Marc Ashley & Systems In Blue
- Pkmodern
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Marc Ashley & Systems In Blue
Już na spotkaniu fanclubowym 20 maja Marc Ashley zaprezentuje nową piosenkę nagraną wspólnie z Systems In Blue zatytuowaną "Give a little sweet love". Będzie to piosenka w stylu Modern Talking z lat 80-tych.
Więcej: http://www.markashley.de/news.php?PHPSE ... 82fbdaa732
Pozdrawiam!
Więcej: http://www.markashley.de/news.php?PHPSE ... 82fbdaa732
Pozdrawiam!
MODERN TALKING FOREVER!!!
-
Przemo
- Pioetrek
- Kontakt:
- Blue Forever
- Kontakt:
- YaQb85
- Kontakt:
a ja mam wręcz przeciwne odczucia co do fragmentu. Zdanie o samym Marku wyraziłem już wcześniej więc nie będę się powtarzał. Natomiast to mi wygląda na nieudolną próbę wskrzeszenia Modern Talking. Przecież to i tak się nie uda nawet gdyby panowie mieli Andersa na wokalu. Oni nie umieją robić moim zdaniem porywających numerów wszystko brzmi tak na siłe. Mogliby już zwinąć się ze studia na emeryture, bo śpiewać i tak nie potrafią (fragment "Magic Mystery" live
)
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Wszyscy się starają... Ashley stara się udawać Thomasa, Systems In Blue starają się pokazać, że to oni stanowili o obliczu Blue System. I on i oni starają się tworzyć brzmienie podobne do tego, które kiedyś było wizytówką BS i MT. A podoba się to garstce i znowu najlepiej na wszystkim wyjdzie stary, niedobry Bohlen, który wypuszczając swój album ściąga praktycznie całe zainteresowanie i przyćmiewa resztę... 
Jak piszesz tak cię widzą.
- YaQb85
- Kontakt:
Dokładnie tak jak piszesz starają się podrobić sprawdzony styl. To chyba źle świadczy o osobach, które coś tworzą. Prawdziwy artysta powinien wyrobić swój własny styl, który czuć na kilometr a nie nagrywać to co już zostało nagrane przez kogoś innego. Bohlenowi się to udało (mimo wielu podobieństw do innych artystów ma swój własny niepowtarzalny styl)
- Dr Mabuse
"Give a little sweet love" wywarło na mnie bardzo pozytywne wrażenie. To jakby skrzyżowanie starego dobrego brzmienia Blue System i jeszcze lepszego Modern Talking. I wszystko byłoby super, gdyby w podświadomości nie rodziła się myśl: "już to kiedyś słyszałem". Jednak nie miałbym nic przeciwko, gdyby Mark i SIB zdobyli tym utworkiem europejskie listy przebojów. I tego im właśnie życzę
(choć wiem, że to graniczyłoby z cudem) 

- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Czy ktoś jeszcze interesuje się muzyką Systems In Blue? 
Wydali singiel z remixami Point of No Return, w piątek premierę miał singiel z Markiem Ashleyem, wyprodukowali też singiel dla innego wokalisty, a komentarzy na temat tych produkcji zero. Czyżby wznowienie działalności muzycznej przez Thomasa i Dietera totalnie odrwóciło uwagę od SIB
Wydali singiel z remixami Point of No Return, w piątek premierę miał singiel z Markiem Ashleyem, wyprodukowali też singiel dla innego wokalisty, a komentarzy na temat tych produkcji zero. Czyżby wznowienie działalności muzycznej przez Thomasa i Dietera totalnie odrwóciło uwagę od SIB
Jak piszesz tak cię widzą.
- Blue Forever
- Kontakt:
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt: