Marianne Rosenberg
- Peter
Marianne Rosenberg
Jedna z moich ulubionych wokalistek Dietera, sliczny cukierkowy głos. Nagrała z nim dwie piosenki "I need your heart tonight" i " Anywhere I lay my head". Wolę tą pierwszą, ma w sobie magię, ta druga choć niestety już nie singlowa to także piękna ballada. Szkoda, ze współpraca byla taka krótka, to na pewno kolejna piękna karta w hisorii DB, choć artystka raczej niemiecka niż miedzynarodowa gwiazda, no chyba, ze czegoś nie wiem, to wyprowadźcie mnie z błędu.
- MODERN JEANNE
Re: Marianne Rosenberg
Po przeczytaniu książki Dietera w której o niej pisał jako o swojej młodzieńczej miłości aż zainteresowałam się tą wokalistką.
Trzeba jej przyznać że dobrze śpiewa i w latach gdy Dieter był młody wyglądała na scenie dość "niebezpiecznie".
Świdrujący przejmujący głos i zaczepne spojrzenia w kamerę (typu Thomas Anders)mogły niejednego zwalić z nóg.I naprawdę wyglądała tak jak opisywał ją Dieter-drobna i niewinna.
Strasznie zdziwiło mnie podobieństwo tych spojrzeń do spojrzeń w kamerę Thomasa i Dietera
.Czyżby oni to od niej zgapili?
A piosenka z Dieterem nazywa się "I need your LOVE tonight" nie heart.
i też bardziej mi się podoba od drugiej.
Pewnie Dieter bardzo się ucieszył że mógł dla niej napisać te piosenki.Jednak wtedy pewnie już wiele dla niego nie znaczyła ponieważ sam był sławny i nie takie osobistości poznawał
Trzeba jej przyznać że dobrze śpiewa i w latach gdy Dieter był młody wyglądała na scenie dość "niebezpiecznie".
Świdrujący przejmujący głos i zaczepne spojrzenia w kamerę (typu Thomas Anders)mogły niejednego zwalić z nóg.I naprawdę wyglądała tak jak opisywał ją Dieter-drobna i niewinna.
Strasznie zdziwiło mnie podobieństwo tych spojrzeń do spojrzeń w kamerę Thomasa i Dietera
.Czyżby oni to od niej zgapili?
A piosenka z Dieterem nazywa się "I need your LOVE tonight" nie heart.
Pewnie Dieter bardzo się ucieszył że mógł dla niej napisać te piosenki.Jednak wtedy pewnie już wiele dla niego nie znaczyła ponieważ sam był sławny i nie takie osobistości poznawał
I LOVE DB AND TA!
- disco-man
Re: Marianne Rosenberg
Kocham te piosenki,Anywhere i lay my head chyba nawet bardziej.Cudowne ballady,pełne emocji.