Przedstawcie się :)

Tutaj każdy nowy użytkownik forum może przedstawić się i zapoznać z innymi fanami.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Przedstawcie się :)

Post autor: ArCrack »

Wzorem wielu innych forów dyskusyjnych postanowiłem stworzyć dział, w którym każdy nowicjusz na forum może sie przedstawić, napisać parę słów o sobie, zapoznać z innymi i przez to "bezboleśnie" wejść do naszej społeczności.
Witamy!
Ostatnio zmieniony ndz lut 05, 2006 14:36 przez ArCrack, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak piszesz tak cię widzą.
Ania

Post autor: Ania »

No to ja pierwsza :) .
Mam na imię Ania, jestem z Opola, wielbiciekla Modern Talking i Blue System- nie pamiętam od kiedy, ale chyba od zawsze, zaczęło się w latach 80-tych. Pozdrawiam wszystkich
Mirek Breguła- polski Lennon lat 80-tych. Najbardziej utalentowany i niedoceniony polski artysta :(
Awatar użytkownika
fan
Użytkownik nieaktywny
Kontakt:

Post autor: fan »

To ja też
Mam na imię Mikołaj,jestem z Warszawy.Jestem MEGA fanem Dieter'a.A mam zaledwie...14lat
Awatar użytkownika
alicja33

Post autor: alicja33 »

Witajcie,mam na imię Alicja,jestem fanką MT od....wstyd to pisać chyba 20 lat,albo i dłużej,wolę w tym duecie już nieistniejącym niestety zdecydowanie Thomasa i trzymam kciuki za jego solową karierę,pozdrawiam wszystkich serdecznie :D
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Alicjo, czy parę ładnych lat temu nie prowadziłaś strony poświęconej Modern Talking?
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
> SZOSA <

Post autor: > SZOSA < »

CZESC !!!

Mam na imię Damian jestem z Zabrza ( woj. Ślaskie) Fanem THOMASA ANDERSA i DIETERA BOHLENA jestem od 1998r. :D Prowadze stronke o THOMASIE ANDERSIE www.thomasandersfan.republika.pl. (z powodów osobistych strona jest zawieszona do czerwca)

POZDRAWIAM WSZYSTKICH FANÓW !!! :D
< Bad Boys Blue, Modern Talking, Blue System, Thomas Anders > < THE BEST > I tak zostanie do końca mojego życia :-)
ARTUR z OLEÂŚNICY

Post autor: ARTUR z OLEÂŚNICY »

cześć ja też chetnie dołacze jestem fanem od poczatku powstania wspaniałego duetu M.T. od szkoły podstawowej jestem znimi niemal na codzień ciagle ich słucham i zarażam ich muzyką wszystkich moich znajomych pozdrawiam wszystkich fanów miło że jest was tak dużo i w różnym wieku
robert

Post autor: robert »

Cześć. am na imie Robert, mieszkam w ÂŁodzi, mam 35 latek . Chce nawiązać kontakt z fanami Thomasa Andersa . Są tu tacy? Ludzie piszcie! robert7112@interia.pl
Bear

Post autor: Bear »

Mam na imię Michał i mieszkam w Gorzowie Wlkp. Jestem fanem twórczości DB, TA, MT, BL, CC, SIB itp :D
edi

BOHLEN

Post autor: edi »

MASZ plyte SIB
:) :)
Bear

Post autor: Bear »

płyta SIB jest oki :D teraz czekamy na Płytki DB i TA. To będzie pojedynek:))
Awatar użytkownika
Dominik

Post autor: Dominik »

ÐômĂŽnĂŽk' vel Papszmir - rocznik '84 :) jestem z Radzionkowa - małego miasta koło Bytomia na Śląsku, jestem fanem muzyki Bohlena, Andersa i brzmienia podobnego do tych klimatów tudzież lat 80-ych, 90-ych etc. :)
33maly@orange.pl

Re: Przedstawcie siĂŞ :)

Post autor: 33maly@orange.pl »

hej,dzieki za stworzenie takiej strony tu jestem poczatkujacy ale z wieloletnim starzem jako fan(jakies20l z hakiem)mam nadzieje dowiedziec sie jeszcze czegos czego niewiem pozdrawiam :lol:
KASIA

Post autor: KASIA »

CZEŚĂ† MAM NA IMIÊ KASIA JESTEM Z LEGNICY I MAM 20 LAT.JESTEM STAÂŁÂĄ I WIERNÂĄ FANKA MODERN TALKING:) A ZWÂŁASZCZA THOMASA A. POZDRAWIAM WSZYSTKICH KTÓRZY TAK JAK JA KOCHAJÂĄ ICH MUZYKÊ, I KTÓRZY NIGDY NIE ZAPOMNÂĄ O NICH BO MIMO ŻE JAKO DUET JUŻ NIE ISTNIEJÂĄ TO NIE MOŻEMY O NICH NOGDY ZAPOMNIEÆ PISZCIE JAK MACIE OCHOTE POROZMAWIAÆ ZE MNÂĄ O MT.(Z ZWÂŁASZCZA O T.A) :lol: <kams70@wp.pl>
maly

Post autor: maly »

hej witam wszystkich jestem fanem mt bs od niepamietnych czasow ale jak sobie poprzegladam strony to jestem takim malenkim fankiem bo co z tego,ze znam wszyskie plyty i piosenki,jak niejestem na birzaco.mam nadzieje dzieki WAM to nadrobic dzieki ze jestescie :?
maly
lukasz-h1

Post autor: lukasz-h1 »

Witam. Mam na imię ÂŁukasz. Mam 20 lat :twisted: . Interesuje mnie muzyka Bohlena, Andersa i podobne brzmienia :D

KONTAKT:
GG: 5635217
Email: lukasz-h1@o2.pl
ODPOWIEDZ