Errol Brown
- art_system
Errol Brown
Właśnie przesłuchałem sobie stary album Errola -Secret Rendazvuse. Doskonały album , niech się chowają Medlocki i inni terazniejsci wokaklści Bohlena. Lady in Amsterdam ma taki POWER, aż się robi gorąco. Momentami głos podobny do Nino de Angelo, Chrisa Normana, brakuje mi takich kawałków. Doskonały głos. Dla takich artystów powiniem DIDI pisać muzykę. Zaczynam żyć w przekonaniu,że Didi pali jakiś zioła, żeby lansować w kółko latynoskie hiciki letnie....Co sądzicie o Brownie?
http://www.youtube.com/watch?v=S_osOeK5 ... re=related
NIe znalazłem Lady in Amsterdam, ale zapewmiam ze jest boskie, miodzio. CZysty Dieter Bohlen i doskonała aranżacja i wstawki Errola
http://www.youtube.com/watch?v=S_osOeK5 ... re=related
NIe znalazłem Lady in Amsterdam, ale zapewmiam ze jest boskie, miodzio. CZysty Dieter Bohlen i doskonała aranżacja i wstawki Errola
...R O M A N T I C W A R R I O R S...TWO-ModernTalking II...
-
kubas988
- Użytkownik nieaktywny
Re: Errol Brown - Lady in Amsterdam !!!
Wiem że zaraz zostane spałowany przez innych fanów. Ponieważ Errol ma jakis koślawy ten Angielski i do mnie ta piosenka niestety nietrafia.
- Gasolina91
Ja znam tą piosenkę. Mam ja na jakiejś staaaarej kasecie...ktora znalazł moj brat na drodze...pozwijał , posklejał i dziala
na tej kasecie jest jeszcze Hot Chocolate
czy coś takiego
Point Of No Return
- venturak
mam cały singiel "Emmalane", "This Time It's Forever", "Rise", "Secret rendez-vous" i "You're My Saviour" -> najbardziej podoba mi się pierwsza piosenka, ale trzecia też nie jest zła
pozostałe 2 dla mnie są słabsze
Бяла нощ, бяла луна, две тела, сенки от рая
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Z angielskim Errola nie jest chyba tak źle, skoro urodził się w Kingston, był frontmanem brytyjskiej grupy Hot Chocolate i generalnie angielski to jego język ojczysty...
Co do muzyki zaś, to album jest całkiem sympatyczną pozycją w dorobku Dietera, melodyjną, z dość charakterystycznym brzmieniem. Jeśli miałbym wskazać ulubione nagrania, to będą to właśnie Lady In Amsterdam i That's No Lie (Emmalene).
Co do muzyki zaś, to album jest całkiem sympatyczną pozycją w dorobku Dietera, melodyjną, z dość charakterystycznym brzmieniem. Jeśli miałbym wskazać ulubione nagrania, to będą to właśnie Lady In Amsterdam i That's No Lie (Emmalene).
Jak piszesz tak cię widzą.
- Malediwy
Mnie osobiście bardzo się podoba album Errola. Pierwszy raz kupiłem go wiele lat temu na pirackiej kasecie. 2 lata temu udało mi się dostać oryginalne CD. Album naprawdę bardzo bardzo fajny.
Spokojem można kamień ugotować...
- venturak
czy ktoś może udostępnić piosenkę "Lady In Amsterdam" i/lub cały album EB? 
- art_system
Na tej stronie znajdziesz i pobierzesz Errola Browna.Chyba na 10 stronie
http://80-e.ru/index.php?showtopic=264&hl=blue+system
http://80-e.ru/index.php?showtopic=264&hl=blue+system
- venturak
- Malediwy
- venturak
jest tam kilka piosenek, a nie cały album i archiwum uszkodzone ;/ więc ponawiam prośbę o piosenkę "Lady In Amsterdam" kto ma? 
- art_system
ja mam z tamtej stronki cały album. Spróbuj jeszcze raz pobrać
- venturak
już działa, ale dziwne jakieś te piosenki 
- art_system
Widocznie nie końca podobają Ci się artyści których Dieter wyprodukował w latach 80'-90'. Ja bardzo lubię Errola np: ten utwór http://www.youtube.com/watch?v=z6zRRmE4jX8
A po 2000 roku to szczerze mówiąc nikt nie dotarł do mnie poprzez swoje albumy wyprodukowane przez Dieterka, no może kilka nagrań Medlocka tych pierwszych.
A po 2000 roku to szczerze mówiąc nikt nie dotarł do mnie poprzez swoje albumy wyprodukowane przez Dieterka, no może kilka nagrań Medlocka tych pierwszych.
- disco-man
Re: Errol Brown
Bardzo ciekawy album.Uwielbiam na nim zarówno szybkie utwory jak i piękne ballady.Moją ulubioną balladą jest I'm in love with a married woman. Pamiętam niedowierzanie gdy dowiedziałem się że ten utwór nie jest autorstwa Dietera.Według mnie ta piosenka ma bohlenowski klimat.Brava dla Errola za napisanie tak pięknej piosenki.Z szybszych nagrań uwielbiam szczególnie That's no lie,Secret Rendezvous i Lady in Amsterdam.
- Peter
Re: Errol Brown
Bardzo lubię tego wykonawcę. Moje ulubione piosenki to "Emmalene", "Lady in Amsterdam", "Slow motion" i "What happen to that girl". Nie bardzo mi leży chyba jego największy hit z Dieterem: "This time is forever". Bardzo mi się za to podoba jego głos. Jedna z ciekawszych produkcji Bohlena.