Mark Ashley - Save me don't break me
-
Adik
Mark Ashley - Save me don't break me
Co to za piosenka i czy wam się podoba?
- MTalkingusia28
Re: Mark Ashley - Save me don't break me
Słuchaj Adik, gdyby nie Ty to nie wiedziałabym o takim fajnym utworze jak ten. Modern Talking też mają utwór o tym samym tytule i to mnie zaintrygowało, postanowiłam dowiedziec się cóż to za utwór. I nie żałuję, bo to świetny utwór. To bardzo przyjemny utwór o bardzo ładnej melodii, mnie on bardzo się podoba. Znam wiele świetnych piosenek Marka Ashleya, ale Systems In Blue już nie, bo mają chórki zbliżone do chórków w Modern Talking, a te chórki toleruję tylko w Modern Talking i żeby nie wiem co, nigdy nie polubię innego zespołu z tymi chórkami. Praktycznie to Mark Ashley ma strasznie fajne piosenki, ale sam, bez swojego zespołu, jak już wcześniej wspomniałam. Niesamowicie mi się podobają niektóre piosenki Marka np. / You Kill Me With Your Smile / / Magical Moon / / Cinderella`s Heart /, piękne klimaty, jak dla mnie. Mnie się wydaje, że jego muzyka jest sporo zbliżona do Modern Talking, to moje osobiste zdanie na ten temat, jeśli masz inne odczucia co do jego muzyki to mnie uprzedż, Twoje zdanie się tu jak najbardziej liczy, drogi Adiku. Pozdrawiam serdecznie
Najmocniej przepraszam ,ale nastąpiła jakaś dziwna pomyłka. Na wcześniejszej stronie pod słowem AUTOR jest mój nick, zamiast Adik, nie wiem dlaczego, ja tylko troszkę zmieniłam swój post i powinno pisac pod nim kiedy go zmieniłam, czy może mi ktoś wyjaśnic co się stało? Ja tylko zmieniłam swój post, a zamiast tego zrobił się z tego problem. Sorry, nie wiem co żle zrobiłam, że taki fatalny błąd nastąpił.
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
- MTalkingusia28
Super. W końcu wszystko wróciło do normy, a już myślałam, że zrobiłam coś nieodwracalnego. Nie mam pojęcia dlaczego zamieniliśmy się wtedy nickami. 
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *
- MODERN JEANNE
Osobiście podoba mi się wyłącznie oryginał.Nie lubię żadnych innych podróbek.Z Marka Ashleya toleruję wyłącznie The Fans Of Modern Talking bo przedstawia jedynie hołd oddany MT.Choć sam MA może być ale jest mi raczej obojętny
I LOVE DB AND TA!
-
Adik
Little Lady Love Me, Save Me, Don't Break Me, Destination Love, Wheel Of Fortune, Heartbreak Boulevard, Gimme Gimme Money, wg mnie najlepsze kawałki Ashleya;)
- Peter
Ta piosenka pochodzi chyba z płyty "Luckystar", muzycznie to dobry utwór jak większość piosenek Ashleya, choć osobiście wolę te tworzone przez SIB, ale wokal Ashelya mi się nie podoba w żadnej, po prostu kolejny naśladowca Thomasa, który stara się tak modulowac swoim głosem by być jak Anders, niestety pewnie większość z was dość łatwo dostrzega kto skalę tej różnicy....