Przedstawcie się :)
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Przedstawcie się :)
Wzorem wielu innych forów dyskusyjnych postanowiłem stworzyć dział, w którym każdy nowicjusz na forum może sie przedstawić, napisać parę słów o sobie, zapoznać z innymi i przez to "bezboleśnie" wejść do naszej społeczności.
Witamy!
Witamy!
Ostatnio zmieniony ndz lut 05, 2006 14:36 przez ArCrack, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak piszesz tak cię widzą.
-
Ania
- fan
- Użytkownik nieaktywny
- Kontakt:
- alicja33
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
- > SZOSA <
CZESC !!!
Mam na imię Damian jestem z Zabrza ( woj. Ślaskie) Fanem THOMASA ANDERSA i DIETERA BOHLENA jestem od 1998r.
Prowadze stronke o THOMASIE ANDERSIE www.thomasandersfan.republika.pl. (z powodów osobistych strona jest zawieszona do czerwca)
POZDRAWIAM WSZYSTKICH FANĂW !!!
Mam na imię Damian jestem z Zabrza ( woj. Ślaskie) Fanem THOMASA ANDERSA i DIETERA BOHLENA jestem od 1998r.
POZDRAWIAM WSZYSTKICH FANĂW !!!
< Bad Boys Blue, Modern Talking, Blue System, Thomas Anders > < THE BEST > I tak zostanie do końca mojego życia 
-
ARTUR z OLEÂŚNICY
-
robert
Cześć. am na imie Robert, mieszkam w ÂŁodzi, mam 35 latek . Chce nawiązać kontakt z fanami Thomasa Andersa . Są tu tacy? Ludzie piszcie! robert7112@interia.pl
-
Bear
-
33maly@orange.pl
Re: Przedstawcie siĂŞ :)
hej,dzieki za stworzenie takiej strony tu jestem poczatkujacy ale z wieloletnim starzem jako fan(jakies20l z hakiem)mam nadzieje dowiedziec sie jeszcze czegos czego niewiem pozdrawiam 
-
KASIA
CZEŚĂ MAM NA IMIĂ KASIA JESTEM Z LEGNICY I MAM 20 LAT.JESTEM STAÂŁÂĄ I WIERNÂĄ FANKA MODERN TALKING:) A ZWÂŁASZCZA THOMASA A. POZDRAWIAM WSZYSTKICH KTĂRZY TAK JAK JA KOCHAJÂĄ ICH MUZYKĂ, I KTĂRZY NIGDY NIE ZAPOMNÂĄ O NICH BO MIMO ŻE JAKO DUET JUŻ NIE ISTNIEJÂĄ TO NIE MOŻEMY O NICH NOGDY ZAPOMNIEĂ PISZCIE JAK MACIE OCHOTE POROZMAWIAĂ ZE MNÂĄ O MT.(Z ZWÂŁASZCZA O T.A)
<kams70@wp.pl>
-
maly
-
lukasz-h1
Witam. Mam na imię ÂŁukasz. Mam 20 lat
. Interesuje mnie muzyka Bohlena, Andersa i podobne brzmienia 
KONTAKT:
GG: 5635217
Email: lukasz-h1@o2.pl
KONTAKT:
GG: 5635217