już konto w w sklepie ze zniżką więc hehe ;-D
Na płytkę czekałem 1,5 tygodnia, a podejżewam że z 2 dni spokojnie przeleżała w urzędzie celnym w Warszawie
Na płytkę czekałem 1,5 tygodnia, a podejżewam że z 2 dni spokojnie przeleżała w urzędzie celnym w Warszawie
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Re: Strong (1CD)
Jeśli są osoby zainteresowanie zamówieniem jednopłytowej edycji Stronga w cenie ok. 35-40zł, proszę o info na PW do końca tygodnia.
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Znaleźli się jeszcze jacyś chętni, wiec robimy (ostatnie prawdopodobnie) zamówienie na tę płytę. Proszę o informacje na PW do piątku gdyby ktoś jeszcze chciał to zamówić. Chodzi o edycję jednopłytową, z trzema remiksami jako bonusami.
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
http://www.allegro.pl/show_user_auction ... id=1042473
Zostały mi jeszcze trzy sztuki albumu - zainteresowanych zapraszam na Allegro.
Zostały mi jeszcze trzy sztuki albumu - zainteresowanych zapraszam na Allegro.