DSDS 2010

Castingi z Dieterem Bohlen w jury + wykonawcy wywodzący się z tych castingów.
Awatar użytkownika
IR4MT
Kontakt:

DSDS 2010

Post autor: IR4MT »

Starting new DSDS Program in 6 January,2010

Obrazek

DL link :mrgreen:
http://www.4shared.com/file/172569123/5 ... _By_K.html
Awatar użytkownika
MODERN JEANNE

Re: DSDS 2010

Post autor: MODERN JEANNE »

Fajnie na pewno będę oglądała.Mam z tego niezły ubaw a w szczególności z castingu gdy ludzie są jeszcze nieprzemieleni. :lol:
I LOVE DB AND TA!
Awatar użytkownika
Pkmodern
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska

Post autor: Pkmodern »

MODERN TALKING FOREVER!!!
nado

Post autor: nado »

Bohlen w dsds robi za Boga. Nic, bynajmniej na wizji, nie odbywa się tam bez jego łaskawej akceptacji. Pozostali jurorzy zostali zdegradowani do poziomu posłusznych potakiwaczy. Wystarczy przypomnieć los niemieckiego aktorzyny, który w ostatniej edycji, zechciał był nie zgadzać się opiniami B. Jego kariera jurorska zakończyła się na drugim castingu.
nado

W sobotnim castingu Bohlen łaskawie zezwolił puszystej blondynce w srebrnych lajkrach zaśpiewać coś ze swojej twórczości. Dziewczyna zarefrenowała You're... wybijając rytm na piersiach i... przeszła !!! To pierwsza piosenka Bohlena w historii programu, która się przebiła przez wstępny casting. Wcześniej tylko raz dziewczę śpiewające Bohlena - "Fur dich", przeszło przez eliminacje.
nado

Re: Co myślicie o programach typu DSDS?

Uwaga uwaga! Nową edycję DSDS wygrał Menowin Frohlich !. Znaczy to tyle, że jeżeli w przyszłości zdecyduje się on na nagranie czegoś z Bohlenem, mamy pierwszy od niepamiętnych czasów światowy hit produkcji Dietera. Dla uspokojenia emocji dodam, iż taka współpraca jest raczej mało realna. Zawsze pozostaje inny kandydat na gwiazdę - Thomas Karaoglan - laureat 3 miejsca . Trzymajcie kciuki, bo tak czy inaczej, za sprawą nowych super stars w Niemczech, my dostaniemy nowego Bohlena. Alleluja !!! :mrgreen:
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Re: Co myślicie o programach typu DSDS?

Post autor: ArCrack »

Rozumiem, że właśnie wróciłeś z przyszłości i znasz wyniki głosowania w 5 koncertach, które się jeszcze nie odbyły? :)
Jak piszesz tak cię widzą.
nado

Tak, siedzę w jury i pociągam za sznurki niemieckiego szołbiznesu.
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Jeśli Twoja szklana kula przewiduje prawidłową kolejność (moim zdaniem są na to szanse), jestem prawie pewien że debiutancki album Menowina wyjdzie spod ręki Dietera. Tak jak obściskiwali się w eliminacjach, tak obściskują się po każdym koncercie, Bohlen non stop go chwali, a sam wokalista jest obok Mehrzada Marashi głównym kandydatem do wygranej. W przeciwieństwie do nijakiego Daniela Schuhmachera wie po co wychodzi na scenę i raczej nie ucieknie Stefanowi Raabowi przed programem gdyby dostał do niego zaproszenie.
Mehrzad śpiewa chyba najlepiej ze wszystkich, ale muzyczne bliżej mu do Xaviera Naidoo niż Dietera Bohlena.
Wspomniany przez nado Thomas Karaoglan bije całą resztę swobodą zachowania na scenie (pod tym względem jest chyba najlepszy ze wszystkich kandydatów jacy kiedykolwiek się tam pojawili), jednak wokalnie szału nie ma.
Jeśli ktoś programu nie ogląda, a ma chwilę czasu i chęć by wyrobić sobie własne zdanie, wszystkie dotychczasowe występy są na http://www.rtl.de/cms/unterhaltung/supe ... seite.html
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

Trochę jestem zawiedziony, że odpadła Ines Redjeb. :( Ona była fajna, ładnie śpiewała i ładna była. Mam nadzieję, ze w finale Menowin zmierzy się z moja faworytką: Kim. Bardzo bym chciał, żeby ten program wygrała wokalistka. Pytanie, czy jak Dieter będzie produkował płytę zwycięzcy jaki procent zawartości płyty będą zawierały premierowe utwory? Ja stawiam, że 50 % :P
nado

Odnoszę wrażenie, że Menowin nie bardzo pasuje do Bohlena. Bohlen jest dla niego za słaby. Repertuar, który proponował dla dotychczasowych kandydatów DSDS nie rokuje dobrze dla kariery Frohlicha. Lepiej się stanie, gdy ostatecznie Bohlen napisze coś dla gwiazdki swojego pokroju w tym przypadku dla Karoglana. Menowin ? Za wysokie progi dla bohlenowskiej nogi...
Ostatnio zmieniony śr mar 17, 2010 12:31 przez nado, łącznie zmieniany 2 razy.
Karna

Post autor: Karna »

Od dawna kibicuję Menowinowi, ale podobnie jak nado obawiam się o jakość muzyki, którą ewentualnie nagra. Nie uważam jednak, że Dietera stać na wiele, ale tego już nie pokazuje. A szkoda...
Zauważyłam w ostatnim odcinku, że po odejściu Ines, tak naprawdę nikt poza Kim ją nie żegnał. Wszyscy zajęli się sobą. Moja rodzina to samo uważa. Gdy odpadali inni uczestnicy, żegnano ich wspólnie.
nado

Uczestnicy z roku na rok, coraz bardziej nakręcani na sukces, pogrzebali gdzieś ludzkie instynkty. Przetrwanie, a później zwycięstwo to ich priorytety. W tej edycji po raz pierwszy rywalizacja między kandydatami do tronu wyglądała momentami jak niektóre sceny z Big Brothera.
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

A w czym Menowin wam się tak podoba? Mnie drażni trochę jego image, przypomina mi raczej rapera, gwiazdę r'n'b niż potencjał na popową supergwiazdę. O wiele bardziej nadaje się na nią Kim. :) Subtelna, z klasą i z dobrym wokalem.
nado

Jest oryginalny, to do robi robi całym sobą, ma ciekawą barwę głosu, na scenie porusza się jak ryba w wodzie, stoi za nim ciekawa historia - opowieść o drugiej szansie. Krzepiące.
Awatar użytkownika
MODERN JEANNE

Post autor: MODERN JEANNE »

Dieter i tak wybierze mężczyznę jako swojego potencjalnego wykonawcę.
Kiedyś powiedział że woli pracować z mężczyznami pewnie dlatego że swobodniej się czuje.
I czy nowa płyta będzie bezsensu?No cóż to kwestia gustu.
Mi jego dotychczasowe bardzo się podobały choć oczywiście nie miały w sobie tego czegoś co miało MT i BS.Ale traktowałam je(brzmienie tych utworów) jako zupełną nowość inną od MT i BS
i nie oczekiwałam że będzie podobna .
Może dlatego przyjemnie mi się ich słuchało
I LOVE DB AND TA!
ODPOWIEDZ