Mam Talent-oglądajcie
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Mam Talent-oglądajcie
Już od tygodnia zabieram się do tematu,ale teraz ostatni dzwonek.
Oglądajcie Mam Talent dziś o 20:35,gostek będzie śpiewał "Geronimo's Cadillac" (tak wywnioskowałam po melodi jaka zaczynała wystep chłopaka).Jestem ciekawa opinii Jury,dlatego obejrzę ten program.Wiem jak nastawiony jest na MT Wojewódzki więc nie liczę na jego entuzjazm i pewnie od razu załączy czerwone światło.
Być może powinna m temat zamieścić w Offtopicu,ale chciałam,żeby temat wyświetlił się na głównej stronie,żeby każdy go zauważył,bo może będzie ktoś zainteresowany oglądnięciem tego występu.
Oglądajcie Mam Talent dziś o 20:35,gostek będzie śpiewał "Geronimo's Cadillac" (tak wywnioskowałam po melodi jaka zaczynała wystep chłopaka).Jestem ciekawa opinii Jury,dlatego obejrzę ten program.Wiem jak nastawiony jest na MT Wojewódzki więc nie liczę na jego entuzjazm i pewnie od razu załączy czerwone światło.
Być może powinna m temat zamieścić w Offtopicu,ale chciałam,żeby temat wyświetlił się na głównej stronie,żeby każdy go zauważył,bo może będzie ktoś zainteresowany oglądnięciem tego występu.
- Monis
Re: Mam Talent-oglądajcie
Ja czekam już od rana jak tylko zobaczyłam zwiastun reklamy. No ciekawa jestem, ale Chylińska powinna byc zadowolona.
Call me Dr Love
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Na reklamie widać,że ludzie już od pierwszych taktów rozpoznali melodię
.
Sama muszę sobie nastawić Alarm na fonie,żeby nie przegapić bo za zwyczaj nie oglądam tego programu.
Sama muszę sobie nastawić Alarm na fonie,żeby nie przegapić bo za zwyczaj nie oglądam tego programu.
- Kuba.K.
Ja tą reklamę widziałem już we wtorek, jednakże nic o tym nie pisałem ponieważ nie byłem pewien czy to rzeczywiście będzie "Geronimo's Cadillac". Ale jak widzę nie tylko ja mam takie wrażenie
Mi się wydaje że on(ten chłopak) może sobie troszkę robić żarty, bo przecież on ma mutację i jak jego głos brzmi wszyscy wiemy...i każdy z nas zna chórki w piosenkach Modern Talking. I pewno tylko dlatego zdecydował się zaśpiewać tą piosenkę - by sparodiować chórki i Modern Talking - No ale może tak nie będzie. Czas Pokaże.
Pozdrawiam
Kuba.K.
Pozdrawiam
Kuba.K.
Muzyka to sens całego życia, muzyka to wspaniałe uczucia
które nie są do opisania, lecz do wyśpiewania...
które nie są do opisania, lecz do wyśpiewania...
-
alunia13
Ja widziałam reklamę przed chwilą i wydawało mi sie, że to Geronimos i się nie myliłam! 
Będzie ciekawie:D
Będzie ciekawie:D
"You can win, If You want..."
- mabuse89
No to znowu mamy trochę frajdy
szkoda tylko że temat MT pojawia się w polskich mediach przy występach piszczących chłopców
ale coż, jak się nie ma, co się lubi...
Can't you feel the groove ?
Baby, I feel it in my shoes
Can't you feel the beat ?
Babe, try and touch the beat
Baby, I feel it in my shoes
Can't you feel the beat ?
Babe, try and touch the beat
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Zauważcie,że czołówka Mam Talent jest podobna do "King Of Love"-Thomasa.
Nooo nieeee,nawet do refrenu nie doszedł.Można się było tego spodziewać,ale widziałam,że Chylińska zna słowa,bo ruszała ustami prawidłowo :)No szkoda,że tak zmaścił.
Nooo nieeee,nawet do refrenu nie doszedł.Można się było tego spodziewać,ale widziałam,że Chylińska zna słowa,bo ruszała ustami prawidłowo :)No szkoda,że tak zmaścił.
Ostatnio zmieniony sob paź 17, 2009 21:01 przez atlantyda ;o), łącznie zmieniany 1 raz.
- you're my heart
-
Pointrox
Łatwo przyszło, łatwo poszło - to była zwyczajna kpina według mnie 
- bibigmbh
wlasnie gosciu udawal MT w polskim Talencie a w niemieckim jakis talentfrei udawal D. Kublebaka czy jak mu tam
http://www.bibigmbh.cba.pl
e-mail: bibigmbh@wp.pl
@BibiGmbH
http://www.bezdomnechrupki.flog.pl
---
You Can Win If You Want
e-mail: bibigmbh@wp.pl
@BibiGmbH
http://www.bezdomnechrupki.flog.pl
---
You Can Win If You Want
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Kurde program teraz zmieni nazwę na "Mam odwagę",mógł się chociaż przebrać z jakimś kolegą za MT to może dali by im szansę bo by myśleli,że parodie robią.
- kaiser
jakby ktoś chciał jeszcze raz to zobaczyć to proszę http://kaiser76.dyndns.tv/sopot/Dawid.avi
- Skyliner89MT
To wykonanie i inne naśladujące Modern Talking pokazują, że Modern Talking jest nie do podrobienia, bo to wyjątkowy zespół
.
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
- venturak
no i Kupa nawet nic nie gadał źle o MT 
Бяла нощ, бяла луна, две тела, сенки от рая
- mt09
fajnie że zaśpiewał coś z MT ale mu jednak nie wyszło i się nie dziwie że jurorzy byli na nie bo jego występ nie można zaliczać do udanych ale brawo dla niego za odwagę 

-
alunia13
Co to było...
Ale i tak brawo za odwagę. Mina Chylińskiej mówi wszystko. Jako, że lubi bardzo MT jak pierwsza nacisnęła przycisk, ale z drugiej strony powinni mu dac dojsc chociaz do refrenu xD Ale reakcja publicznosci była fajna...zaczyna się melodia Geronimos a tu wszyscy wstają
Ale i tak brawo za odwagę. Mina Chylińskiej mówi wszystko. Jako, że lubi bardzo MT jak pierwsza nacisnęła przycisk, ale z drugiej strony powinni mu dac dojsc chociaz do refrenu xD Ale reakcja publicznosci była fajna...zaczyna się melodia Geronimos a tu wszyscy wstają
"You can win, If You want..."