Za dużo to tam przebranemu Thomasowi do kapelusika nie nawrzucali. Ciekawe ile by nawrzucali gdyby występował jako on sam? Pewnie przechodnie by ten kapelusik zdeptali chcąc się przedrzeć do zrobienia fotki i po autograf.
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
A ja parę dni temu widziałam w internecie nagranie programu "Experiment Incognito'' i w tym programie Thomas przebrał się za 70-letniego emeryta.
No prostu śmiechu warte.
skorpionek1975 pisze:Thomas lubi się przebierać , znalazłam na you tube ciekawy ale krótki filmik
może ktoś ma obszerniejszą relacje z tego wyczynu Thomasa .
Obydwa widziałam.
W drugim Raab znów robi sobie niezłe jaja...
A w tym pierwszym Thomas wgl nie wie o co kaman... Fajny jest moment w którym jeden z arabów pyta zdziwiony "a gdzie jest ten drugi?" Chodzi oczywiście o Dietera. (to chyba było w tym programie. oglądałam go dawno i nie pamiętam , a teraz nic nie rozumiem, bo po jest niemiecku, a wersja, którą ja oglądałam miała angielskie napisy...)
He he he! No ten filmik jest po prostu genialny! Dawno się tak nie naśmiałam!! Miny Thomasa są bezbłędne! W szczególności podobały mi się momenty, w których Anders zobaczył tabliczkę z napisem: "Norah", wąchał tamtejsze perfumy, wypluwał tamtejsze jedzonko i patrzył na tych Arabów, kiedy konsumowali Normalnie, CZAD!
Ten filmik też niczego sobie! Steffen Raab jest- gościu niesamowity! Te jego przyśpiewki też fenomenalne! Thomas był wyraźnie zaskoczony
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
atlantyda ;o) pisze:Możliwe,że gdyby Thomas nie był piosenkarzem to wyglądał by tak jak na tych zdjęciach w okularach
No tak, fakt że dużo występuje przed publicznością, z całą pewnością jest jednym z czynników dbania o własny wygląd. Gdyby na co dzień zajmował się czymś zupełnie przyziemnym, możliwe, że nie przywiązywałby, aż tak dużej wagi do swojej twarzy i sylwetki Chociaż z drugiej strony, nie znamy Thomasa osobiście - być może lubi o siebie dbać z natury
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Kawa Księżycowa pisze:Nie ma to jak poczucie humoru. Od razu to wiele zmienia.
I podziwiam Thomasa za śmiałość.
Ja też. Odważyć się w takich wąsach i okularkach się pokazać?
Ale fajne ma pomysły. Trzeba mu to przyznać.
Give me peace on earth-Please try We stil have dreams-Dreams about Modern Talking It's your smile-Dieter's smile Run to you- I run to Thomas
I love them For always and ever