Dieter znów ojcem
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Dieter znów ojcem
Plotkarze w Niemczech mają nowy temat: jeden z magazynów podał, że Dieter zostanie wkrótce po raz piąty ojcem. Krótki materiał na ten temat: http://www.rtl.de/cms/information/rtl-e ... vater.html
Jak piszesz tak cię widzą.
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Re: Dieter znów ojcem (?)
Hehe,kolejna "mądra" kobieta wie jak się ustawić na przyszłość w razie jakby Bohlen ją zostawił.
Póki jest jeszcze z nim musi działać
bo czas nie ubłagalnie mknie do przodu a Karina jak jej poprzedniczki się "starzeje".
Sorki za mój sarkazm ,ale tak to właśnie widzę.
Póki jest jeszcze z nim musi działać
Sorki za mój sarkazm ,ale tak to właśnie widzę.
-
Ninio
No to bedzie kolejna piosenka... tylko ciekawe kto ja zaspiewa,Bohlen w duecie z Medlockiem?
- MODERN JEANNE
Aż mnie zamurowało.Czyli można wnioskować ,że ich rozwód jest już bliski
Dieter kiedyś w wywiadzie powiedział,że albo rodzina albo kariera,ponieważ dzieci nawet jak je się kocha bardzo utrudniają pracę.
Ze trzeba poświęcić im czas i uwagę co utrudnia pracę szczególnie jeśli jak on to mówi pracuje nieraz 24 godziny na dobę.No i ma trochę racji.Gdyby zajął się dziećmi nie mielibyśmy tylu nowych piosenek
Dieter kiedyś w wywiadzie powiedział,że albo rodzina albo kariera,ponieważ dzieci nawet jak je się kocha bardzo utrudniają pracę.
Ze trzeba poświęcić im czas i uwagę co utrudnia pracę szczególnie jeśli jak on to mówi pracuje nieraz 24 godziny na dobę.No i ma trochę racji.Gdyby zajął się dziećmi nie mielibyśmy tylu nowych piosenek
I LOVE DB AND TA!
-
alunia13
Ale może dzieci mialy by kochającego ojca przy sobie. No ale cóż taki był jego wybór, wybrał karierę.
"You can win, If You want..."
- Adi
Jeśli dla Dietera takie postępowanie jest odpowiednią wizją "szczęścia rodzinnego" to jego sprawa. 
- Gasolina91
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Pewnie nie ma jeszcze wnuków bo też by prasa już o tym trąbiła.
- Daniel
On lat 55, ona 23.
Ale "miłość nie wybiera" (czytaj - ona kasę, on - młodą dup...)
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Po raz chyba pierwszy na tym Forum zgodzę się z DanielemDaniel pisze:On lat 55, ona 23.
- Adi
Ja też się zgodzę.atlantyda ;o) pisze:Po raz chyba pierwszy na tym Forum zgodzę się z DanielemDaniel pisze:On lat 55, ona 23.
- MODERN JEANNE
Dieter podobno poznał ją na castingu.No więc skoro ich rozwód jest już nieunikniony(Dieter chyba nie chce mieć dzieci)
to fanki- pędzimy na casting!

to fanki- pędzimy na casting!
I LOVE DB AND TA!
- Gasolina91
Hehe zawijam kiece i lece
Trechę szkoda mi Dietera że ma tak niepoukladane w życiu towarzyskim...
Trechę szkoda mi Dietera że ma tak niepoukladane w życiu towarzyskim...
Point Of No Return
- Daniel
Jak urządza sobie castingi na żonę... to tak maGasolina91 pisze:Trechę szkoda mi Dietera że ma tak niepoukladane w życiu towarzyskim...
- MODERN JEANNE
Ale nie do końca jest tak że on tych Dzieci nie chce tylko można tak wnioskować z tego jak rzucał wszystkie kobiety które urodziły mu dzieci (z wyjątkiem Nadi i Verony)a przecież dzieci powinny go z którąś raczej zespolić.
Jednak zawsze o dzieciach bardzo ciepło się wypowiada,napisał dla niektórych bardzo uczuciowe piosenki.
W książce stwierdził że ludzie którzy nie są pracoholikami jak on są na pewno szczęśliwsi od niego.
On naprawdę trochę przesadza z tą pracą,pisał w książce że nieraz nie je, nie śpi,nie załatwia potrzeb nie bierze urlopów i pracuje 24h na dobę.
Myślę że bardzo się poświęcił żebyśmy my byli zadowoleni.
Pisał że czuł się bardzo samotny gdy inni spotykali się chodzili na imprezy itp a on musiał ciągle pracować .
Jego poświęcenie jest godne podziwu jednak moim zdaniem mógłby czasem przystopować bo często wygląda na przemęczonego
Jednak zawsze o dzieciach bardzo ciepło się wypowiada,napisał dla niektórych bardzo uczuciowe piosenki.
W książce stwierdził że ludzie którzy nie są pracoholikami jak on są na pewno szczęśliwsi od niego.
On naprawdę trochę przesadza z tą pracą,pisał w książce że nieraz nie je, nie śpi,nie załatwia potrzeb nie bierze urlopów i pracuje 24h na dobę.
Myślę że bardzo się poświęcił żebyśmy my byli zadowoleni.
Pisał że czuł się bardzo samotny gdy inni spotykali się chodzili na imprezy itp a on musiał ciągle pracować .
Jego poświęcenie jest godne podziwu jednak moim zdaniem mógłby czasem przystopować bo często wygląda na przemęczonego
I LOVE DB AND TA!
- only love
- Kontakt:
Hehe Sorry za moja wypowiedź ale z tego wynika ze Dieter jest jak młody drwal - nic tylko by rąbałAdi pisze:Ja też się zgodzę.atlantyda ;o) pisze:Po raz chyba pierwszy na tym Forum zgodzę się z DanielemDaniel pisze:On lat 55, ona 23.
Ale "miłość nie wybiera" (czytaj - ona kasę, on - młodą dup...)Układ prosty i oczywisty. Ponoć miłość nie wybiera ale chyba nie w tym przypadku.
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.
Only love can break my heart
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do