Składanki Modern Talking
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Składanki Modern Talking
Drodzy kolekcjonerzy, 7 maja 2010 wydacie kolejne ciężko zarobione pieniądze na kolejną składankę Modern Talking. Nowe cudo będzie jednopłytowe i ma nosić tytuł "Heart And Soul". Okładka i tracklista nie są jeszcze znane.
Jak piszesz tak cię widzą.
-
Pointrox
Re: Modern Talking - Heart And Soul
Na której pewnie nie będzie nic nowego?ArCrack pisze:wydacie kolejne ciężko zarobione pieniądze na kolejną składankę Modern Talking.
Dziękuję, postoję.
- Krzychu
- Członek TAFC Polska
Wiesz, skoro nie znana nam jest jeszcze zawartość tej płyty, to można miec zawsze nadzieję, no nie?Pointrox pisze: Na której pewnie nie będzie nic nowego?
Dziękuję, postoję.

- Jasmine
O! Dzięki za informację, chętnie się dowiem co to za składanka 
- Daniel
Tylko czemu płyta musi się nazywać tak samo, jak album Bad Boys Blue ? 
A tracklistę nie trudno przewidzieć... YMHMMS, YCWIYW, CCL, BL, AIC, GC, JA, ... itp
Nie wydaje mi się, aby składanka miała zwierać coś innego niż singlowe przeboje,
ewentualnie dadzą jakiś rarytas pokroju Keep Love Alive (long vocal version)
he he
A tracklistę nie trudno przewidzieć... YMHMMS, YCWIYW, CCL, BL, AIC, GC, JA, ... itp
Nie wydaje mi się, aby składanka miała zwierać coś innego niż singlowe przeboje,
ewentualnie dadzą jakiś rarytas pokroju Keep Love Alive (long vocal version)
- Jasmine
Nic nie wiadomo ;3 Ja bym się ucieszyła gdyby na tej płycie znalazły się jakieś inne wersje piosenek choćby i to co podał Daniel
Po co by znowu mieli wydawać te same piosenki?
Po co by znowu mieli wydawać te same piosenki?
- Daniel
Nie ma szansJasmine pisze:Nic nie wiadomo ;3 Ja bym się ucieszyła gdyby na tej płycie znalazły się jakieś inne wersje piosenek choćby i to co podał Daniel![]()
Jeśli to by miało nastąpić, to na hucznie promowanych płytach z okazji 25lecia zespołu.
A nie na jakiejś tam sobie kolejnej składance...
Dla kasy ?Jasmine pisze:Po co by znowu mieli wydawać te same piosenki?
- FMike
Właśnie, śmieszne a zarazem ciekaweDaniel pisze:Tylko czemu płyta musi się nazywać tak samo, jak album Bad Boys Blue ?
Również uważam że dla kasy, taki świat a Modern Talking na długo pozostanie jeszcze żyłą złota na której będą chciały zarabiać wytwórnie.
"...I'm A Rough Boy..."
- Jasmine
A no racja.... Są na świecie fani dla których wszystko co jest sygnowane 'Modern Talking' to musi należeć do nich, ja taką nie jestem.
Poczekamy, zobaczymy
Poczekamy, zobaczymy
- Gasolina91
Fajnie, wszystko fajnie ale moim zdanie to bez sensu...kolejna "SUPER" składanka...no chyba że będzie tam coś mega niesamowitego w co jakoś mi się wierzyć nie chce 
Point Of No Return
- mabuse89
Jakoś nie jestem zachwycony tą informacją... no chyba, że będą to największe przeboje Mt w wersji acapella lub ,,Brother Louie'' z aranżacją na pianino
bo ta sama składanka wypuszczana po raz 67 na rynek nawet na najbardziej zakręconych kolekcjonerach wrażenia robic nie może 
Can't you feel the groove ?
Baby, I feel it in my shoes
Can't you feel the beat ?
Babe, try and touch the beat
Baby, I feel it in my shoes
Can't you feel the beat ?
Babe, try and touch the beat
- Jasmine
Okaże się, jeszcze nic nie wiadomo na jej temat. Ale prędzej zostanie wydana ta sama lista od YMHYMS po TV Makes a Superstar. jeśli tak to dziękuję, wystarczy mi moje DVD The Final album. Mam nadzieję że znajdzie się coś ciekawego, chociaż raz 
- MTalkingusia28
Tak szczerze powiedziawszy to zakup kolejnej składanki też w żaden sposób do mnie nie przemawia. Wprawdzie mam kilka lepszych, ale składanka to jednak tylko składanka; każda zawiera te przeboje, które już nagrali, tyle, że na każdej składance są one w różnej kolejności. Chyba, że są jeszcze dołożone inne wersje tych utworów. Gdyby nagrali nowy album z całkiem nowymi utworami to tak, ale nie mam chętki na zakup kolejnej kompilacji z serii The Best Of...
A co do tytułu tej składanki - Heart&Soul to rzeczywiście taki tytuł ma płyta BBB, ale może to byc po prostu skrót od You`re My Heart, You`re My Soul i tyle. Chociaż słucham ich już od 10 lat i mam wszystkie ich oryginalne albumy to jednak wcale nie oznacza, że muszę miec wszystkie ich składanki.
Pozdrawiam
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
- Jasmine
Przecież to że ta płyta nazywa się tak samo jak płyta BBB to w sumie nic takiego, wiele albumów się tak samo nazywa.
Już wolę sobie pozamawiać stare płyty (a'propos przyszła do mnie In the Middle of Nowhere wczoraj, po tygodniu czekania
) tam mam i hity i inne nieznane które są super. To że lubię MT nie znaczy że co jakaś składanka zostaje wydana to muszę lecieć i kupować, tak samo mogę kupić dwie takie same płyty, to to samo. Prawdziwy fan kupuje wszystko ze swoim idolem ale ma też umiar- tak jak ja 
Już wolę sobie pozamawiać stare płyty (a'propos przyszła do mnie In the Middle of Nowhere wczoraj, po tygodniu czekania
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
To składanka z cyklu tych marketowych za 7 euro, więc cudów raczej nie będzie. Nie do fanów zresztą są takie składanki adresowane, a raczej do przypadkowych nabywców, którym wpadnie to gdzieś w oko i akurat przy okazji kupią.
Jak piszesz tak cię widzą.
- Jasmine
O, dobre spostrzeżenie
Już wolę to wręczyć koleżance niż kupić sobie, bo ona przynajmniej posłucha czegoś nowego albo ucieszy się z pierwszej płyty MT (mam taką) więc zawsze się jakaś korzyść z wydania znajdzie