Problem w wgraniem piosenek na komórkę
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Problem w wgraniem piosenek na komórkę
Kurcze,dziwna sprawa i nie wiem w sumie jak ja rozwiązać.Już godzinę walczę z przesłaniem piosenek ze Strong na tel.komórkowy i oczywiście przesyła,widoczne są tytuły ale gdy chce posłuchać wyskakuje napis "nie rozpoznano pliku" z innymi piosenkami nie ma tego problemu,co jest wiec grane.Bez problemu wgrałam album na laptopa i wszystko odpala prawidłowo(więc album nie jest jakoś specjalnie strzeżony przed kopiowaniem) ale w tel. nie.Co może być powodem tego?
- Jaro25
- Członek TAFC Polska
- you're my heart
Re: Problem w wgraniem piosenek na komórkę
Piosenki w formacie...? Być może twoja komórka nie daje rady odtworzyć danego formatu.

- Peter
Przecież to żaden problem.
Jak masz w Media Playerze album, to masz go w mp3, podłączasz telefon za pomocą kabla, albo przez Blootooth i synchronizujesz z Media Playerem. Ale musiz mieć program do telefonu w komputerze. Nokia ma najlepszy, pozostałych nie znam. Ale Nokia Pc Suite to naprawdę bezproblemowy programik, no chyba, ze masz innej firmy telefonik.
- Jaro25
- Członek TAFC Polska
Zależy od telefonu jak ma karte pamięci to nie trzeba programu np nokia to przekładasz na pamięć masowa .Peter pisze:Przecież to żaden problem.Jak masz w Media Playerze album, to masz go w mp3, podłączasz telefon za pomocą kabla, albo przez Blootooth i synchronizujesz z Media Playerem. Ale musiz mieć program do telefonu w komputerze. Nokia ma najlepszy, pozostałych nie znam. Ale Nokia Pc Suite to naprawdę bezproblemowy programik, no chyba, ze masz innej firmy telefonik.
bo starsze to już potrzebują kabla .
- you're my heart
LOL. Twierdzi, że najlepszy, a innych nie zna. Nokia to już dawno wypadła z gry tak w ogole, a Peter, po co jej dajesz "poradnik" wgrywania skoro już wgrała tylko nie może odtworzyć -.-?Peter pisze:Nokia ma najlepszy, pozostałych nie znam.

- Peter
Aha, to jeśli wgrała, to już trzeba otworzyć, a to zależy od telefonu, bo np: Nokie odczytują właściwie wszystko od rozszerzeń zip, pdf, mp3 po wav. Wszystko zalezy jakie ma ten telefon software, ot cała filozofia. 
- Jaro25
- Członek TAFC Polska
Możliwe że zależy od piosenki ma porostu szybkość bitównie rozpoznano pliku"
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Nie wiedziałam co się stało z moim postem,dopiero teraz go przypadkiem znalazłam.
Wiem już w czym tkwi problem.Dźwięk z albumu Strong jest nagrany w formacie Wav,przerobiłam już na mp3 ale jakość jest mocno pogorszona,szkoda.
Peter mam telefon Sony Ericsson U1i Satio oprogramowanie na bazie Nokia (tyle wyczytałam w telefonie),muzykę wgrywam przez bluetooth lub jeszcze prościej przekopiowuję przez mikro sd.Wiem jak się to robi nie wiedziałam tylko dlaczego nie odtwarza mi tej muzyki,no ale doszłam w końcu do tego.W każdym razie dzięki za odzewy.
Wiem już w czym tkwi problem.Dźwięk z albumu Strong jest nagrany w formacie Wav,przerobiłam już na mp3 ale jakość jest mocno pogorszona,szkoda.
Peter mam telefon Sony Ericsson U1i Satio oprogramowanie na bazie Nokia (tyle wyczytałam w telefonie),muzykę wgrywam przez bluetooth lub jeszcze prościej przekopiowuję przez mikro sd.Wiem jak się to robi nie wiedziałam tylko dlaczego nie odtwarza mi tej muzyki,no ale doszłam w końcu do tego.W każdym razie dzięki za odzewy.