Kolejny mashup, łączący melodię spod ręki Dietera i wokal Króla Popu
Tym razem mamy tu instrumental "Cinderella Girl" Modern Talking i "You Rock My World" Michaela Jacksona.
Zapraszam do słuchania
Chciałbym tylko dodać że tytuł tej piosenki to "You Rock My World" a nie "Rock My World"
Poza tym, muszę przyznać że ci ta oraz poprzednia piosenka nawet nieźle wyszła.
Ale one nie przekonały mnie do słuchania Remix-ów piosenek, wolę oryginały
Pozdrawiam
Kuba.K.
Muzyka to sens całego życia, muzyka to wspaniałe uczucia
które nie są do opisania, lecz do wyśpiewania...
Miks byłby rewelacyjny, gdyby to był ktoś inny, nie Jackson, bo go nie lubię i nigdy go nie lubiłam. Poza tym nie podoba mi się jego głos. A właśnie o to tu chodzi, o głos. Jeśli nie podoba mi się czyjś głos no to cała piosenka nie ma dla mnie sensu. Przed chwilą odsłuchałam ten miks, bo bardzo byłam ciekawa. Sorry, ale nie mam sentymentu do muzyki Jacksona i nigdy nie miałam. Jeśli Wam tutaj wpisanym podoba się ta mieszanka to bardzo dobrze. Każdy ma prawo do słuchania czego chce. To moja opinia i zawsze się jej trzymam. Pozdro
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
atlantyda ;o) pisze:Bardzo fajne,szkoda tylko,że sama melodia jest z MT myślałam,że chociaż będzie to "tu..tuturu tu tu..." ,ale i tak wyszło to nie źle.
To wymagałoby połączenia fragmentów oryginalnej piosenki i wersji instrumentalnej, a ja leniwy człowiek jestem